Systeemvereisten voor oudere versies: Systeemvereisten | Oudere versies van Reader (XI, X en 9)

Windows

Acrobat Reader DC

Vereisten
Processor Intel® of AMD-processor; 1,5 GHz of sneller
Besturingssysteem Windows 10 (32-bits en 64-bits), Windows 8, 8.1 (32-bits en 64-bits), Windows 7 SP1 (32-bits en 64-bits) of
Windows Server - 2008 R2 (64 bits), 2012 (64-bits), 2012 R2 (64-bits), 2016 (64-bits) of 2019 (64-bits)
RAM 2 GB RAM
Ruimte op harde schijf    380 MB beschikbare ruimte op de vaste schijf
Monitorresolutie Schermresolutie van 1024x768
Browser Internet Explorer 11

† Met Windows-update 2919355 geïnstalleerd.

macOS

Acrobat Reader DC

Vereisten
Processor Intel-processor
Besturingssysteem macOS v10.13, macOS v10.14, macOS v10.15 of macOS v11*
RAM 2 GB RAM
Ruimte op harde schijf 380 MB beschikbare ruimte op de vaste schijf
Monitorresolutie Schermresolutie van 1024x768
Browser Safari 10.0 of 11.0 (browserplug-in voor Safari wordt alleen ondersteund voor 64-bits Intel-processoren)

Opmerking: Voor Acrobat Reader DC-, Acrobat Reader 2017- en Acrobat Reader 2015-versies van vóór augustus 2019 kunnen geen licenties worden verleend op macOS 10.15 Catalina en latere versies. Klanten kunnen hun Acrobat Reader het beste bijwerken naar de nieuwste release. Als u vanuit de applicatie wilt bijwerken, kiest u in het menu Help de optie Controleren op updates en volgt u de instructies op het scherm om het updateproces te voltooien.

Mobiele apps

Taalversies

De Acrobat Reader DC desktop-app is beschikbaar in de volgende talen:

Engels
Deens Turks
Frans Fins Hongaars
Duits Noors Oekraïens
Japans Vereenvoudigd Chinees Roemeens
Italiaans Traditioneel Chinees Slowaaks†
Spaans Koreaans Sloveens†
Nederlands Tsjechisch Kroatisch†
Braziliaans Portugees Pools Baskisch†
Zweeds Russisch Catalaans †

† Alleen beschikbaar op Windows.

De online services van Adobe zijn alleen beschikbaar voor gebruikers van 13 jaar en ouder. Hiervoor dient u akkoord te gaan met aanvullende voorwaarden en het privacybeleid van Adobe. De online services zijn niet beschikbaar in alle landen of talen, vereisen wellicht gebruikersregistratie en kunnen helemaal of gedeeltelijk zonder voorafgaande kennisgeving worden stopgezet of gewijzigd. Er zijn mogelijk aanvullende kosten of abonnementskosten van toepassing.