Gebruikersaccounts kunnen beschadigd raken en voorkomen dat het Adobe-installatieprogramma de benodigde bestanden en mappen kan openen of maken. Om het probleem op te lossen, maakt u een andere account, meldt u zich aan bij de nieuwe account en probeert u de Adobe-toepassing te installeren of uit te voeren.

Gebruikt u Mac OS X?

Zie Adobe-toepassingen in een nieuwe gebruikersaccount installeren of uitvoeren | Mac OS X voor informatie over het maken van een nieuwe lokale beheerdersaccount in Mac OS X.

Een nieuwe lokale beheerdersaccount maken

Raadpleeg een van de volgende Help-pagina's van Microsoft over het instellen van een nieuwe lokale beheerdersaccount:

Windows 8.1

Een gebruikersaccount maken (volg de instructies onder 'Een lokale account maken'.)