Batch-export genereert waarschuwing voor hardwareprestaties in exportinstellingen

Batch-exportprobleem voor hardwareprestaties.

Probleem

Wanneer u meerdere bestanden of fragmenten selecteert voor batchexport in Premiere Pro, en uw selectie bevat een combinatie van sommige bestanden die hardwareversnelling ondersteunen en sommige die dat niet doen, wordt er een waarschuwing weergegeven wanneer u probeert het menu Prestaties te wijzigen.

Beschrijving

Tijdens batchexport van meerdere bestanden geeft het menu Prestaties in Video > Coderingsinstellingen mogelijk niet de juiste hardwareversnellingsondersteuning voor elk bestand in uw selectie weer. Als het menu Prestaties is ingesteld op Alleen software en u probeert deze optie te wijzigen naar Hardwareversnelling, wordt er mogelijk een waarschuwing weergegeven:

“Uw systeemhardware biedt geen ondersteuning voor hardwareversnelling voor de huidige instellingen.”

U ziet mogelijk dezelfde waarschuwing in Adobe Media Encoder wanneer u meerdere uitvoeren bewerkt in de wachtrij of Voorinstellingen bewerkt in de Voorinstellingsbrowser.

Tussenoplossing

Optie 1

Exporteer elk bestand of fragment afzonderlijk. Wanneer u elk bestand afzonderlijk exporteert, zorgt u dat het menu Prestaties goed weergeeft of hardwareversnelling beschikbaar is voor elke bron.

Optie 2

Wanneer u batchexport vanuit Premiere Pro gebruikt, moet u het menu Prestaties niet aanpassen. Kies de optie Wachtrij om de bestanden in Adobe Media Encoder te verwerken. In Adobe Media Encoder kunt u de ondersteuning van hardwareversnelling van elke taak zien door de aanwijzer boven de naam van de Voorinstelling te houden, of door Exportinstellingen voor elke afzonderlijke taak te openen.

Adobe-logo

Aanmelden bij je account