Wanneer u een abonnement of Creative Cloud-producten start, wordt de fout Maximumaantal activeringen overschreden weergegeven.

Oplossingen

Oplossing 1: deactiveer vorige computers.

De fout geeft aan dat u dit lidmaatschap al op twee computers hebt geactiveerd en dat u probeert het op een derde computer te activeren.Deactiveer het lidmaatschap op een van de eerste computers voordat u verdergaat.Als u toegang hebt tot de eerder geactiveerde computers, kiest u Help > Deactiveren in de toepassing.U kunt ook alle vorige computers deactiveren door de onderstaande stappen uit te voeren.

1. Start het Adobe-product.

2. Klik op Doorgaan op het scherm Maximumaantal activeringen overschreden.

3. Klik op het scherm Aanmelden vereist op Aanmelden.

4. Voer uw Adobe ID van uw lidmaatschap in en klik op Aanmelden.

Na activering wordt er een bedankscherm weergegeven.Als een van de volgende fouten optreedt, voert u de weergegeven stappen uit.

• Opnieuw proberen. Adobe ID's komen niet overeen: De Adobe ID heeft geen abonnement voor het product dat wordt gestart.Klik op Aanmelden om de Adobe ID te wijzigen. Ga naar de pagina Mijn Adobe om abonnementsproblemen op te lossen.
  • Abonnement onderbroken: Uw systeemklok wijkt meer dan drie dagen af van de tijdregio die voor uw abonnement is geselecteerd.Pas uw systeemklok aan.
  • Abonnement verlopen: Uw abonnement is verlopen. Ga naar de pagina Mijn Adobe om uw abonnement te verlengen.
  • Activering mislukt 194:110: U hebt binnen de afgelopen 72 uur al het proces Alles deactiveren gestart.  U kunt het proces aan het einde van de periode van 72 uur opnieuw proberen.U kunt ook contact opnemen met Adobe-ondersteuning voor hulp.
  • Activering mislukt: Neem contact op met de ondersteuning van Adobe voor hulp.

Oplossing 2: neem contact op met Adobe-ondersteuning.

Neem contact op met de ondersteuning van Adobe voor hulp. Houd uw Adobe ID bij de hand om de medewerker te helpen.