Fra udgivelsen af Acrobat i juli 2015 kan du kontrollere værktøjsruden med en indstilling.

Hvis du vil skjule RHP permanent i Acrobat Reader DC, skal du gøre følgende:

1. Vælg Rediger > Indstillinger > Dokumenter og derefter Huskaktueltilstand for værktøjsruden.

Indstillinger til deaktivering af værktøjsruden
  2. Åbn et PDF-dokument i Reader DC, og skjul derefter værktøjsruden.

3. Klik på OK. Start Acrobat Reader DC igen.

Værktøjsrudens tilstand huskes nu i Acrobat Reader. Hvis den blev skjult (eller udvidet) ved sidste opstart, vil den vises på samme måde, når du starter programmet igen.

Bemærk: Du kan få Acrobat Reader-opdateringen ved at vælge Hjælp > Søg efter opdateringer eller ved at downloade installationsprogrammet.