Hvordan kan jeg købe Acrobat DC?

Du kan købe en licens til Acrobat DC i programmet ved at følge linket nederst i højre rude.

Når Acrobat DC-prøveabonnementet udløber, vises meddelelsen Prøveabonnement udløbet med linket Køb nu nederst i højre rude. Klik på Køb nu, og følg anvisningerne på skærmen.

Meddelelse om prøveabonnement udløbet

Mit prøveabonnement er udløbet. Kan jeg stadig bruge Acrobat DC til at se mine PDF'er?

Ja, Acrobat DC giver dig mulighed for at se PDF-filer, selv om dit prøveabonnement er udløbet. Du kan også bruge gratis værktøjer som Kommentar og Fill & Sign. Men for at kunne bruge alle funktionerne i Acrobat DC skal du købe en licens.

Ok, jeg har købt Acrobat DC. Hvordan køber jeg licens til min prøveversion af Acrobat DC?

Hvis du har købt Adobe Acrobat DC via en månedlig eller årlig betalingsplan, skal du følge trinene nedenfor.

I Windows

Metode 1: Til Acrobat DC-abonnementer, der er købt med det samme Adobe ID, som blev brugt til at logge på Acrobat i prøvetilstand eller til et abonnement.

1. Klik på knappen Aktivér i værktøjsruden til højre. Følgende bekræftelsesdialogboks vises.

Bekræftelsesdialogboks
  2. Klik på OK. Genstart Acrobat DC for aktivere det.

Metode 2: Til Acrobat-abonnementer, der er købt med et andet Adobe ID.

1. Klik på knappen Aktivér i værktøjsruden til højre. Dialogboksen til aktivering af Acrobat DC vises.

Muligheder i forbindelse med aktivering af Acrobat DC
  2. Vælg mulighed nummer to, og klik på Næste. Skærmen Log på vises.

Klik på knappen Log på
  3. Klik på linket Ikke mit Adobe ID. Den følgende logon-dialogboks vises.

Log på
  4. Indtast det Adobe ID, som du brugte til at købe dit Adobe DC-abonnement, og klik på Log på. Dialogboksen Tak vises.

Dialogboksen Tak
  5. Klik på Fortsæt. En bekræftelsesdialogboks vises.

Bekræftelsesdialogboks
  6. Klik på OK for at lukke dialogboksen, og genstart derefter Acrobat DC for at aktivere det.

Metode 3: Til et Acrobat DC-serienummer fra en detailhandel.

1. Klik på knappen Aktivér i værktøjsruden til højre. Dialogboksen til aktivering af Acrobat DC vises.

Aktivering af Acrobat DC med et serienummer
  2. Vælg mulighed nummer tre, indtast dit serienummer, og klik på Næste. Dialogboksen Næste trin vises.

Fortsæt med installationen
  3. Klik på Fortsæt.

Prøveversionen af Acrobat DC afinstalleres, og der downloades et nyt installationsprogram, som er kompatibelt med serienummeret, for at gennemføre installationen.

I Mac OS

1. Klik på knappen Aktivér i værktøjsruden til højre. Der vises en dialogboks med oplysninger. Klik på OK.

Klik på OK
  2. Skærmen Log på vises. Klik på knappen Log på. (Hvis du har købt Acrobat DC-abonnementet med et andet Adobe ID, end det der vises, skal du klikke på linket Ikke mit Adobe ID.)

Klik på knappen Log på

Hvis du klikkede på Ikke mit Adobe ID, vises den følgende dialogboks til Log på. Indtast det Adobe ID, som du brugte til at købe dit Adobe DC-abonnement, og klik på Log på

Log på
  3. Dialogboksen Tak vises. Klik på Fortsæt, og genstart derefter Acrobat DC for at aktivere det.

Dialogboksen Tak

Jeg har købt et Acrobat DC-serienummer. Kan det bruges til prøveversionen af Acrobat?

Hvis du har købt et Acrobat DC-serienummer, skal du downloade og installere et separat Acrobat-installationsprogram.

Inden du installerer den Acrobat DC-version, du lige har downloadet, skal du afinstallere den installerede prøveversion på computeren.

Kan jeg bruge Adobe Acrobat Reader DC, nu hvor min Acrobat-prøveversion er udløbet?

Ja, du kan downloade og installere Adobe Acrobat Reader DC til enhver tid.