Tekst vises eller udskrives ikke korrekt, efter du har konverteret eller kombineret dokumenter i Acrobat 9.

• Tekst ser ud som om den "smelter", eller tegn overlapper hinanden
  • Tekst er forvrænget, forvansket eller erstattet af meningsløse tegn.
  • Noget af teksten vises som tekst med sænket skrift.
  • Tekst udskrives forkert

Årsag

Integrering forhindrer skrifttypeerstatning, når læseren får vist eller udskriver filen, og sikrer, at læseren ser teksten med den oprindelige skrifttype.

Løsning

Du kan se, hvordan dette problem løses, i videoen nedenfor.

Hvis du foretrækker en skriftlig vejledning, kan du læse HTML-versionen.