Acrobat Opret PDF-tilføjelsen bruges til at konvertere websider til pdf. Hvis denne udvidelse aktiveres, tilføjes værktøjslinjen til Acrobat PDF-oprettelse og indstillinger i højrekliksgenvejsmenuen, der gør det muligt at konvertere websider eller links til PDF.

Sådan aktiverer du Acrobat Opret PDF-tilføjelsen i Chrome:

1. Åbn Google Chrome. Øverst til højre i Chrome-værktøjslinjen skal du klikke på Chrome-menuikonet.

Klik på Chrome-menuikonet
  2. Hvis du ser indstillingen Ny udvidelse er tilføjet (Adobe Acrobat) i rullemenuen, skal du fortsætte med dette trin. Ellers skal du springe videre til det næste trin.

Indstilling for Ny udvidelse tilføjet

Klik på indstillingen i rullemenuen, og klik derefter på Aktivér udvidelse i prompten for tilføjet udvidelse. Fortsæt til trin 5.

Prompt for tilføjet udvidelse
  3. Øverst til højre i Chrome-værktøjslinjen skal du klikke på Chrome-menuikonet og derefter vælge Flere værktøjer > Udvidelser.

Alternativt kan du skrive chrome://extensions/ I Chrome-adresselinjen og trykke Enter.

4. Hvis du vil aktivere udvidelsen Adobe Acrobat – Opret PDF, skal du markere afkrydsningsfeltet før Aktiver.

Adobe Acrobat – Opret PDF-tilføjelsen

Udvidelsen Opret PDF vises øverst til højre i Chrome-værktøjslinjen. I starten er den nedtonet som vist på skærmbilledet nedenfor.

Udvidelsen nedtones
  5. Åbn en webside i en ny Chrome-fane, eller opdater en anden eksisterende fane, som har en webside indlæst. Udvidelsen aktiveres, når websiden er fuldt indlæst.

Nu er den klar til at konvertere websider til PDF. Klik på dens ikon for at se indstillingerne (vises på skærmbilledet nedenfor).

Opret PDF-indstillinger