Problem

Hvis versionen af Chrome er under 41, kan udvidelsen Opret PDF til Adobe Acrobat stå som deaktiveret selv efter, at en side er indlæst fuldstændigt.

Løsning

Opdater Chrome til den nyeste version. Herefter er udvidelsen aktiveret og klar til brug.

Dette arbejde har licens under en Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License  Opslag på Twitter™ og Facebook er ikke omfattet af vilkårene for Creative Commons.

Juridiske meddelelser   |   Politik for beskyttelse af personlige oplysninger online