Følg nedenstående trin for at komme i gang med Adobe Bridge

Sådan downloader og installerer du Bridge

laptop-download

Klik på Download Bridge nedenfor for at downloade Bridge. Følg instruktionerne på skærmen for at logge på og installere. (Det gør ikke noget, hvis du starter på siden for den gratis testversion. Du kan downloade din abonnementsversion, når du logger på.)

Få hjælp til dit medlemskab

Har du glemt dit Adobe ID eller din adgangskode?

Dit Adobe ID er den e-mailadresse, du brugte, da du første gang startede en testversion eller købte en Adobe-app eller -medlemskab. Find løsninger på udbredte problemer med Adobe ID og login.

Hvorfor skal jeg logge på for at bruge Bridge?

Du er nødt til at logge ind regelmæssigt pga. licensgodkendelse – hver 30. dag for månedlige medlemmer og hver 99. dag for årlige medlemmer. Login er også påkrævet, når du downloader eller opdaterer Bridge. Find flere
oplysninger i Log på og log af for at aktivere eller deaktivere Creative Cloud-apps.

Kan jeg installere Bridge på en anden computer?

Du kan installere Bridge og andre Creative Cloud-apps på op til to computere. Hvis du vil installere det på en tredje computer, skal du deaktivere det på en af de tidligere maskiner. Lær mere om aktivering og deaktivering af Creative Cloud-apps.

Hvordan får jeg min faktura?

Du kan udskrive en faktura fra din konto på Adobe.com. Find flere oplysninger i Udskriv en betalingskvittering eller faktura.