Med Adobe Creative Cloud kan du holde forbindelsen med dine arbejdsgrupper og dit kreative community via din computer, dit websted og din mobilenhed.

Adobe Creative Cloud for mobile gør det muligt at organisere og holde forbindelsen med din kreative verden med praktisk mobiladgang på iPad, iPad Pro, iPhone, Android-enhed eller Chromebook. Du kan få adgang til alle dine filer og mapper, der er gemt i din Creative Cloud-konto, med Creative Cloud for mobile. Du kan også nemt samarbejde med andre Creative Cloud-medlemmer samt kommentere og dele dine skærmbilleder.

Gennemse filer

Log ind med dit Adobe ID. Hvis du ikke har ét, kan du tilmelde dig og få et omkostningsfrit Adobe ID.

Du kan få vist dine filer og mapper i gittervisningen ved at klikke på fanen Filer.

Du kan vælge at få vist dine filer som Liste eller Sortér alfabetisk ved at klikke på ikonet øverst til højre på skærmen.

Fanen Creative Cloud til iOS-filer
Creative Cloud til iOS viser dine Creative Cloud-filer og -mapper

Overfør filer og billeder

Creative Cloud-appen gør det let at overføre filer og billeder fra din mobilenhed til din Creative Cloud-lagerplads. Du kan derefter synkronisere de overførte filer til dine andre computere eller dele filerne direkte på Behance.

Sådan overfører du filer eller billeder fra din mobilenhed:

1. Klik på . Android-brugere kan finde dette ikon på højre side af skærmen. I iOS-appen findes plustegnikonet i det nederste panel.

2. Klik på Overfør filer. Du kan overføre flere billeder ved at klikke på Overfør billeder (kun i Android).

Bemærk:

Overfør filer i iOS gør det muligt at overføre enkelte eller flere billeder.

3. Vælg de filer, du vil overføre, og klik derefter på

Du kan finde flere oplysninger om Creative Cloud-filer og -mapper under Styring og synkronisering af filer.

Deling af filer

1. Hver fil har et ikon nederst til højre. Klik på ikonet nederst til højre i den fil, du vil dele.

2. Vælg Del (iOS) eller Send link (Android) i pop op-menuen.

3. For iOS-brugere:

Filen overføres, og du kan vælge Air Drop, Beskeder, Mail m.m. for at dele filen.

Valgmuligheder for deling i iOS Creative Cloud-appen
    Del via en af disse valgmuligheder i iOS

For Android-brugere:

Fillinket hentes, og det kan deles via mail, Drive, Bluetooth m.m.

Valgmuligheder for deling i Android Creative Cloud-appen
    Del via en af disse valgmuligheder i Android

Bemærk:

Du kan offentliggøre billeder til Behance direkte via Creative Cloud-appen (iOS og Android). Hvis du vil offentliggøre til Behance, skal du åbne en fil ved at klikke på fanen Filer. Klik på ikonet øverst til højre på skærmen, og vælg Offentliggør til Behance. Vælg et cover, skriv infooplysninger, og klik på Udgiv.