Fejlkode 146 eller 147 vises, når du installerer Creative Cloud-apps (f.eks. Photoshop eller Bridge) vha. Adobe Creative Cloud-klientappen. Der kan stå følgende i fejlmeddelelsen:

Afslutningskode: 146
-------------------------------------- Oversigt --------------------------------------
- 2 alvorlige fejl, 0 fejl, 1 advarsel

ALVORLIG: Fejl (Kode = 146) ved udførelse af kommandoen 'MoveDirectoryCommand' for pakken: 'AdobePhotoshop17-Core_x64', version:17.0.0.88
ALVORLIG: Der opstod en fejl ved installation af pakken (Navn: AdobePhotoshop17-Core_x64 Version: 17.0.0.88). Fejlkode: "146"
ADVARSEL: Kunne ikke flytte mappen "C:\adobeTemp\ETR5515.tmp\1\Application" til "C:\Programmer\Adobe\Adobe Photoshop CC 2015.5"

Denne fejl opstår normalt, når installationsprogrammet ikke kan flytte en fil fra den midlertidige mappe, hvor den først blev downloadet til.

Løsninger

Opgradering til den nyeste version af Creative Cloud-klientappen

Hvis du vil opdatere til den nyeste version af Adobe Creative Cloud-klientappen, skal du fjerne Creative Cloud-appen vha. afinstallationsværktøjet til Creative Cloud-klientappen. Når programmet er fjernet, kan du downloade og installere den aktuelle version af Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

Bemærk:

Hvis der vises en meddelelse om, at Creative Cloud-skrivebordsprogrammet ikke kan afinstalleres, fordi det benyttes af andre programmer, skyldes det, at du benytter computerens eget afinstallationsprogram. Du skal bruge afinstallationsværktøjet til Creative Cloud-skrivebordsprogrammet. Download og kør Afinstallationsprogrammet til Creative Cloud-skrivebordsprogrammet i stedet.

Deaktiver antivirus- eller sikkerhedsprogrammer midlertidigt

Deaktiver antivirus- eller sikkerhedsprogrammer midlertidigt, indtil overførslen og installationen af Creative Cloud-programmet er færdigt. Nogle programmer kan komme i konflikt med oprettelsen af de nødvendige mapper til installationsprocessen, hvilket forårsager denne fejl. Der er oplysninger om, hvordan du justerer sikkerhedsindstillingerne i to meget anvendt sikkerhedsprogrammer herunder:

Bemærk:

Link til ressourcer fra tredjeparter i afsnittene herover stilles kun til rådighed som en service. Kontakt din udbyder af antivirus-/sikkerhedsprogrammer for at få specifikke anvisninger.

Fjern en eksisterende beskadiget installation

Der kan stadig være installationsfiler fra Adobe-produkter, som du har forsøgt at installere på computeren, og som er blevet beskadiget eller giver problemer i forbindelse med en ny installation. Kør værktøjet Adobe Creative Cloud Cleaner for at fjerne sådanne eventuelle tidligere installationer. Der er flere oplysninger i Brug værktøjet Creative Cloud Cleaner til at løse installationsproblemer.

Du kan manuelt oprette den nødvendige mappe

Du kan manuelt oprette den mappe, der er angivet i fejlmeddelelsen. I fejleksemplet øverst på denne side kan du manuelt oprette mappenC:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CC 2015.5 for at løse fejlen.

Du finder de komplette detaljer om den registrerede fejl i filen Install.log. Se Download- og installationsfejl for mere information om gennemgang af denne fil.

Bemærk:

Flere brugere med brugerdefinerede mappeplaceringer eller andre systemvariabler er lykkedes med denne løsning.

Kontrollér filtilladelser

Kontrollér, at filtilladelser er indstillet korrekt på de mapper, der oprettes. Se Bekræft filtilladelser for mere information.

Prøv et andet link til filoverførsel

Hvis ingen af de ovenstående løsninger løser problemet, kan du prøve at downloade programmet direkte. Indtast dit Adobe-id og din adgangskode for at få adgang til webstedet.