Brugerhåndbog Annuller

Afinstaller Creative Cloud-computerappen

1. Brugerhåndbog til Creative Cloud
  2. Introduktion til Creative Cloud
    1. Almindelige spørgsmål | Creative Cloud
    2. Systemkrav til Creative Cloud
  3. Download, installer, konfigurer og opdater
    1. Download Creative Cloud-apps
    2. Åbn Creative Cloud-apps
    3. Arbejdsrummet Start
    4. Opdater Creative Cloud-apps
    5. Skift sprog for dine Creative Cloud-apps
    6. Afinstaller Creative Cloud-computerappen
    7. Afinstaller eller fjern Creative Cloud-apps
  4. Administrer din konto
    1. Konverter en Creative Cloud-testversion til et betalt medlemskab
    2. Nulstil din Adobe-adgangskode
    3. Skift din Adobe-plan
    4. Opdater kreditkort og faktureringsadresse
    5. Se, download eller e-mail din Adobe-faktura
    6. Ret en mislykket eller manglende betaling
    7. Annuller Adobe-testversion eller -abonnement
  5. Kreative tjenester
    1. Brug af Adobe Stock i Creative Cloud-apps
    2. Brug af Adobe Fonts i Creative Cloud-apps
    3. Creative Cloud Market er ikke længere tilgængelig
  6. Samarbejds- og lagringstjenester
    1. Hvad er cloud-dokumenter
    2. Cloud-dokumenter | Almindelige spørgsmål
    3. Opret eller konverter filer til cloud-dokumenter
    4. Konfigurer cloud-dokumenter til brug offline
    5. Gå tilbage til en tidligere version af et cloud-dokument
    6. Del dit arbejde til kommentering
    7. Hvorfor kan jeg ikke se mine cloud-dokumenter offline?
    8. Creative Cloud Libraries
    9. Samarbejd om Creative Cloud Libraries og mapper
    10. Ofte stillede spørgsmål om samarbejde
    11. Synkroniser filer ved hjælp af cloud-lagring
    12. Find ud af, hvor meget cloud-lagring du har
    13. Angiv indstillinger for synkronisering
  7. Creative Cloud-mobilapps
    1. Almindelige spørgsmål | Mobilapps
    2. Adobe Creative Cloud for mobile
  8. Enterprise og teams
    1. Uddannelse og support til Enterprise
    2. Uddannelse og support til Teams
    3. Håndbog til hurtig start for teammedlemmer

Adobe anbefaler, at du ikke afinstallerer Adobe Creative Cloud-computerappen. Hvis du har brug for at afinstallere den, skal du downloade afinstallationsprogrammerne for at afinstallere Creative Cloud-computerappen.

Hvorfor skal jeg afinstallere Creative Cloud-computerappen?

Adobe anbefaler på det kraftigste, at du ikke afinstallerer Creative Cloud-computerappen. I visse situationer, for eksempel i forbindelse med en beskadiget Creative Cloud-computerapp eller problemer med at installere nogle Creative Cloud-apps, kan du afinstallere Creative Cloud-computerappen.

Du kan for eksempel modtage følgende fejlmeddelelse under opdatering af Creative Cloud-computerappen:

Creative Cloud-computerappen blev ikke opdateret. (Fejlkode: 2)

Hvis denne fejlmeddelelse vises, skal du følge anvisningerne nedenfor for at fjerne og derefter geninstallere Creative Cloud-computerappen:

Fejlkode: 2

Bemærk:

Hvis du har brug for at fjerne Creative Cloud-computerappen, skal du downloade og køre afinstallationsværktøjet for dit operativsystem. Du skal have administratorrettigheder for at kunne fuldføre fjernelsen.

Fjern Creative Cloud-computerappen på Windows

Bemærk:

Sørg for, at alle dine filer er synkroniseret, før du kører afinstallationsprogrammet. Filer, der ikke er synkroniseret med din Creative Cloud-konto, kan potentielt gå tabt.

1. Download afinstallationsprogrammet til din version af Windows:

Windows 10, 8, 7 (64-bit)

Windows 10
    (ARM)

Windows 10, 8, 7
    (32-bit)

2. Udpak ZIP-filen.

3. Dobbeltklik på den eksekverbare fil.

Du skal muligvis give tilladelse til, at afinstallationsprogrammet kan fortsætte.

4. Installationsprogrammet beder dig bekræfte, at du vil fjerne Creative Cloud-computerappen. Læs meddelelsen, og vælg Fjern.

Klik på Fjern

5. Afinstallationsprogrammet fjerner appen fra computeren og viser en bekræftelsesmeddelelse. Vælg Luk.

Meddelelse om udført fjernelse

6. Download og installer Creative Cloud-computerappen.

Afinstaller Creative Cloud-computerappen på macOS

Bemærk:

Sørg for, at alle dine filer er synkroniseret, før du kører afinstallationsprogrammet. Filer, der ikke er synkroniseret med din Creative Cloud-konto, kan potentielt gå tabt.

1. Download afinstallationsprogrammet til din version af macOS:

macOS v10.12 eller nyere

Apple M1-computere

macOS v10.11 eller tidligere

2. Udpak ZIP-filen.

3. Dobbeltklik på afinstallationsfilen Creative Cloud Uninstaller.app.

4. Afhængigt af sikkerhedsindstillingerne kan du modtage en advarsel om at åbne afinstallationsprogrammet fra den tilsluttede DMG-fil. Vælg Åbn for at fortsætte.

Bekræft åbning af programmet fra diskafbildning

5. Installationsprogrammet beder dig bekræfte, at du vil fjerne Creative Cloud-computerappen. Læs meddelelsen, og vælg Fjern.

Afinstaller på Mac

6. Afinstallationsprogrammet fjerner appen fra computeren og viser en bekræftelsesmeddelelse. Vælg Luk.

Bekræftelse af afinstallation

7. Download og installer Creative Cloud-computerappen.

Afinstaller Creative Cloud-computerappen i baggrunden (kun Enterprise)

Bemærk:

Sørg for, at alle dine filer er synkroniseret, før du kører afinstallationsprogrammet. Filer, der ikke er synkroniseret med din Creative Cloud-konto, kan potentielt gå tabt.

Følg disse trin for at afinstallere Creative Cloud-computerappen fra SCCM i baggrunden.

1. Opret en mappe på den computer, som har SCCM-serveren, og placer den eksekverbare Creative Cloud Uninstaller-fil i den. Du kan hente den eksekverbare fil fra alle computere, hvor den nyeste Creative Cloud-computerapp er installeret. Den eksekverbare fil er placeret i:

• WindowsC:\Programmer (x86)\Adobe\Adobe Creative Cloud\Utils\Creative Cloud Uninstaller.exe
    • macOS/Applications/Utilities/Adobe Creative Cloud/Utils/Creative Cloud Uninstaller.app/Contents/MacOS/Creative Cloud Uninstaller
  2. Opret en ny pakke, og brug den mappe, der er oprettet i trinnet ovenfor, som kilde.

3. Opret et program, og brug kommandoen Creative Cloud Uninstaller.exe–u til at afinstallere Creative Cloud-computerappen.

4. Kør programmet fra distributionspunktet på alle klientcomputere, hvor du vil afinstallere Creative Cloud-computerappen.

Bemærk:

Creative Cloud-computerappen kan kun afinstalleres, hvis alle Creative Cloud-apps (herunder Photoshop, Illustrator og Premiere Pro) allerede er afinstalleret fra systemet.