Adobe anbefaler, at du ikke afinstallerer Adobe Creative Cloud-computerappen. Hvis du har brug for at afinstallere den, skal du downloade afinstallationsprogrammerne for at afinstallere Creative Cloud-computerappen.

Hvorfor skal jeg afinstallere Creative Cloud-computerappen?

Adobe anbefaler på det kraftigste, at du ikke afinstallerer Creative Cloud-computerappen. I visse situationer, f.eks. i forbindelse med en beskadiget Creative Cloud-computerapp eller problemer med at installere nogle Creative Cloud-apps, kan du afinstallere Creative Cloud-computerappen.

Du kan f.eks. modtage følgende fejlmeddelelse under opdatering af Creative Cloud-computerappen:

Creative Cloud-computerappen blev ikke opdateret. (Fejlkode: 2)

Hvis denne fejlmeddelelse vises, skal du følge anvisningerne nedenfor for at fjerne og derefter geninstallere Creative Cloud-computerappen:

Fejlkode: 2

Bemærk:

Hvis du har brug for at fjerne Creative Cloud-computerappen, skal du downloade og køre afinstallationsværktøjet for dit operativsystem. Du skal have administratorrettigheder for at fuldføre fjernelsen.

Fjern Creative Cloud-computerappen på Windows

1. Download den ZIP-fil, der indeholder det eksekverbare program til afinstallation.

Download

2. Udpak Creative Cloud Uninstaller.zip.

3. Kør den eksekverbare installationsfil Creative Cloud Uninstaller.exe.

4. Installationsprogrammet beder dig bekræfte, at du vil fjerne Creative Cloud-computerappen. Gennemse meddelelsen, og klik på Fjern.

Klik på Fjern
  5. Afinstallationsfunktionen fjerner appen fra computeren og viser en bekræftelsesmeddelelse. Klik på Luk.

Meddelelse om udført fjernelse
  6. Download og installer Creative Cloud-computerappen.

Hvis du har spørgsmål om installationsprocessen, kan du se Download dine Creative Cloud-apps.

1. Download den ZIP-fil, der indeholder det eksekverbare program til afinstallation.

Download

2. Udpak Creative Cloud Uninstaller.zip.

3. Kør den eksekverbare installationsfil Creative Cloud Uninstaller.exe.

4. Installationsprogrammet beder dig bekræfte, at du vil fjerne Creative Cloud-computerappen. Gennemse meddelelsen, og klik på Fjern.

Klik på Fjern
  5. Afinstallationsfunktionen fjerner appen fra computeren og viser en bekræftelsesmeddelelse. Klik på Luk.

Meddelelse om udført fjernelse
  6. Download og installer Creative Cloud-computerappen.

Hvis du har spørgsmål om installationsprocessen, kan du se Download dine Creative Cloud-apps.

Fjern Creative Cloud-computerappen på Mac

1. Download ZIP-filen, og udtræk dens indhold.

Download

2. Kør filen Creative Cloud Uninstaller.app.

3. Afhængigt af sikkerhedsindstillingerne kan du modtage en advarsel om at åbne programmet til fjernelse fra den tilsluttede DMG-fil. Klik på Åbn for at fortsætte.

Bekræft åbning af programmet fra diskafbildning
  4. Installationsprogrammet beder dig bekræfte, at du vil fjerne Creative Cloud-computerappen. Gennemse meddelelsen, og klik på Fjern.

uninstall-mac_v1
  5. Afinstallationsfunktionen fjerner appen fra computeren og viser en bekræftelsesmeddelelse. Klik på Luk.

uninstall-successful-mac_v1
  6. Download og installer Creative Cloud-computerappen.

Hvis du har spørgsmål om installationsprocessen, kan du se Download dine Creative Cloud-apps.

1. Download og tilslut DMG-filen.

Download

2. Afhængigt af sikkerhedsindstillingerne kan du modtage en advarsel om at åbne programmet til fjernelse fra den tilsluttede DMG-fil. Klik på Åbn for at fortsætte.

Bekræft åbning af programmet fra diskafbildning
  3. Installationsprogrammet beder dig bekræfte, at du vil fjerne Creative Cloud-computerappen. Gennemse meddelelsen, og klik på Fjern.

uninstall-mac_v1
  4. Afinstallationsfunktionen fjerner appen fra computeren og viser en bekræftelsesmeddelelse. Klik på Luk.

uninstall-successful-mac_v1
  5. Download og installer Creative Cloud-computerappen.

Hvis du har spørgsmål om installationsprocessen, kan du se Download dine Creative Cloud-apps.

Fjern Creative Cloud-computerapp i baggrunden (kun Enterprise)

Følg disse trin for at fjerne Creative Cloud-computerappen fra SCCM i baggrunden.

1. Opret en mappe på den computer, som har SCCM-serveren, og placer den eksekverbare Creative Cloud Uninstaller-fil i den. Du kan hente den eksekverbare fil fra alle computere, hvor den seneste Creative Cloud-computerapp er installeret. Den eksekverbare fil er placeret i:

• WindowsC:\Programmer (x86)\Adobe\Adobe Creative Cloud\Utils\Creative Cloud Uninstaller.exe
    • macOS/Applications/Utilities/Adobe Creative Cloud/Utils/Creative Cloud Uninstaller.app/Contents/MacOS/Creative Cloud Uninstaller
  2. Opret en ny pakke, og brug den mappe, der er oprettet i trinnet ovenfor, som kilde.

3. Opret et program, og brug kommandoen Creative Cloud Uninstaller.exe–u til at fjerne Creative Cloud-computerappen.

4. Kør programmet fra distributionspunktet på alle klientcomputere, hvor du vil fjerne Creative Cloud-computerappen.

Bemærk:

Creative Cloud-computerappen kan kun afinstalleres, hvis alle Creative Cloud-apps (herunder Photoshop, Illustrator og Premiere Pro) allerede er afinstalleret fra systemet.