Læs her, hvordan du henter og installerer Creative Cloud-klientappen.

Sådan downloader du Creative Cloud-klientappen

Med Creative Cloud-klientappen kan du downloade, installere og opdatere dine Creative Cloud-apps. Følg nedenstående vejledning for at downloade og installere appen.

Sådan downloader du Creative Cloud-klientappen fra adobe.com

1. Klik på knappen Download.

Download Creative Cloud-klientappen fra adobe.com
    Download Creative Cloud-klientappen fra adobe.com
  2. Følg vejledningen på skærmen.

Sådan downloader du Creative Cloud-klientappen ved hjælp af links til direkte download

Prøv følgende, hvis du ikke kan download Adobe Creative Cloud-klientappen fra adobe.com:

1. For at starte skal du blot klikke på et af download-linksene herunder og gemme filen på computeren.

a) Dobbeltklik på den fil, du har hentet, for at pakke indholdet ud.

b) Dobbeltklik på Set-up.exe i den udpakkede mappe.

a) Dobbeltklik på den fil, du har hentet, for at pakke indholdet ud.

b) Start installationen ved at dobbeltklikke på Installer i den udpakkede mappe.

2. Installationen begynder. Du kan se fremskridtene i installationen.

Installation af Creative Cloud-appen på computeren
    Installation af Creative Cloud-appen på computeren
  3. Log på med dit Adobe ID og din adgangskode eller via en konto til et socialt netværk (Facebook eller Google).

Log ind med dit Adobe ID
    Log på med dit Adobe ID eller en konto til et socialt netværk

Creative Cloud-klientappen er installeret på dit system. Nu kan du nemt browse, installere, åbne og administrere en Creative Cloud-app eller -tjeneste.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan downloader jeg individuelle apps med Creative Cloud-klientappen?

Oplysninger om, hvordan du downloader Creative Clouds individuelle apps, som f.eks. Photoshop, Illustrator, Lightroom CC og mange flere, finder du i Download og installer dine Creative Cloud-apps.

Skal jeg være online for at kunne få adgang til mine klientapps?

Nej, computerprogrammerne i Creative Cloud, herunder Photoshop og Illustrator, installeres direkte på din computer. Derfor har du ikke brug for forbindelse til internettet for at kunne bruge dem.

Der kræves en internetforbindelse, første gang du installerer og licenserer dine apps. Du kan anvende disse apps i offlinetilstand med en gyldig softwarelicens. Programmerne vil forsøge at validere din softwarelicens hver 30. dag.

Medlemmer med årligt abonnement kan bruge disse apps i op til 99 dage i offlinetilstand. Medlemmer med månedligt abonnement kan bruge disse apps i op til 30 dage i offlinetilstand.