Find løsninger på fejl om overskredet grænse for antal login-forsøg.

Problem

Når du åbner en Creative Cloud- eller Document Cloud-abonnementsapp, får du en fejlmeddelelse om, at login mislykkedes, at en grænse er nået, eller at det maksimale antal aktiveringer er overskredet.

Har du et problem med Acrobat DC? Hvis du har et abonnement på Acrobat DC, skal du følge disse anvisninger for logge af andre computere. Hvis du købte Acrobat DC som et enkeltstående (ikke abonnementsbaseret) program, skal du følge anvisningerne under Fejlene "Aktiveringsgrænsen er nået" eller "Login mislykkedes".

Kan du ikke få adgang til din gamle computer? Der er ingen grund til bekymring, hvis du ikke har adgang til din gamle computer eller app – hvis du f.eks. har omformateret harddisken eller afinstalleret appen uden at deaktivere den. Følg anvisningerne under Log af alle computere eller Log af fra kontosiden.

Har du andre problemer? Hvis du oplever et andet problem i forbindelse med login eller aktivering, bør du læse afsnittet Fejlfinding af problemer med aktivering af Creative Cloud.

Aktiveringsgrænsen er nået

Disse fejl opstår, hvis du forsøger at bruge en app på mere end to computere. Med et Adobe Creative Cloud-medlemskab kan du anvende dine apps på to computere. Hvis du vil anvende dine apps på en tredje computer, skal du logge af på en af de to første computere. Når du logger af, deaktiveres alle de installerede Creative Cloud-apps og tjenester, der er tilknyttet dit Adobe ID på computeren.

Du kan prøve at løse problemet og fortsætte med at benytte appen på nuværende computer med følgende løsninger.

Log af alle computere

Med denne mulighed kan du logge af appen på alle andre computere. Det kan du gøre via fjernadgang, uden at du nødvendigvis har adgang til de andre computere. Det er en god valgmulighed, hvis du har mistet den anden computer, eller du ved et uheld afinstallerede appen uden at logge af først.

1. Opret forbindelse til internettet.

2. Vælg Log mig af den anden computer, så jeg kan logge på her i dialogboksen, der blev åbnet, da du forsøgte at logge på.

3. Klik på Fortsæt.

4. Angiv dit Adobe ID og din adgangskode, hvis du bliver bedt om det.

Log af en enkelt computer

Med denne mulighed kan du logge af appen manuelt fra en af dine andre computere. Du skal have adgang til både den anden computer, internettet og appen på den anden computer for at bruge denne mulighed.

1. Opret forbindelse til internettet, og start appen på den anden computer.

2. Vælg Hjælp > Log af.

Du kan få flere oplysninger i Log på og log af igen for at aktivere Creative Cloud-apps.

3. Vælg Jeg loggede ud af én computer, så jeg kan logge på her på computeren i dialogboksen, der blev åbnet, da du forsøgte at logge på.

4. Klik på Fortsæt.

Log af fra kontosiden

Med denne mulighed kan du logge af ved at deaktivere en enhed via din kontoside på adobe.com.

Bemærk:

Dette er ikke muligt i Lightroom 6 eller Acrobat DC, hvis du købte appen som et enkeltstående produkt (ikke abonnementsbaseret). Det er dog muligt ifm. abonnementer på enkelte apps.

1. Gå ind på din Adobe ID-konto online, og log på med dit Adobe ID og din adgangskode eller med en konto til et socialt netværk (Facebook eller Google).

Hvis du allerede er logget på, skal du klikke på dit navn i navigationslinjen foroven.

Siden Adobe-konto vises.

Bemærk:

Dit Adobe ID er den e-mailadresse, du brugte, da du første gang købte et Adobe-medlemskab, et program eller en service.

2. Klik på Abonnementer på navigationslinjen øverst på siden.

Klik på fanen Abonnementer
  3. Klik på Administrer abonnement under Mine abonnementer.

Klik på Administrer abonnement
  4. Naviger til afsnittet Aktiverede enheder i den nederste del af siden, og deaktiver enheden.

Ser skærmen anderledes ud?

Hvis du har Creative Cloud-abonnement til teams eller bor i et land, hvor betalingstjenesten foretages af Digital River, ser siden til administration af abonnementet anderledes ud. Når du har klikket på Administrer abonnement, og hvis du ikke kan se et afsnit med navnet Aktiverede enheder, skal du bruge en af de andre metoder, der er beskrevet ovenfor, til at logge af dine Creative Cloud-apps.