Når en aktiv synkronisering er i gang, og du klikker på Pause og derefter genstarter Creative Cloud-programmet eller computeren, bliver filpanelet tomt og viser et statushjul, der bliver ved med at dreje rundt.

Filpanel med drejende statushjul
Filpanel | Statushjul bliver ved med at dreje

Løsning

Prøv løsningsforslagene nedenfor for at udføre en fejlfinding.

Løsning 1

Hold Ctrl-tasten nede, mens du klikker på knappen "Afslut" under Indstillinger. Dette afslutter alle CCDA-relaterede processer samtidig, f.eks. Adobe Desktop Service, CoreSync m.fl.

Løsning 2

Afinstaller Creative Cloud-skrivebordsprogrammet ved at køre afinstallationsprogrammet, der findes på https://helpx.adobe.com/dk/creative-cloud/help/uninstall-creative-cloud-desktop-app.html, og installer programmet igen.

Bemærk:

Det er ikke nødvendigt at genstarte Windows eller Mac.