Løs almindelige problemer i Adobe Photoshop Lightroom til Zapier

Har du problemer, når du prøver at konfigurere zaps med Adobe Photoshop Lightroom til Zapier? Prøv disse løsninger.

Aktiv blev ikke fundet

Hvis du får en meddelelse om, at aktivet ikke blev fundet, når du anvender forudindstillinger eller autotoner på en fil, skyldes det sandsynligvis, at du har nævnt mappestien i input- og outputplaceringsfeltet. Du kan løse problemet ved at undlade at angive mappestien i Inputplacering og Outputplacering.

• Inputplacering: Angiv den fulde sti til filnavnet inklusive filtypenavn.
  • Outputplacering: Angiv den fulde sti til filnavnet uden filtypenavnet, da filtypenavnet er angivet i feltet Outputfiltype.

Ny mappe oprettet i Placering af outputfil

Når du opretter en zap med de tilgængelige handlinger i Adobe Photoshop Lightroom til Zapier, bliver der sommetider oprettet en ny mappe med et tilfældigt navn i Placering af outputfil. For at løse dette problem skal du sørge for at tilføje filtypenavnet, når du angiver placeringen af outputlageret i Placering af outputfil.

Eksisterende fil overskrives med en ny fil med samme navn

Du konfigurerer en zap for at konvertere filer til et andet format, men den eksisterende fil bliver overskrevet. Dette sker, når en fil med samme navn allerede findes i mappen. For at løse denne fejl skal du angive et andet filnavn i Placering af outputfil.

Fejl: Zap stoppede med at køre (Business ID'er)

Hvis din organisation for nylig har opgraderet dit Business ID, stopper zap muligvis med at køre. Dette sker, når du midlertidigt er logget ud af Adobe Photoshop Lightroom til Zapier efter opgraderingen. For at rette denne fejl skal du logge ind igen med den rigtige Brugerprofil, der er knyttet til aktivet.