Bliver du bedt om at angive et serienummer eller om at logge på med dit Adobe ID, når du starter Acrobat Pro DC eller Acrobat Standard DC? Meddelelsen kan blive vist af flere grunde:

• Du har muligvis installeret den forkerte version af Acrobat DC.
  • Der kan mangle oplysninger, eller oplysningerne kan være forkerte, på din Acrobat DC-konto.
  • Computeren kan muligvis ikke oprette forbindelse til Adobes aktiveringsservere.

Startoplevelsen afhænger af, hvordan du købte programmet:

• Hvis du har købt den klassiske version, bliver du typisk bedt om at angive et serienummer under installationen eller ved første start af programmet. Tidligere kendt som eviggyldig.
  • Abonnenter bliver bedt om at logge på ved starten. Abonnementet er kontinuerligt.

Du skal installere den rigtige version af Acrobat DC

Der bruges forskellige installationsprogrammer til den klassiske version og abonnementsversionen af Acrobat DC. Hvis du har installeret den forkerte version, bliver du nødt til at afinstallere den, før du kan installere den rigtige version af Acrobat DC. Hvis du bliver bedt om at angive et serienummer eller kommer til at logge på ved starten, skal du følge denne procedure for at installere den rigtige version af softwaren.

Vigtigt: Det klassiske installationsprogram skal bruges i forbindelse med prøveversionen. Abonnenter skal afinstallere prøveversionen og geninstallere vha. installationsprogrammet til abonnementsversionen.

Detailkunder

Hvis du vil installere Acrobat DC som en del af Creative Cloud, kan du læse mere på siden Download, installation og opdatering af Creative Cloud.

1. Log på Acrobat.adobe.com med det Adobe ID, som du brugte, da du købte Acrobat DC.
  2. Klik på Download Acrobat DC under Download apps.
Download af apps
  1. Log på med dit Adobe ID.
  2. Følg anvisningerne på skærmen for at downloade og installere Acrobat DC.

Volumenlicenskunder

Volumenlicenssoftware leveres til it- eller forsendelsesafdelingen. Du skal kontakte it- eller forsendelsesafdelingen for at få oplysninger om, hvordan du får adgang til Acrobat DC-installationen. Oplysningerne nedenfor er til it- eller forsendelsesafdelingen.

Klassisk version

Den klassiske version er blevet kaldt den eviggyldige version i tidligere udgivelser. Find installationsprogrammet på licenswebstedet.

Abonnementsversion

Du kan finde installationsprogrammet til abonnementsversionen i Admin Console.

Kontrollér, at aktiveringen ikke blokeres

Du bliver måske bedt om at angive serienummeret, fordi computeren har problemer med at oprette forbindelse til Adobes aktiveringsservere. Prøv løsningsmulighederne i afsnittet Fejlfinding ved forbindelsesproblemer under Logon-, aktiverings- eller forbindelsesfejl | DC, CC, CS6, CS5.5.

Netværksadministrator? Du kan finde licensoplysningerne i Dokumentation for Adobe Creative Cloud-serviceadgang for it.

Kontrollér betalingsoplysningerne – kun abonnenter

På siden Administrer dit Creative Cloud-medlemskab kan du registrere dine betalingsoplysninger i Acrobat DC som en del af Creative Cloud.

1. Log på Acrobat.adobe.com.
  2. Klik på dit navn øverst til højre, og vælg Min kontrakt.
  3. Kontrollér, at betalingsoplysningerne er gyldige.

Log af din konto, og log derefter på igen – kun abonnenter

Kontooplysningerne nulstilles, når du logger af Acrobat DC og derefter på igen.

1. Start Acrobat DC.
    • Mac OS: Åbn Programmer > Adobe Acrobat DC > Adobe Acrobat DC.
    • Windows: Vælg Start > Alle programmer > Adobe Acrobat DC.
  2. Vælg Hjælp > Log af.
  3. Klik på Log af.
  4. Log på med dit Adobe-id (normalt din e-mailadresse) og din adgangskode, når du bliver bedt om det.