Her kan du læse om, hvordan du installerer softwaren fra en dvd eller downloader den fra Adobe.com, og hvordan du forholder dig til de forskellige fejlmeddelelser.

Installation fra dvd

1. Sæt installationsdisken i dvd-drevet.

2. Find frem til filen Set-up.exe i installationsmappen til produktet.

3. Kør Set-up.exe ved at dobbeltklikke på den.

4. Når installationsvinduet åbnes, skal du logge på med dit Adobe ID og din adgangskode, hvis du ikke allerede er logget på.

5. Installer produktet ved at følge vejledningen på skærmen.

Download og installation fra Adobe.com

1. Download installationsprogrammet fra Adobe.com.

2. Åbn den installationsfil, som du downloadede fra Adobe.

3. Find frem til filen Set-up.exe i installationsmappen til produktet.

4. Kør Set-up.exe ved at dobbeltklikke på den.

5. Når installationsvinduet åbnes, skal du logge på med dit Adobe ID og din adgangskode, hvis du ikke allerede er logget på.

6. Installer produktet ved at følge vejledningen på skærmen.