Find løsningen for fejlkoden

Sådan finder du hurtigt en specifik fejlkode eller -meddelelse: Brug webbrowserens søgefunktion til hurtigt at finde fejlen i dokumentet. Tryk på Kommando+F (Mac OS) eller Ctrl+F (Windows).

Fejlkode Beskrivelse Løsning
1 Kernekomponenter blev ikke installeret/opdateret Download den nyeste version af installationsprogrammet og prøv igen.
2 Kernekomponenter blev ikke installeret/opdateret Download den nyeste version af installationsprogrammet og prøv igen.
21 Systemkravene er ikke opfyldt. Opgrader systemet, så det opfylder systemkravene for installation af programmet. Du kan få flere oplysninger i Systemkrav.
23 Utilstrækkelig diskplads. Frigør noget plads, og klik på Prøv igen.
41 Der er ikke adgang til en vigtig fil/mappe. Klik på Prøv igen for at køre installationen igen.
42 Der er ikke adgang til en vigtig fil/mappe. Klik på Prøv igen for at køre installationen igen.
43 En vigtig fil/mappe kunne ikke kopieres. Klik på Prøv igen for at køre installationen igen.
44 En vigtig fil/mappe kunne ikke oprettes. Klik på Prøv igen for at køre installationen igen.
45 Der er ikke adgang til en vigtig fil/mappe. Klik på Prøv igen for at køre installationen igen.
46 Der er ikke adgang til en vigtig fil/mappe. Klik på Prøv igen for at køre installationen igen.
47 Der er ikke adgang til en vigtig fil/mappe. Klik på Prøv igen for at køre installationen igen.
48 Der er ikke adgang til en vigtig fil/mappe. Klik på Prøv igen for at køre installationen igen.
49 Der er ikke adgang til en vigtig fil/mappe. Klik på Prøv igen for at køre installationen igen.
50 Kernekomponenter blev ikke installeret. Download den nyeste version af installationsprogrammet og prøv igen.
81 Der kører en anden forekomst af et installationsprogram. Vent til det er færdigt, og prøv igen.
82 Adobe Application Manager kører. Vent, til Adobe Application Manager er færdig, og prøv igen.
86 Der kører en anden forekomst af et installationsprogram. Afslut installationsprogrammet, og prøv igen.
87 Der kører en anden forekomst af et installationsprogram. Vent til det er færdigt, og prøv igen.
101 Produktet kunne ikke installeres. Klik på Prøv igen for at downloade og installere igen.
102 Produktet kunne ikke installeres. Klik på Prøv igen for at downloade og installere igen.
103 Produktet kunne ikke installeres. Klik på Prøv igen for at downloade og installere igen.
105 Produktet kunne ikke installeres/afinstalleres
Klik på Prøv igen for at forsøge at installere/afinstallere igen. Du kan få flere oplysninger i Adobe-apps kan ikke installeres | Fejl 105.
106 Produktet kunne ikke installeres. Klik på Prøv igen for at downloade og installere igen.
107 Den downloadede fil er beskadiget. Klik på Prøv igen for at downloade og installere det igen.
108 Der kører en anden forekomst af et installationsprogram. Vent til det er færdigt, og prøv igen.
109 Produktet kunne ikke installeres. Klik på Prøv igen for at downloade og installere igen.
110 Produktet kunne ikke installeres. Klik på Prøv igen for at downloade og installere igen.
113
Der kunne ikke oprettes forbindelse til Adobe-serverne.
Kontrollér din internetforbindelse og indstillingerne for firewallen, og prøv igen. Du kan få flere oplysninger i Avanceret fejlfinding ved forbindelsesproblemer.
114 Filerne kan ikke pakkes ud.
Klik på Prøv igen for at downloade og installere igen.
115 Den downloadede fil er beskadiget. Klik på Prøv igen for at downloade og installere det igen.
116 Den downloadede fil er beskadiget. Prøv at deaktivere antivirussoftwaren på computeren.
117 Problemer med netværksforbindelse eller stabilitet. Du kan få flere oplysninger i Alvorlig fejl 117 opstod under download.
119 Serveren svarer ikke. Kontrollér din internetforbindelse og indstillingerne for firewallen, og prøv igen. Du kan få flere oplysninger i Avanceret fejlfinding ved forbindelsesproblemer.
120 Utilstrækkelig diskplads. Frigør noget plads, og klik på Prøv igen.
121 Fejl ved skrivning til den midlertidige filplacering. Ret tilladelserne for den midlertidige placering.
122 Adobe-serverne kunne ikke nås. Kontrollér din internetforbindelse og indstillingerne for firewallen, og prøv igen. Du kan få flere oplysninger i Avanceret fejlfinding ved forbindelsesproblemer.
123 Ukorrekt tilladelse på /tmpmappe
Se Installationen mislykkedes | Afslutningskode 123.
124 Der kunne ikke oprettes forbindelse til Adobe-serverne.
Kontrollér din internetforbindelse og indstillingerne for firewallen, og prøv igen. Du kan få flere oplysninger i Avanceret fejlfinding ved forbindelsesproblemer.
125 Der kunne ikke oprettes forbindelse til Adobe-serverne.

Kontrollér din internetforbindelse og indstillingerne for firewallen, og prøv igen. Du kan få flere oplysninger i Avanceret fejlfinding ved forbindelsesproblemer.
126 Den downloadede fil er beskadiget. Klik på Prøv igen for at downloade og installere det igen.
127 Filerne kan ikke pakkes ud.

Benyt følgende fremgangsmåde:

• Kontrollér tilladelserne for mappen adobetemp i [Windows] <systemdrev>/adobetemp eller [macOS] <systemdrev>\adobetemp.
  • Deaktiver antivirussoftwaren på computeren.
128 Den downloadede fil er beskadiget. Klik på Prøv igen for at downloade og installere igen.
130 Produktet kunne ikke installeres.
Du skal afinstallere det program, du forsøger at installere, ved hjælp af værktøjet Adobe Cleaner og derefter prøve at installere det igen.
132 Produktet kunne ikke installeres i rodmappen.
Vælg en anden installationsplacering i indstillingerne, og prøv igen.
133 Utilstrækkelig diskplads. Frigør noget plads, og prøv igen.
135 Produktet kunne ikke afinstalleres. Klik på Prøv igen for at afinstallere det
136

Produktet kunne ikke installeres.

Klik på Prøv igen for at downloade og installere igen.
137 Produktet kunne ikke installeres. Klik på Forsøg igen for at overføre og installere det igen.
138 Der er ikke ret meget systemhukommelse.
Genstart systemet, og prøv at installere igen.
139 Den downloadede fil er beskadiget. Klik på Forsøg igen for at overføre og installere det igen.
140 Produktet kunne ikke installeres på den valgte placering pga. problemer med tilladelserne. Vælg en anden installationsplacering i indstillingerne, og prøv igen.
141 Produktet kunne ikke installeres.
Klik på Prøv igen for at downloade og installere igen.
142 Produktet kunne ikke installeres. Klik på Prøv igen for at downloade og installere igen.
143 Den downloadede fil er beskadiget. Klik på Prøv igen for at downloade og installere det igen.
144 Den downloadede fil er beskadiget. Klik på Prøv igen for at downloade og installere det igen.
145 Filen findes på installationsstien.  Omdøb/slet filen, og prøv så igen. Du kan få flere oplysninger om filen i Flere oplysninger.
146 Filen kunne ikke flyttes. Se Fejlkode 146 ved installation af Adobe-apps.
147 Filen kan ikke kopieres. Kontrollér tilladelserne, og prøv igen. Du kan få flere oplysninger om stien i Flere oplysninger.
149 Biblioteket kunne ikke slettes. Omdøb/slet biblioteket, og prøv så igen. Du kan få flere oplysninger om biblioteket i Flere oplysninger.
150 Filen kunne ikke slettes. Omdøb/slet filen, og prøv så igen. Du kan få flere oplysninger om filen i Flere oplysninger.
151 Det symbolske link kunne ikke oprettes. Klik på Prøv igen for at downloade og installere den igen.
152 Det symbolske link kunne ikke slettes. Kontrollér tilladelserne, og prøv igen. Du kan få flere oplysninger om filen i Flere oplysninger.
153 Kunne ikke hente tilladelser til en fil eller mappe på macOS. Kontrollér tilladelserne, og prøv igen. Du kan få flere oplysninger om filen eller mappen i Flere oplysninger.
156 Det symbolske link kunne ikke oprettes. Klik på Prøv igen for at downloade og installere den igen.
157 Det symbolske link kunne ikke slettes. Kontrollér tilladelserne, og prøv igen. Du kan få flere oplysninger om filen i Flere oplysninger.
160 En registreringsdatabasenøgle kunne ikke oprettes. Kontrollér tilladelserne, og prøv igen.  Du kan få flere oplysninger om registreringsdatabasenøglen i Flere oplysninger.
171 Produktet kunne ikke installeres. Klik på Forsøg igen for at overføre og installere det igen.
176 Der kan ikke installeres på et netværksdrev. Vælg en anden installationsplacering i indstillingerne, og prøv igen.
177 Den valgte installationssti er for lang. Vælg en anden installationsplacering i indstillingerne, og prøv igen.
178 Der er ugyldige tegn i installationsstien. Vælg en anden installationsplacering i indstillingerne, og prøv igen.
179 Installationsstien lader til at være ugyldig.  Vælg en anden installationsplacering i indstillingerne, og prøv igen.
180 Installationssproget lader til at være ugyldigt. Vælg et andet installationssprog, og prøv at installere igen.
181 Installationsstien lader til at være ugyldig. Vælg en anden installationsplacering i indstillingerne, og prøv igen.
182 Den oprettede pakke indeholder ikke den pakke, der skal installeres. Opret pakken igen, og forsøg dernæst at installere.
183 Produktet kunne ikke installeres.

Klik på Prøv igen for at downloade og installere det igen.

Du kan læse om, hvordan du løser problemer i forbindelse med installation af Adobe XD i Windows, i Fejlmeddelelse 183 ved installation af Adobe XD i Windows.

184 Filen er låst af en anden proces
Genstart systemet, og prøv at installere igen.
188 Den version af kernekomponenter, der er installeret på computeren, er ikke kompatibel med det nuværende installationsprogram. Download den nyeste version af installationsprogrammet og prøv igen
189 Utilstrækkelig diskplads.
Frigør noget plads, og prøv igen.
190 Systemkravene er ikke opfyldt. Opgrader computeren, så den opfylderminimumsystemkrav for installation af programmet. Du kan læse mere i Systemkrav.
191 Produktet kunne ikke installeres. Klik på Prøv igen for at downloade og installere igen.Du kan læse mere i Fejlkode 191 ved installation af Creative Cloud-apps | Windows.
192 Der er allerede installeret en nyere version af programmet. Du skal afinstallere den version, der er installeret, og prøve igen.
193 Installationen kan ikke fortsætte. Kan ikke installere64-bitversionen af programmet på en 32-bit computer.
194 Installationen kan ikke fortsætte, fordi der er flere brugere, som er logget på systemet. Log brugerne af systemet, og prøv igen.
195 Systemkravene er ikke opfyldt.
Opgrader computeren, så den opfylderminimumsystemkrav for installation af programmet. Du kan læse mere i Systemkrav.
196 Produktet kunne ikke installeres. Klik på Prøv igen for at downloade og installere igen.
201 Der er opstået et problem under overførslen. Se Problemer med netværk og forbindelser.
205 Der er et problem med den fil, der blev downloadet.
Se Problemer med netværk og forbindelser.
206 Der er ingen netværksforbindelse, eller der kan ikke oprettes forbindelse til serveren. Se Problemer med netværk og forbindelser.
207 Serveren svarer ikke. Se Problemer med netværk og forbindelser.
208 Der er et problem med overførslen, fordi der er for lidt plads på harddisken. Frigør noget plads, og prøv igen.
209 Du har ikke tilladelse til at downloade denne fil. Kontrollér tilladelserne, og prøv igen.
301 Produktet kunne ikke installeres. Klik på Prøv igen for at downloade og installere igen.
303 Produktet kunne ikke installeres. Klik på Prøv igen for at downloade og installere igen.
304 Denne installation er ikke funktionel længere. Download den nyeste version af installationsprogrammet og prøv igen
306 Produktet kan ikke installeres/opdateres Download den nyeste version af installationsprogrammet vha. linket til direkte download, og prøv igen.
404 Der mangler en nødvendig OS-komponent. Se Fejl:api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll is missing.
500 Pakken kunne ikke installeres. Aktivér Windows-firewall. Klik derefter på Prøv igen, og kør installationen igen.
501 Pakken kunne ikke installeres, fordi de ressourcer, der skal ændres, er i brug. Luk de programmer, der er nævnt i fejlloggen. Se Fejl 501 ved installation af Creative Cloud-apps i Windows.
502 Utilstrækkelig diskplads. Frigør noget plads på den harddisk, hvor softwaren forsøges installeret, og prøv igen.
503 Pakken er allerede installeret.   Se Fejl 503 ved installation af Creative Cloud-apps i Windows.
504
  • Installation af pakken blokeres af politikker for programkontrol.
  • Installation af pakken blokeres af politikken "Tillad installationshandlinger i særlige profiler".

For at installere pakken for brugerne på netværket skal du konfigurere roamingbrugerprofiler. Du kan læse om, hvordan du konfigurerer roamingbrugerprofiler i brugernes konti, i Konfiguration af roamingbrugerprofiler. Hvis du er i tvivl, skal du kontakte systemadministratoren.

Hvis der ikke er konfigureret nogen politikker i systemet, og du alligevel får denne fejl, er du muligvis logget på med en midlertidig brugerprofil. Log ud, log på igen, og prøv handlingen forfra.

505 Rettighederne kunne ikke nedgraderes.

1. Afinstaller Beyondtrust Powerbroker.

2. Genstart computeren.

3. Installer alle systemopdateringer.

4. Hvis softwaren fjerninstalleres vha. administratorkonsollen, skal du sørge for, at installationen foregår i Local System-regi.

506 Fejl i installationspolitikken.  Se Fejl 506 ved installation af Creative Cloud-apps i Windows.

Find din fejlkode

Fejlkoden kan findes i fejlmeddelelsen eller i installationslogfilerne.

Link til flere oplysninger i fejlmeddelelsen

Når du klikker på linket Flere oplysninger i fejlmeddelelsen, vises den fejlkode, som Creative Cloud-appen benytter til at identificere problemet. Der vises også andre vigtige oplysninger, f.eks. stien til den berørte fil eller registreringsdatabaseværdien.

Flere oplysninger
Et eksempel på detaljer, som Flere oplysninger-linket leverer.

Installer logfiler

Søg efter filen Install.log på følgende placering:

• Windows 7, 8 og 10 (64-bit): C:\Programmer (x86)\Fælles filer\Adobe\Installers
  • Windows 7, 8 og 10 (32-bit): C:\Programmer\Fælles filer\Adobe\Installers
  • Mac OS: /Bibliotek/logs/Adobe/Installers/

Kan du ikke finde fejlkoden?

Du kan få oplysninger om flere installationsfejlkoder i Installationsfejlkoder og -meddelelser.