Plug-in-moduler til Illustrator

Føj endnu flere funktioner til din Adobe Illustrator-software. Se her for at finde de nyeste plug-in-moduler fra tredjeparts-udviklere, sorteret efter kategori.

plug-ins kan også findes ved at søge i vores Partner Finder-database med udviklere.

3D

Andrew's Vector Plug-ins Volume 6 PerspectiveGrid
Brug dette plugin til 3D-designs, gitre, justering og 1-punkts og 2-punkts perspektiv.

Andrew's Vector Plug-ins Volume 22 Starburst

Skab stjerneeksplosioner, 3D-stjerner, præg stjerner, blomsterdesigns og meget mere til Illustrator 10, CS, CS2, CS3 og CS4. Illustrator CS4-versionen findes med flere layout-funktioner samt yderligere formdesigns til stjerner.

Comnet — FoldUP! 3D 1.1

Tilføj prototypefunktioner til Illustrator for at lave modeller af emballagedesign og andre rumlige projekter med dette plug-in-modul fra tredjeparts-producenter.

CValley, Inc. – FILTERiT

Dette plug-in-modul fra tredjeparts-producenter tilbyder mere end 82 imponerende vektoreffekter, der anvendes i sand tid ved høje hastigheder.

Esko — Studio

Studio, der er en komplet løsning til emballagedesignere, lægger interaktiv 3D-emballageskabelse i designerens hænder. Arbejd i et 3D-miljø, som om du holdt emballagen i din egen hånd og behold et levende link mellem 3D-designvisualisering og den udbredte 2D-struktur. Studio tilbyder et 3D-visningsmiljø, hvor designere kan se deres grafik anvendt med det samme på emballagen.

Arkitektur/ingeniør/konstruktion (AEC)

Code Zebra, Inc. – Symbols for Illustrator

Code Zebra Symbols for Illustrator tilbyder tusindvis af tekniske symboler inden for arkitektur, bygge og anlæg, anlægsgartnere, elektrisk, mekanisk, fastgørelsesmidler og generelle kategorier (som f.eks. personer, køretøjer og netværk). Disse omhyggeligt udarbejdede symboler lever op til alle gældende industristandarder, og mange biblioteker indeholder detaljerede isometriske visninger af fastgørelsesanordninger, mekaniske og strukturelle komponenter, elektriske konnektorer osv.

HOT DOOR – CAD Patterns

Tilføj 134 vektorbaserede prøvemønstre til designdokumenter. Mønstre overlapper uden problemer og medtager stiplinger, dobbelt skraveringer, mursten, træstrukturer, sten, fliser, byggematerialer og meget mere.

HOT DOOR – CADtools

Tegn i alle størrelsesforhold, dimensioner grafik med et museklik, og kontroller numerisk størrelse og placering af objekter eller punkter. Klik/træk blot med CADtools for at gøre designarbejde let og elegant - lige midt i Adobe Illustrator.

Rick Johnson/Graffix – Concatenate

Concatenate forbinder to eller flere kurver for at skabe en kontinuerlig kurve. Det er specielt praktisk til rensning af CAD-tegninger og EPS-filer, der er blevet konverteret til Adobe Illustrator, eller f.eks. til at tilslutte og udfylde statiske grænser i vektor mappe-filer.

Beklædnings- og tekstdesign

Andrew's Vector Plug-ins Volume 17 PatternPrint
Manipuler mønsterfarveprøver, og kombiner dem for at opnå grafikformater til brug i mode, flisebeklædning og meget mere.

Artlandia Collection

Artlandia Collection er ideel til skabelse af overflademønstre, tekstildesign, forsatspapir, hjemmeside-baggrunde, illustrationer og alle andre projekter, hvor gentagne mønstre er nødvendige.

Artlandia – SymmetryWorks

Skab omgående live, interaktive mønstre, design og ornamenter på få sekunder. Du kan skabe kopier af valgte elementer. Denne simple funktion er virkelig arbejdshesten i den nye version, og den vil ændre den måde, du designer dine mønstre på.

Generation Digital – Vector Repeat Pro

Vector Repeat Pro automatiserer gentagefunktioner inden i Adobe Illustrator, herunder regulære gentagelser, skygger og skift og bruges i hele branchen af mode-, tekstil- og overfladedesignere til at fremskynde designprocessen markant.

Generation Digital – Vector Weave Pro

Vector Weave Pro er et skaftvæveprogram til tæpper og bånd, der giver designere en meget hurtigere og mere effektiv måde at udvikle vævede designs i Adobe Illustrator. Vector Weave Pro kan bruge struktur til at generere melange og meget mere.

Generation Digital – Colorist Pro

Colorist Pro sætter designere i stand til at genskabe farver i grafik som gentagelser, vævede baner og grafikker vha. Adobe Illustrator. Colorist Pro tilbyder muligheden for at vende farvepositioner, skifte eksisterende farver og randomisere farver i grafikken. Colorist Pro skaber også alle de tekniske data af et print eller vævet stof, og genererer farvechips og navnene på hver farve på bunden af arbejdet.

Hirsch – Embroidery i2

Embroidery i2 giver mulighed for at tegne objekter med Adobe Illustrator og konvertere objekterne til sting i det samme vindue. Siden det er et plug-in-modul, virker Embroidery i2 på både Intel®-baserede Macs og PC'er.

Kartografi

Avenza MAPublisher
Avenza MAPublisher bygger bro over mellemrummet mellem Geographic Information Systems (GIS) og grafisk design til højkvalitetsskabelse, udskrivning i høj opløsning og elektroniske udgivelse af kort.

Kelso Cartography

Denne kartografi-fokuserede side omfatter links til specialiserede plug-in-moduler af interesse for kartografer.

MapStudio

MapStudio er et sæt af orienteringsværktøjer og symboler til Illustrator, som hjælper dig med at tegne højkvalitets orienteringskort hurtigere end nogensinde.

Rick Johnson/Graffix — Concatenate

Concatenate er et plug-in-filter til Adobe Illustrator, som forbinder to eller flere kurver for at skabe en kontinuerlig kurve. Det er specielt praktisk til rensning af CAD-tegninger og EPS-filer, der er blevet konverteret til Adobe Illustrator, eller f.eks. til at tilslutte og udfylde statiske grænser i vektor-mapfiler.

Rick Johnson/Graffix — Track Plan Tools

Tegn hurtigt planer over jernbanespor. Brug den dockbare Trackplan-palet til at vælge sporafgreningsstørrelse, størrelsesforhold, kurveradius, overgange og sporcentre. Trackwork forbindes automatisk og holdes lige i forhold til det tilsluttede spor.

Stephen Vincent — PointTweaker

Dette plug-in-modul sætter dig i stand til at se og finjustere koordinaterne for kurvepunkter. Kurvedata vises også.

Farve

Andrew's Vector Plug-ins Volume 2 ColorPath
ColorPath plugin-sættet omfatter gitter, spiral, ramme/kant, farveeffekter samt linjeeffekter til plugin-moduler til Illustrator 10, CS, CS2, CS3 og CS4.

Andrew's Vector Plug-ins Volume 3 Gradients

Gradients indeholder to effektive plug-in-moduler til manipulering af farveforløb og skabelse af farveforløbsstrukturer, mønstre, design og formater. Det omfatter også størrelsesforhold og transparens med Illustrator CS4.

Astute Graphics — Phantasm

Phantasm tilføjer en komplet serie af professionelle farvejusteringer og tryk/publiceringskontroller, der er tæt integreret i Adobe Illustrator (Mac og Windows®). Velkendte kontroller til lysstyrke, kontrast, nuance, mætning, niveauer, kurver og mere er tilgængelige som filtre og live effekter.

Genometri Pte. Ltd. — GenoPal 2.1

GenoPal er et brugervenligt farvekombinations- og matchende værktøj. Det giver brugere mulighed for at hente en farve fra en eksisterende palet eller ethvert vindue eller billede på deres computer. GenoPal vil søge blandt over 16 millioner forskellige farver for at finde dem, der matcher dine. Det genererer spændende paletter, som du kan gemme til senere brug, læse i HEX, eller eksportere direkte til Adobe Photoshop® eller Illustrator.

Worker72a – SepPreview

SepPreview sætter brugerne i stand til at se og trykke Illustrator-dokumenter som farveseparationer, i farve.

Tegne- og maleværktøjer

Andrew's Vector Plug-ins Volume 1 Creation
Creation indeholder duplikations- samt runde og abstrakte plugin-moduler til Illustrator 10, CS, CS2, CS3 og CS4.

Andrew's Vector Plug-ins Volume 7 VectorWand

Med VectorWand kan du male på effekter som f.eks. skalering, farve, rotation, oversættelse, farveforløb, nuancer, farveprøver, opacitet, punktmanipulation og meget mere via værktøjssættet. Manipuler en enkel kurve, flere kurver, symboler, symboltekst eller farveforløb og meget mere.

Astute Graphics – DynamicSketch

Producer dynamiske vektorforme fra bunden, foretag ændringer af eksisterende former og tilpas detaljeniveauet efter dit arbejde, mens du tegner mere naturligt i vektor.

Astute Graphics -- MirrorMe

Spejlvend straks din grafik på en enkelt eller flere reflekterende akser.

Astute Graphics – SubScribe

Giver nem adgang til almindelige tegneopgaver som f.eks. linjer til/fra kurvetangenter til lodrette linjer samt cirkler og buer, der er defineret af 2 eller 3 punkter.

Udviklere

Generation Digital – Vector Repeat Pro
Vector Repeat Pro automatiserer gentagefunktioner i Adobe Illustrator, herunder regulære gentagelser, skygger og skift og bruges i hele branchen af mode-, tekstil- og overfladedesignere til at fremskynde designprocessen markant.

Generation Digital – Vector Weave Pro

Vector Weave Pro er et skaftvæveprogram til tæpper og bånd, der giver designere en meget hurtigere og mere effektiv måde at udvikle vævede designs i Adobe Illustrator. Vector Weave Pro kan bruge struktur til at generere melange og meget mere.

Generation Digital – Colorist Pro

Colorist Pro sætter designere i stand til at genskabe farver i grafik som gentagelser, vævede baner og grafikker vha. Adobe Illustrator. Colorist Pro tilbyder muligheden for at vende farvepositioner, skifte eksisterende farver og randomisere farver i grafikken. Colorist Pro skaber også alle de tekniske data af et print eller vævet stof, og genererer farvechips og navnene på hver farve på bunden af arbejdet.

Filkonvertering

E-Spec, Inc. – JPEG Publisher v6.0 for Illustrator

JPEG Publisher skaber JPEG-filer hver gang, der gemmes en Illustrator-fil i en målplacering. JPEG-filer skabes iht. individuelle indstillinger for hele filen, laget eller lag/underlag-kombinationen. Når Illustrator-filen så redigeres i målplaceringen, opdateres JPEG-filerne også automatisk.

Håndtering af skrifttype og digitalt indhold

DB Palette
Plug-in for billeddatabase. Del billedfiler, der er skabt i DB Palette i netværket. Saml billeder, herunder linkede filer, til udskrivning.

Extensis – Suitcase Fusion

Suitcase Fusion er en professionel skrifttypemanager til Mac-computeren, der eliminerer de skrifttypeproblemer, som grafiske brugere konfronteres med hver dag. Den kombinerer det bedste ved Suitcase og Font Reserve for at give pålidelig, problemfri skrifttypehåndtering.

Extensis — Suitcase for Windows

Denne professionelle skrifttypehåndteringskuffert til Windows eliminerer skrifttypeproblemer, som grafiske brugere konfronteres med hver dag. Den giver skrifttypehåndtering af industriel styrke til computer- og arbejdsgruppebrugere, der kører Windows.

Extensis — Portfolio 8.5 (Standalone version)

Vil du have dit digitale indhold lige ved hånden, med tusindvis af grafikker, fotos og andre digitale filer, der sorteres effektivt? Pisk dit indhold i form med Portfolio 8.5, et intuitivt, effektivt system, der kan udvides.

Extensis – Suitcase Server X1

Suitcase Server X1, der er en problemfri løsning til håndtering af skrifttyper til din arbejdsgruppe, sikrer konsistent brug af skrifttyper, eliminerer problemer med kopier af skrifttyper og giver licenskontrol.

Insider Software Inc. – FontAgent Pro Server 3

FontAgent Pro Server bringer skalerbarhed, hastighed, sikkerhed, stabilitet og enkelthed til det kreative samfund og erhvervsverden. Dette plug-in-modul reparerer, optimerer og håndterer licenser til alle dine skrifttyper, så du bruger mindre tid på at håndtere skrifttypesamlinger og dine brugere anvender mere tid på at få arbejdet gjort.

Insider Software Inc. — FontAgent Pro 4

FontAgent Pro 4 leverer en lang række skrifttypehåndteringsfunktioner til Mac. Du kan stadig reparere, optimere og arrangere dine skrifttyper og derefter bygge skrifttypebiblioteker samt overlappende sæt, som du kan aktivere, håndtere, sikre, trykke og få vist.

Insider Software Inc. — FontAgent Pro 4 for Windows

FontAgent Pro 4 bringer effektiv skrifttypehåndtering til Windows. Mange Windows-brugere tror, de er immune over for skrifttypeproblemer, men ved at gemme alle deres skrifttyper i Fonts Control Panel, spilder de systemressourcer, opblæser skrifttypemenuer, nedsætter systemets ydeevne og risikerer vilkårlige nedbrud.

Insider Software Inc. — Smasher

Smasher, den højtydende partner til Mac OS X skrifttypemanager, giver dig styrken til at kigge dybt i skrifttyper og kufferter for at løse fejl hurtigt. Ret fejl ved visning af skrifttyper og tryk, kontroller grundliggende skrifttypeintegritet, rens skrifttypemappe- og kuffertmareridt, eliminer applikationsnedbrud og problemer med ydeevne, find manglende skrifttyper og flyt skrifttyper mellem Mac OS 9 og Mac OS X.

Forskelligt

Andrew's Vector Plug-ins Collection
Plug-ins Collection indeholder version 1 til 23 af Andrew’s Vector Plug-ins for Illustrator. Plug-in-modulerne kan bruges på tusindvis af måder: til at skabe kurver, skabe designs, manipulere billeder og symboler, modificere farveforløb, mønstre og kurver til at skabe utrolige kurver og meget mere.

Andrew's Vector Plug-ins Volume 4 MultiToolbox

Med mere end 13 plug-in-moduler i dette værktøjssæt kan du skabe smukke illustrationer og designs. Dette sæt indeholder interaktive og brugervenlige funktioner, herunder tilpasningsfunktioner til mønstre, fliser, farve og strøg.

Andrew’s Vector Plug-ins Volume 6 PerspectiveGrid

Brug dette plug-in-modul til 3D-design, gitre, justering samt 1- og 2-punkts perspektiv.

Andrew's Vector Plug-ins Volume 13 Spiral

Skab mange forskellige spiraldesigns, baggrunde, skitseeffekter og meget mere til Illustrator 10, CS, CS2, CS3 og CS4.

Andrew's Vector Plug-ins Volume 15 Heart

Brug hjertedesigns til at lave scrapbøger, modedesigns, tekstiler, mønstre osv. Medtag mange hjerter og romantiske punktmanipuleringsfunktioner.

Andrew's Vector Plug-ins Volume 19 PointEffects

PointEffects plug-in-sættet kombinerer fire plug-in-moduler til at manipulere kurvepunkter, herunder forvrængnings- og fordrejning af kurver og punkter, opdeling af kurver og skitse, punktmanipulering samt lagkagestykker for imponerende zoom- og manga-effekter.

Context by LiveSurface

Genvejslinks med Illustrator giver dig mulighed for at se dine koncepter – fra reklametavler til kasser, fra kontorartikler til køretøjet – vist side om side, mens du arbejder. Skab fantastiske fotorealistiske udkast på skærmen med blot et klik.

Custom Flow Solutions – CFS HyperGraph

CFS HyperGraph er en grafautomatiseringsløsning til trykte medier. CFS HyperGraph laver automatiske layout for trykklare grafer til aviser og magasiner. CFS HyperGraph henter automatisk aktuelle finansielle markedsdata fra kilder som f.eks. AP, Bloomberg og andre. Udgiver trykklare grafer som EPS, PDF eller Illustrator-dokumenter og anbringer dem i Adobe InDesign® eller CCI-layouts.

Eurosystems – CoCut

CoCut tilbyder skiltemager-plug-in-moduler, som tilføjer stærke vinylskæringsfunktioner, så du kan skære direkte ud fra Illustrator. CoCut kortlægger alle dine designs med et tryk på en knap. Kontrollerer plotterhastigheden, opløsningen samt kniv-trykket øjeblikkeligt.

HOT DOOR — MultiPage

Producer og publicer i ét miljø. Skab flere forskellige sider i Adobe Illustrator og eksporter eller tryk flere sider så let som ingenting. Version 4 understøtter PDF, JPEG og EPS-eksport af flere forskellige sider for forbedret web- og trykdesign.

HOT DOOR – Perspective

Arbejd med isometriske, skrå og perspektiv tegneværktøjer lige midt i Adobe Illustrator. Tegn linjer, niveauer, kubusser og cylindre over et justerbart baggrundsgitter for imponerende præsentationer.

North Atlantic Publishing Systems – CopyFlow Gold for Adobe Illustrator

På grund af dens styrke inden for altdækkende tekst er CopyFlow Gold for Adobe Illustrator en favorit blandt oversættelsesbureauer. CopyFlow Gold anvendes oftest til at batcheksportere formateret tekst fra Illustrator-dokumenter til et computerstyret oversættelsessystem, og derefter batchimportere den oversatte tekst retur til dens oprindelige sideplacering - samtidig med man bevarer den typografiske formatering. CopyFlow Gold virker på hele mapper med Illustrator-dokumenter, reducerer produktionstid og sparer tid og penge.

Rorohiko Workflow Resources – Soxy

Der er et fælles problem, når der er flere forskellige versioner af applikationer som f.eks. Illustrator eller InDesign installeret på den samme computer. Hvis du dobbeltklikker på en fils ikon, vil det ofte medføre, at den forkerte applikationsversion køres. Som et resultat af dette, kommer du måske uvidende til at gemme et dokument igen i et nyere filformat, hvilket kan være en dårlig ting. Det er måske en kundefil, og kunden vil ikke kunne åbne den opdaterede fil, når du sender den tilbage som e-mail. Soxy tilbyder en løsning på dette problem på Mac OS X og Windows.

Emballagedesign

Esko – DeskPack
DeskPack gør Illustrator til en fuldt flyvefærdig emballage-applikation. Vha. Eskos for-produktionsviden kan du nu øge produktiviteten og reducere fejl, mens du arbejder i din foretrukne design-applikation. DeskPack består af et modulsæt, som passer til ethvert prepress-miljø. Fra import af strukturelle designfiler (CAD-data) til skabelse af gentagelser af trykklare produktionsfiler tilbyder DeskPack den bedste løsning til at få arbejdet gjort.

Esko — Dynamic Barcodes

Generer dynamiske stregkoder med garanteret trykbarhed. Dynamic Barcodes indeholder en lang række industristandardiserede stregkoder med avancerede funktioner som f.eks. automatisk boksgenerering, stregkodebreddereducering og udskriftsopløsning - afhængig af skalering.

Esko — Preflight

Kontroller dine indgående filer så tidligt som muligt for at minimere omkostningerne ved fejl eller for at kontrollere dine designs, inden du sender dem af sted til printeren. Med Preflight for Illustrator kontrolleres din fil mod en personlig profil, og der genereres en kontrolrapport. Denne interaktive rapport guider dig gennem de fundne fejl, hvad angår billedtyper og opløsninger, linjebredder, farverum, minimumprocent, skrifttype-regler og meget mere.

Esko — BoostX

BoostX er en portefølje af dedikerede værktøjer, som fremskynder hyppigt anvendte markerings- og justeringshandlinger og tilføjer nye måder at håndtere staffagefarver og specielle farver ud over de effektfulde muligheder i Illustrator.

Esko — Image Extractor

Integrerede billeder i Illustrator-filer kan ikke slettes, hvilket gør revisioner i sidste øjeblik umulige. Med Image Extractor kan du konvertere integrerede billeder til eksternt linkede billeder, hvilket giver dig mulighed for at redigere dem i Adobe Photoshop.

Esko — Channel Mapping

Omlæg kanaler af integrerede eller linkede billeder til brugte farver i dokumentet. Channel Mapping omlægger farver i alle fælles anvendte billedformater (TIFF, JPEG, PSD, Photoshop DCS, Photoshop EPS, PNG og GIF).

Esko — Viewer

En korrekt visualisering af dit emballagedesign er af afgørende betydning i et professionelt miljø. Med Viewer kan du arbejde med foruddefinerede trykindstillinger for at registrere de første trykbare punkter, simulere punktbredning og registreringsfejl, og beregne det samlede dækningsareal i din fil.

Esko – Instant Trapper

Instant Trapper er langt den letteste interaktive diffuseringsløsning på markedet. Diffusering bliver et spørgsmål om at klikke på de to elementer, du vil diffusere. Alle overlapninger er placeret på et separat lag, og midterlinjerne kalkuleres automatisk.

Esko — PowerTrapper

Vha. Eskos automatiske diffuseringssofware kan PowerTrapper overlappe din fil på nogle få sekunder. Du kan fylde forudindstillinger med regler og undtagelser for at overlappe filen iht. dine specifikationer. Øjeblikkelige modifikationer er gjort let i den meget intuitive brugergrænseflade. PowerTrapper findes som et enkeltstående modul eller som en klient-server–baseret løsning.

Esko — Seamless Repeat

Dybtryks- og flexotrykcylindre har ofte behov for at trykke løbende, uden en synlig søm. Baseret på input-grafikker og cylinderstørrelse kalkulerer Seamless Repeat for Illustrator det korrekte mellemrum og gentagelsestal for at pakke ethvert design korrekt omkring den bestemte cylinder. Typiske eksempler på brug er tapet, laminater, polster, vinylgulv og meget mere.

Esko – Dynamic Panels

Med Dynamic Panels kan du lave dynamiske grafikinformationspaneler. Disse paneler synkroniserer og viser automatisk farverne, dokumentet og/eller jobinformationerne for en lang række dokumenter eller jobs. Definér dine egne informationspaneler og genbrug dem i alle dine jobs. Informationsfelterne, farveprøverne osv. vil blive opdateret automatisk.

Esko – White Underprint

Tilføj en hvid undertryksfarve til dine filer med et par få klik. Vælg et farvenavn og en lukkeafstand, og det korrekte objekt oprettes automatisk i et separat lag baseret på den valgte grafik. Dette værktøj kan også bruges til hurtigt at skabe afsluttende lag (som f.eks. laktryk og prægetryk).

FFEI — RealPro Toolkit

Konverter Adobe Illustrator til en fuldt udstyret, pre-press-packaging arbejdsstation med RealPro-værktøjssæt - en suite med Adobe Illustrator-plug-ins. RealPro Toolkit er kompatibel med alle eksisterende arbejdsgange, der giver al funktionaliteten ved high-end arbejdsstationer inde i Adobe® Illustrator®. Funktionerne omfatter: filredigering og klargøring, farvehåndtering, diffusering og indlejring/step & repeat. RealPro Toolkit kan også udvides til specialistopgaver som f.eks. cylindergentagelser, mønstre og for-forvrængning af grafik. Tilgængelig på Mac og PC.

Kurveredigeringsværktøjer

Andrew's Vector Plug-ins Collection
Plug-ins Collection omfatter alle plugin-modulerne fra graphicxtras.com i en enkelt samling for Illustrator 10, CS, CS2, CS3 og CS4, herunder Zigzag, MultiToolbox, Gradient, Contour, LatticeConnect, VectorWand og meget mere.

Andrew's Vector Plug-ins GradientMesh

Anvend grundlæggende principper til ekstrem fordrejning og farveeffekter på en maske samt foretag ændringer af en fordrejningsmaske.

Andrew's Vector Plug-ins Volume 12 ShapeFX1

ShapeFX1 plug-in-sættet omfatter et formskabende plug-in til mange formdesigns samt et fordrejnings-plug-in til ekstreme og grundlæggende fordrejning af valgte kurver. Nu fås form-plug-in-modulet med yderligere kurveskabende funktioner i Illustrator CS4 for usædvanlig og ekstrem kurveskabelse og designs.

Andrew's Vector Plug-ins Volume 18 Contour

Brug denne kontur, zoom og indsæt plug-in på udvalgte kurver, billeder og symboler til Illustrator 10, CS, CS2, CS3 og CS4.

Astute Graphics – ColliderScribe

Arranger let og hurtig former i formationer og mønstre.

Astute Graphics – InkScribe

Erstat Pen-værktøjet og lignende værktøjer, og den vil revolutionere den måde du tegner præcise og beregnede former på.

Astute Graphics – VectorScribe

Rediger, skab og mål grafik både dynamisk og nøjagtigt med dette værktøjssæt af plug-ins.

Astute Graphics -- WidthScribe

Styrk dit vektorarbejde ved at variere flere forskellige strøgbredder på en let og hurtig måde.

CValley, Inc. – Xtream Path

Træk overalt på en kurve, og rediger kun den helt nøjagtige placering, du ønsker med dette tredjeparts plug-in-modul.

Rick Johnson/Graffix – Concatenate

Concatenate er et plug-in-filter til Adobe Illustrator, som forbinder to eller flere kurver for at skabe en kontinuerlig kurve. Det er specielt praktisk til rensning af CAD-tegninger og EPS-filer, der er blevet konverteret til Adobe Illustrator, eller f.eks. til at tilslutte og udfylde statiske grænser i vektor-mapfiler.

Rick Johnson/Graffix — Cutting Tools

Cutting Tools tilføjer tre værktøjer: Hatchet, der skærer gennem alle kurver på det aktuelle punkt, ikke kun den øverste kurve, Saber Saw, der skærer sig gennem alle kurver, som krydser den der er trukket samt Vector Vac, der giver dig mulighed for enten at klikke på kurver eller trække dem gennem for at slette dem.

Rick Johnson/Graffix — Nudge Palette

Juster positionen af et mønsterfyld i et objekt eller stregmønster langs en kurve. Ved at klikke på pileknapperne flyttes stregen eller mønstret med et punkt. Ved at holde kombinationer af ændringsfunktioner nede vil den flyttede afstand blive længere eller kortere.

Rick Johnson/Graffix — SquareUp

Konverter en valgt kurves ankerpunkter til hjørnepunkter, og juster kurvesegmenterne, sådan at linjer inden for 20 grader af vertikal og horisontal vil blive lige.

Rick Johnson/Graffix — Track Plan Tools

Tegn hurtigt planer over jernbanespor. Brug den dockbare Trackplan-palet til at vælge sporafgreningsstørrelse, størrelsesforhold, kurveradius, overgange og sporcentre. Trackwork forbindes automatisk og holdes lige i forhold til det tilsluttede spor.

Stephen Vincent — Curvius

Curvius tilføjer syv nye filtre til Illustrators filtermenu: Crenellate, Reverse Path, Roughen, Roulette, Simplify, Smooth og Straighten.

Stephen Vincent — Kimbo

Kimbo tilføjer 11 nye værktøjer i to værktøjsgrupper til Illustrator-værktøjspaletten. Disse værktøjer tillader skabelsen af grafik, som ellers vil være vanskelig eller tidskrævende at skabe.

Stephen Vincent — Mesh Utils

Mesh Utils har otte filtre og et værktøj til at skabe, farvelægge og på anden måde manipulere forløbsmasker.

Stephen Vincent – PointTweaker

Dette plug-in-modul sætter dig i stand til at se og finjustere koordinaterne for kurvepunkter. Kurvedata vises også.

Virtual Mirror — Vector Studio

Tilføj imponerende kreative filtre og uundværlige arbejdsgangs-værktøjer til enkle designprojekter. Otte plug-in-moduler indeholder effektive form-redigeringsværktøjer, elegante struktureringsfunktioner, intuitiv og interaktiv farveredigering og arbejdsrumhåndtering.

Mønstre og strukturer

Andrew's Vector Plug-ins Volume 4 MultiToolbox
Med MultiToolbox plugin-modulet kan du manipulere kurver, billeder og symboler på flere hundrede måder. Det indeholder også en plug-in-værktøjskasse til punktmanipulering og fås med cirkulære funktioner, malefunktioner, en spiralindstilling, duplikering og gitre, en trækkurvefunktion og meget mere.

Andrew's Vector Plug-ins Volume 5 Zigzag

Zigzag plug-in-modulet til rammer og zigzag-design indeholder flere hundrede design for imponerende effekter og illustrationer.

Andrew's Vector Plug-ins Volume 9 SymbolTexture

SymbolTexture er et struktur-generator- og mønster-design-plug-in, der anvender symboler. Skab dramatiske og unikke stukturdesign på få sekunder, og foretag ændringer af distribution, tæthed, rotation og skalering af symboler.

Andrew's Vector Plug-ins Volume 14 StarCauldron

Dette stjerneskabende plug-in kan bruges til at skabe tusindvis af forskellige stjerne- og formdesigns. Illustrator CS4-versionen fås nu med mange forskellige layoutfunktioner for endnu mere dramatiske stjerneeffekter.

Andrew's Vector Plug-ins Volume 15 Heart

Skab tusindvis af unikke hjertedesigns til Valentins Dag og romantik. Illustrator CS4-versionen fås med endnu flere layout-funktioner.

Andrew's Vector Plug-ins Volume 17 PatternPrint

Manipuler mønsterfarveprøver og kombiner dem for at opnå grafikformater til brug i mode, flisebeklædning og meget mere.

Andrew's Vector Plug-ins Volume 20 RandomTouch

RandomTouch plug-in-sættet til vilkårlige partikeleffekter i Illustrator kombinerer fem plug-in-moduler, herunder et baggrunds-plug-in (vha. valgte kurver eller symboler og mere kompleks design), et partikel-plug-in, et plug-in til vilkårligt virvar af designs som f.eks. stjerner, cirkler og ovaler osv.

Andrew's Vector Plug-ins Volume 24 GXLatticeConnect

GXLatticeConnect er et tremme- og gitterdesign-plug-in, der er spækket med mange utrolige gitterdesign. Brug det selvstændigt eller sammen med Illustrator 10, CS, CS2, CS3 eller CS4.

Andrew's Vector Plug-ins Volume 25 GXRain

Skab regn, kredsløbsdesigns, partikler, rammedesigns og meget mere vha. udvalgte kurver, billeder eller symboler, eller forkonstruerede design.

Artlandia Collection

Artlandia Collection er ideel til skabelse af overflademønstre, tekstildesign, forsatspapir, hjemmeside-baggrunde, illustrationer og alle andre projekter, hvor gentagne mønstre er nødvendige.

Artlandia – SymmetryWorks

Skab omgående live, interaktive mønstre, design og ornamenter på få sekunder. Du kan skabe kopier af valgte elementer. Denne simple funktion er virkelig arbejdshesten i den nye version, og den vil ændre den måde, du designer dine mønstre på.

Fantastic Machines – Tile Tools

Fantastic Machines Tile Tools er et sæt af 21 Photoshop-kompatible plug-in-grafik-filtre, som kan bruges til at skabe spændende overlappende billeder og strukturer. Prøv demoen med syv af filtrene fuldt aktiverede.

http://www.hotdoor.com/index.php?content=cadpatterns&navcontent=cadpatternsHOT DOOR – CAD Patterns

Tilføj 134 vektorbaserede prøvemønstre til designdokumenter. Mønstre overlapper uden problemer og medtager stiplinger, dobbelt skraveringer, mursten, træstrukturer, sten, fliser, byggematerialer og meget mere.

Rick Johnson/Graffix — Nudge Palette

Juster positionen af et mønsterfyld i et objekt eller stregmønster langs en kurve. Ved at klikke på pileknapperne flyttes stregen eller mønstret med et punkt. Ved at holde kombinationer af ændringsfunktioner nede vil den flyttede afstand blive længere eller kortere.

Stephen Vincent – VTexture

Skab strukturer med naturligt udseende som Live Effects fra farveforløb-fyldt grafik. Strukturerne er skabt som kurver. Leg med indstillingerne og farveforløbet for at skabe et uendeligt udvalg af smukke effekter.

Stephen Vincent – Tessella

Tessella går ud over rektangulære mønstre i Illustrator og giver dig mulighed for at skabe ikke kun rektangulære mønstre, men også rombeformede, heksagonale og triangulære mønstre.

Udskrivning

ArtOptimizer
Reducer størrelsen af billeder, der er linket til Illustrator-dokumenter ved at eliminere store mængder af billeddata. Reducer automatisk billedopløsningen, skalér billeder i Photoshop i overensstemmelse med deres dimensioner i Illustrator og den angivne målopløsning samt genimporter dem til Illustrator i 100 %.

Astute Graphics -- InkQuest

Find og korriger straks printproblemer.

GLUON – Slugger AI CS

Slugger AI CS er en grundlæggende automatiseret satslinje for Illustrator CS, som opdaterer vigtige informationer på udskrifter.

QwikMarx

QwikMarx er din løsning til opbygning af mere nøjagtige layouts, hvilket gør det lettere for de involverede at se dimensionsmærker på skærmen eller i en udskrift. Med QwikMarx vises disse mærker for dig på selve dokumentet. Dette betyder, at når en annonce bevæger sig mellem de forskellige publikationsfaser, har hver enkelt person, der arbejder på annoncen en præcis forståelse af, hvad klipning-, live- og beskæringsdimensionerne er, samt hvad foldedimensionerne er.

Rick Johnson/Graffix — Proof Block

Dette plug-in-modul skaber en korrekturblok til at sende illustrationer til redaktører og art directors inden udgivelse.

SmartApps – Sign&Banner

SmartApps Sign&Banner forenkler og fremskynder opsætningen af skilte og bannere i bredt format. Indeholder et værktøj til hurtig strop og øje-placering, et automatisk trykbeskæringsværktøj til spejl, dobbelte og farvebeskæringer i enhver størrelse, bannerafslutningsmærker til folder og design-to-scale-funktionalitet. Med dette plug-in kan alle, der designer eller producerer skilte og bannere reducere deres forberedelsestid markant og eliminere omarbejde pga. fejl.

Worker72a — WhiteOP2KO

Scan kurve- og tekstobjekter i et Illustrator-dokument, herunder skjulte og låste objekter og lag, og slå indstillinger til overprint for hvide objekter fra.

Worker72a — Scoop

Scoop samler kopier af skrifttyper og placerede billedfiler samt udtrækker integrerede rasterbilleder, og gemmer dem i en ny mappe.

Worker72a — Select Effects

Vælg grafik med tilstande for Transparens, Effekter og Blandinger. Find hurtigt objekter, der kan give problemer, når du trykker eller udjævner.

Worker72a — SepPreview

SepPreview sætter brugerne i stand til at se og trykke Illustrator-dokumenter som farveseparationer, i farve.

X1 Color — Color Referee

Color Referee er et effektivt værktøj til alle, der behandler Adobe Illustrator-filer til tryk. Dette plug-in automatiserer den tidskrævende proces ved at identificere attributterne i farveområder og objekter i ethvert komplekst Adobe Illustrator-design.

Sikkerhedsdesign og beskyttelse mod forfalskning

Agfa Graphics – Arziro Design

Komplet samling af moduler til sikkerhedsdesign, brandbeskyttelse og beskyttelse mod forfalskning – fuldt integreret i Illustrator CC til Mac og PC – for at beskytte produkter som værdibeviser, billetter, dokumenter, kort, etiketter, pakker og meget mere.

Bruge scripts

Scriptographer
Scriptographer er et scripting-plugin til Adobe Illustrator. Det gør dig i stand til at udvide Illustrator-funktionaliteten vha. JavaScript.

Specialeffekter

Andrew's Vector Plug-ins Volume 21 Layers
Brug lag-plug-ins (transformationer spredt over flere lag) til animationer og meget mere til Illustrator 10, CS, CS2, CS3 og CS4.

Andrew's Vector Plug-ins Volume 23 Zoomlines

Med Zoomlines kan du skabe zoom-linjer, fokus-linjedesigns og dramatiske zoom-effekter i Illustrator - fantastisk til manga tegneseriedesigns, illustrationer og meget mere.

Virtual Mirror — Vector Studio

Tilføj imponerende kreative filtre og uundværlige arbejdsgangs-værktøjer til enkle designprojekter. Otte plug-in-moduler indeholder effektive form-redigeringsværktøjer, elegante struktureringsfunktioner, intuitiv og interaktiv farveredigering og arbejdsrumhåndtering.

Symboler

Andrews Vector Plug-ins Volume 8 SymbolPaint
SymbolPaint er en male-plugin værktøjskasse, der bruger duppe-funktioner, børstehår og meget mere til at male symboler (som f.eks. billeder, tekst, sider med tekst, udvalgte kurver og masker).

Andrew's Vector Plug-ins Volume 9 SymbolsTexture

SymbolsTexture er et strukturgenererings- og mønsterdesign-plug-in med symboler, der tilbyder mange forskellige indstillinger for lag, animationer, randomisering og distribution.

Andrew's Vector Plug-ins Volume 10 SymbolsToolbox

SymbolsToolbox manipulations-plug-in indeholder spiralformede, gitter-, zoom-, randomiserede og cirkulære designs og meget mere.

Andrew's Vector Plug-ins Volume 11 SymbolsHeadline

Dette banner- og overskrift-plug-in tilbyder mange forskellige indstillinger til at skabe imponerende design fra symboler i symbol-paletten.