Adobe fortsætter med at fokusere på udvikling af nye produkter og løsninger, der er til størst mulig gavn for vores kunder, og derfor holder vi nu op med at udvikle nye funktioner til Adobe Muse CC.

Den 26. marts 2018 kommer den sidste Adobe Muse-udgave med forbedrede funktioner. Vi vil fortsat yde teknisk support til alle aktive Creative Cloud-kunder indtil den 26. marts 2020.

Adobe bestræber sig på at levere enestående software og tjenester til kunderne. Det ligger i vores natur at innovere og afprøve nye løsninger, og derfor begyndte vi at udvikle Adobe Muse for otte år siden. Vi har virkelig været dybt optaget af visionen med Adobe Muse, men udviklingen inden for websteder har gjort det nødvendigt at udvikle vores strategi:

• Designere, der arbejder aktivt med oprettelse af komplekse websteder og programmer, investerer i design af brugerflade og prototyper, mens de samarbejder med udviklere om at virkeliggøre deres design.
  • Til enklere websteder er der kommet gør-det-selv-løsninger med skabeloner, der kan tilpasses, så det er hurtigt at oprette responsive websteder, som nemt kan ændres af designeren eller en kunde.

Vi takker brugerne og vil gerne hjælpe dem, så de får en smidig overgang til andre Adobe-tilbud, der kan løse deres specifikke behov:

• Nu kan du bruge Adobe XD, hvis du bygger komplekse websteder og programmer. XD genererer ikke kode, der er klar til web-brug (som Adobe Muse gjorde), men det er en alt-i-en-løsning, der giver brugerne mulighed for at designe, oprette prototyper og samarbejde med interessenter og udviklere om at virkeliggøre visionerne for deres websteder. Du kan få flere oplysninger under Adobe XD.
  • Du kan bruge Adobe Portfolio til at opbygge et porteføljewebsted, hvor du kan fremvise dit kreative arbejde. Det kan også forbindes med Behance-platformen. Du kan få flere oplysninger under Adobe Portfolio.
  • Hvis du opbygger websteder på en enkelt side, f.eks. til fotoreportager, nyhedsbreve eller startsider, kan du bruge Adobe Spark Page til at oprette smukke, responsive websider med dit helt eget særpræg. Du kan få flere oplysninger under Adobe Spark.

Ofte stillede spørgsmål

Får produktophøret betydning for alle brugerne?

Ja. Produktophøret for Adobe Muse får betydning for alle brugerne.

Hvornår sker det?

Adobe Muse-teamet holder op med at udvikle funktioner pr. 26. marts 2018. Men vi vil fortsat yde teknisk support til alle aktive Creative Cloud-kunder indtil den 26. marts 2020.

Kan brugere af Adobe Muse fortsætte med at bruge softwaren og også downloade den igen?

Ja, brugere med licens til Adobe Muse kan fortsætte med at bruge softwaren. Du kan også downloade den licenserede version af Adobe Muse på Kom godt i gang med Adobe Muse.

Jeg ved, at I ikke længere udvikler Adobe Muse, men holder programmet op med at virke den 26. marts 2020, når supporten ophører?

Nej. Adobe Muse-programmet kan stadig bruges på din computer. Du kan blive ved med at redigere eksisterende websteder og oprette nye med programmet. Men webstandarder og browsere vil fortsat blive ændret, efter at Adobes support til programmet ophører. Efter den 26. marts 2020 udgiver Adobe ikke længere kompatibilitetsopdateringer til Mac- og Windows-operativsystemerne, og du kan ikke få hjælp til at rette eventuelle fejl ved publicering af Adobe Muse-websteder på internettet.

Hvilken slags hjælp og supportressourcer kan jeg regne med at få i fremtiden?

Adobe Muse-webstedet er åbent for brugerne, indtil supporten ophører den 26. marts 2020. Selvom der ikke tilføjes nyt indhold på siderne Events, Tutorials eller Site of the Day, vil Adobe Muse Widget Directory stadig blive opdateret med widgets, der er til rådighed i denne periode.

Du kan få teknisk assistance hos Adobe Muse-teamet indtil den sidste supportdag via kundeservice, den offentlige Adobe Muse-brugergruppe og sociale medier som Facebook og Twitter.

Hvad sker der med mit eksisterende websted, der er opbygget vha. Adobe Muse? Vil webstedet forsvinde?

Websteder, der er opbygget med Adobe Muse, kan fortsat bruges på internettet, hvis de ligger på en hostingplatform hos en tredjepart, f.eks. GoDaddy eller Bluehost. Websteder, der hostes på Business Catalyst, skal genudgives til en anden hostingplatform, hvis de skal kunne anvendes efter den 26. marts 2021, når Business Catalyst-hosting ikke længere er til rådighed. Du kan få flere oplysninger på siden med Business Catalyst-meddelelsen.

Jeg har licens til/downloadet Muse-widgets fra en af jeres widget-partnere. Vil mine widgets stadig fungere, når Adobes support til Adobe Muse er ophørt?

Det er op til hver enkelt widget-udbyder. Hvis du betaler for et årligt abonnement, skal du spørge udbyderen, hvilke planer der er for support fremover.

Vil de widgets, som jeg har købt hos en af jeres widget-partnere, fungere med Behance Portfolio eller Adobe Dreamweaver?

Nej, desværre ikke. Widgets, der er udviklet til brug med Adobe Muse, er kun kompatible med Adobe Muse.