Leder du efter oplysninger om den nyeste version af Photoshop? Se Plugins og indhold, som kan downloades.

Photoshop CS5 på Mac OS er blevet ændret til at køre som et 64-program i 64-bit-versioner af Mac OS. Derfor kan gamle og 32-bit-ekstramoduler ikke køre, de vil forårsage fejlmeddelelser eller forårsage nedbrud, når de bliver brugt i 32-bit- eller 64-bit-versionen af Photoshop. Se vejledning herunder om åbning af Photoshop CS5 i 64-bit- og 32-bit-tilstande.

Bekræft, at tredjepartsekstramoduler er kompatible

Som med alle tidligere versioner af Photoshop skal man ikke kopiere gamle tredjeparts ekstramoduler eller ekstramoduler fra tidligere versioner af Photoshop til mappen med ekstramoduler til Photoshop CS5. Hvis du har angivet mappen Yderligere ekstramoduler under ekstramodul-indstillinger til en mappe, skal du fjerne markeringen af indstillingen. Eller kontroller, at alle ekstramodulerne i mappen er kompatible med Photoshop CS5. Kontakt producenter af tredjeparts ekstramoduler for at få versioner af deres ekstramoduler, der er kompatible med Photoshop CS5; enten 32 bit eller 64 bit.

Ekstramoduler, der kan hentes på internettet

Nogle ekstramoduler, der kunne fås til tidligere versioner af Photoshop, kan ikke længere fås til CS5. Andre ekstramoduler kan downloades fra internettet, men de er ikke standardinstallerede i programmet. De ekstramoduler, der kan hentes på internettet, er samlet i pakker.

Hent de yderligere ekstramoduler fra disse steder:

Mac OS: http://www.adobe.com/support/downloads/detail.jsp?ftpID=4965
Windows: http://www.adobe.com/support/downloads/detail.jsp?ftpID=4688

Bemærk: Læs den medfølgende fil, ReadmeCS5_Optionalplugin.pdf for at se installationsanvisninger.

Ekstramoduler understøttet i Windows 32- og 64-bit og i Mac OS 32-bit.

Se vejledningen nedenfor om åbning af Photoshop CS5 i 64-bit og 32-bit tilstand.

Ekstramoduler,der ikke længere understøttes i Photoshop CS5

• Filmstrip-format. Tidligere versioner fungerer ikke i Photoshop CS5.
  • Teksturudfyldning

Ekstramoduler, der kun understøttes i 32-bit Windows og Mac OS

• Send forhåndsvisning af video til enhed
  • Forhåndsvisning af video

Se vejledningen nedenfor om åbning af Photoshop CS5 i 64-bit og 32-bit tilstand.

Plugins, der kan hentes på internettet – understøttet i 32 og 64 bit-Windows og -Mac OS

• Alias
  • ElectricImage
  • SGIRGB
  • SoftImage
  • Ubegrænset størrelse af forhåndsvisning
  • HSBHSL
  • Integrer / Læs Digimarc-vandmærke

Plugins, der kan hentes på internettet – understøttet på 32- og 64-bit versioner af Mac OS

• DisableGetInfoComment
  • DisableScratchCompression
  • ForceVMCompression
  • ForceVMBuffering
  • DisableVMBuffering
  • RememberSlowFiles
  • UnlimitedClipboardSize
  • Overscroll Always
  • Overscroll Floating Windows

Ekstramoduler installeret i SC5, valgfrie i tidligere versioner

• JPEG2000

Andre ændringer

• Forudindstillinger til værktøj er ikke længere bagudkompatible.
  • TWAIN: TWAIN-ekstramodulet til scanning installeres ikke længere sammen med Photoshop CS5, men det kan downloades fra internettet. Understøttet, når Photoshop CS5 køres i 32-bit Windows eller 32-bit Mac OS. Også understøttet som et 64-bit-program i 64-bit Mac OS med scannere, der understøtter 64-bit scannerdrivere. Ekstramodulet TWAIN-scanner er også understøttet, hvis du kører Photoshop CS5 som et 32-bit-program i 64-bit Windows eller 64-bit Mac OS. Der er flere oplysninger under TWAIN-ekstramodul | Photoshop CS4, CS5 (kb405072).
  • Ældre slipværktøjer er ikke understøttet i Mac 10.5 64-bit. Rosetta kræves til at køre slipværktøjer.

Sådan køres Photoshop CS5 i 32-bit og 64-bit-tilstand

Kør Photoshop CS5 på Mac OS som et 32-bit-program:

1. Vælg programfilen Adobe Photoshop CS5, som er forudinstalleret i mappen "Programmer/Adobe Photoshop".
  2. Vælg Filer > Hent info, og vælg Åbn i 32-bit tilstand.

Få info om aktivering af 32-bit-tilstand

Fjern markeringen af denne indstilling for at køre Photoshop CS5 i 64-bit tilstand.

Kør Photoshop CS5 i Windows som et 32-bit-program:

1. Luk Photoshop CS5.
  2. Gå til mappen "Programfiler (x86)" > "Adobe" > "Adobe Photoshop CS5".
  3. Dobbeltklik på filen "Adobe Photoshop CS5.exe".

Kør Photoshop CS5 i Windows som et 64-bit-program (hvis din Windows-version og din hardware understøtter 64 bit):

1. Luk Photoshop CS5.
  2. Gå til mappen "Programfiler" > "Adobe" >"Adobe Photoshop CS5".
  3. Dobbeltklik på filen "Adobe Photoshop CS5.exe".