Når du arbejder med tekstlag i Adobe Photoshop CS6, erstattes teksten med tekst fra et andet lag eller ændres vilkårligt. Det kan også ske, at teksten bliver forvansket.

Løsning

Udfør de følgende trin i den viste rækkefølge.

Vigtigt – læs dette omhyggeligt:

• Dette problem kan påvirke filer, der er oprettet eller ændret vha. det åbne Photoshop CS6-betaprogram eller Photoshop 13.0 (den originale version af Photoshop CS6).
  • Når dette problem er opstået i en fil, skal du genoprette filen helt forfra ved at starte med et nyt dokument.
  • Kopiér og indsæt indholdet fra et rasterlag fra den berørte fil i det nye dokument.
  • Undgå at genbruge (kopiere/indsætte eller trække) nogen indtastnings- eller vektorlag fra den berørte fil i det nye dokument. Opret alle indtastnings- eller vektorlag forfra.
  1. Opdater til Adobe Photoshop 13.0.1.

Vælg Hjælp > Opdateringer i Photoshop, eller download opdateringen manuelt fra disse websteder:

2. Inden du åbner Photoshop 13.0.1, skal du gendanne Photoshops indstillinger. Der er en vejledning i denne TechNote.

3. Slet Photoshops skrifttypecachefiler.

Mac OS: Afslut Photoshop, og slet mappen /Brugere/[brugernavn]/Bibliotek/Caches/Adobe/TypeSupport/CS6.

Bemærk: Hvis du bruger Mac OS 10.7 eller nyere, skal du læse denne TechNote for at få anvisninger på, hvordan du åbner mappen Brugere/[brugernavn]/Bibliotek.

Windows XP: Afslut Photoshop, og slet mappen \Documents and Settings\Lokale indstillinger\Application Data\Adobe\TypeSupport\CS6\.

Windows 7: Afslut Photoshop, og slet mappen \Brugere\AppData\Local\Adobe\TypeSupport\CS6\.

4. Hvis du bruger et plugin fra Extensis, skal du fjerne det eller sikre, at du bruger den seneste version. Du kan få flere oplysninger ved at kontakte Extensis.