Beskær et foto ved hjælp af beskæringsværktøjet

Beskæringsværktøjet giver dig mulighed for at markere et område i et foto og fjerne eller beskære alt uden for det markerede område.

Beskæringsværktøj i Photoshop

1. Vælg beskæringsværktøjet (C)

2. Brug indstillingslinjen til at tilpasse værktøjsindstillingerne, f.eks. indstilling af højde-, bredde- og breddeværdier, for at få den ønskede effekt.

3. Klik inden i kanten af beskæringen, og træk for at flytte billedet.

4. Træk i hjørne- eller kanthåndtagene på den beskæringsramme, der vises på dit foto, for at angive beskæringsgrænserne.

5. Tryk på Enter (Windows) eller Retur (macOS) for at beskære fotoet.

Adobe

Få hjælp hurtigere og nemmere

Ny bruger?