Beskær et foto ved hjælp af beskæringsværktøjet

Beskæringsværktøjet giver dig mulighed for at markere et område i et foto og fjerne eller beskære alt uden for det markerede område.

Beskæringsværktøj i Photoshop

1. Vælg beskæringsværktøjet (C)

2. Brug indstillingslinjen til at tilpasse værktøjsindstillingerne, f.eks. indstilling af højde-, bredde- og breddeværdier, for at få den ønskede effekt.

3. Klik inden i kanten af beskæringen, og træk for at flytte billedet.

4. Træk i hjørne- eller kanthåndtagene på den beskæringsramme, der vises på dit foto, for at angive beskæringsgrænserne.

5. Tryk på Enter (Windows) eller Retur (macOS) for at beskære fotoet.