Du kan installere Adobe Premiere Elements fra en dvd, eller du kan downloade softwaren fra Adobes websted og derefter installere den.

Installation fra disk

Inden du går i gang

• Kontrollér, at dvd-drevet (ikke cd-drevet) er sluttet til computeren, før du installerer. Læg dvd'en i drevet, og følg instruktionerne.

• Deaktiver midlertidigt firewalls, antivirussoftware og sikkerhedsprogrammer fra tredjepart. Installationen går hurtigere, hvis du deaktiverer dem.

• Find serienummeret. Serienummeret står bag på diskens dvd-hylster.

Bemærk: Hvis du har købt produktet hos Best Buy, skal du fjerne klistermærket på bagsiden af emballagen. Brug indløsningskoden til at generere dit serienummer på nettet. Kontakt kundesupport, hvis du ikke har internetforbindelse. Du kan læse mere under Find serienummeret

Installation af Adobe Premiere Elements (Windows)

1. Indsæt Adobe Premiere Elements-dvd'en (disk 1) i computeren.

2. Klik på Installer Adobe Premiere Elements i dialogboksen Adobe Premiere Elements.

Bemærk:

Hvis du lukker dialogboksen, eller sikkerhedsindstillingerne ikke tillader AutoPlay, kan du åbne dvd'en ved hjælp af Windows Stifinder og dobbeltklikke på Setup.exe i mappen Adobe Premiere Elements 15. Klik på Ja, hvis der vises sikkerhedsadvarsler.

3. Klik på Installer på skærmbilledet Velkommen for at starte installationen.

Bemærk:

Du kan klikke på valgmuligheden Prøv , hvis du vil prøve Adobe Premiere Elements. Du har ikke brug for et serienummer i prøveperioden.

4. Log på med dit Adobe ID.

5. Klik på Acceptér i dialogboksen Licensaftale.

6. Indtast serienummeret, og klik på Næste.

7. På skærmen Indstillinger skal du gøre følgende og klikke på Installer:

• Vælg sprog
    • Angiv installationssted
  8. Start Premiere Elements, når installationen er færdig.

Installation af Adobe Premiere Elements (Mac OS)

1. Indsæt Adobe Premiere Elements-dvd'en (disk 2) i computeren.

2. Klik på Adobe Premiere Elements 15 i dialogboksen Adobe Premiere Elements.

3. Find Adobe Premiere Elements 15/Install.app, og start installationsprogrammet.

4. Klik på Installer på skærmbilledet Velkommen.

Bemærk:

Du kan klikke på valgmuligheden Prøv , hvis du vil prøve Adobe Premiere Elements. Du har ikke brug for et serienummer i prøveperioden.

5. Log på med dit Adobe ID.

6. Klik på Acceptér på skærmbilledet Licensaftale.

7. Indtast serienummeret, og klik på Næste.

8. På skærmen Indstillinger skal du gøre følgende og klikke på Installer:

• Vælg sprog
    • Angiv installationssted

Bemærk:

Indtast adgangskoden til systemkontoen, hvis du bliver bedt om det.

9. Start Premiere Elements, når installationen er færdig.

Download og installation

Du kan downloade Adobe Premiere Elements fra Adobes websted og installere det på din computer.

Inden du går i gang

• Sørg for at du har administratorrettigheder på den konto, du bruger.
  • Brug den nyeste version af Internet Explorer, Firefox, Chrome eller Safari.
  • Kontrollér, at du har et gyldigt Adobe ID.
  • Deaktiver blokering af pop op-vinduer i webbrowseren.
  • Deaktiver midlertidigt firewalls, antivirussoftware og sikkerhedsprogrammer fra tredjepart. Installationen går hurtigere, hvis du deaktiverer dem.
  • Kontrollér, at du har et gyldigt serienummer til Adobe Premiere Elements.

Download af Adobe Premiere Elements

1. Åbn den side, hvor du kan downloade Adobe Premiere Elements, i webbrowseren.

2. Log på med dit Adobe ID.

Hvis du ikke har et Adobe ID, kan du oprette et på siden Opret et Adobe ID.

3. Vælg platform og sprog, inden du downloader.

4. Klik på Download.

Overførslen af filen starter.

Installation af Adobe Premiere Elements (Windows)

1. Åbn Adobe Premiere Elements-installationsfilen, som du downloadede fra Adobes websted.

2. Angiv en placering, hvor installationsfilerne skal pakkes ud, og klik på Næste.

3. Benyt en af følgende fremgangsmåder:

• Vælg Start Adobe Premiere Elements 15, og klik på Afslut.
    • Åbn filen Set-up.exe i den angivne mappe.
  4. Klik på Installer på skærmbilledet Velkommen.

Bemærk:

Du kan klikke på valgmuligheden Prøv, hvis du vil prøve Adobe Premiere Elements. Du har ikke brug for et serienummer i prøveperioden.

5. Log på med dit Adobe ID.

6. Klik på Acceptér på skærmbilledet Licensaftale.

7. Indtast serienummeret, og klik på Næste.

8. På skærmen Indstillinger skal du gøre følgende og klikke på Installer:

• Vælg sprog
    • Angiv installationssted
  9. Start Premiere Elements, når installationen er færdig.

Installation af Adobe Premiere Elements (Mac)

1. Åbn Premiere Elements-installationsfilen, som du downloadede fra Adobes websted.

2. Klik på Installer på skærmbilledet Velkommen.

Bemærk:

Du kan klikke på valgmuligheden Prøv, hvis du vil prøve Adobe Premiere Elements. Du har ikke brug for et serienummer i prøveperioden.

3. Log på med dit Adobe ID.

4. Klik på Acceptér på skærmbilledet Licensaftale.

5. Indtast serienummeret, og klik på Næste.

6. På skærmen Indstillinger skal du gøre følgende og klikke på Installer:

• Vælg sprog
    • Angiv installationssted

Bemærk:

Indtast adgangskoden til systemkontoen, hvis du bliver bedt om det.

7. Start Premiere Elements, når installationen er færdig.

Almindelige spørgsmål

Hvordan registrerer jeg mit program?

Du kan få flere oplysninger om registrering af det købte Adobe-produkt og fordelene ved registrering under http://www.adobe.com/dk/support/registrationfaq.html.

Kan jeg have mere end én version installeret?

Ja, du kan have flere versioner af Premiere Elements installeret på din computer. Premiere Elements fjerner eller erstatter ikke tidligere versioner, der er installeret på din computer, automatisk. Du kan afinstallere tidligere versioner, når du har lært den nyeste version at kende.

Hvad er et Adobe ID?

Et Adobe ID minder om det Gmail- eller Facebook-id, som du bruger til at sikre og tilpasse din konto. Du kan bruge dit Adobe ID til følgende:

• Registrering. Registrering er valgfrit, men kræver et Adobe ID. Når du registrerer din kopi af Adobe Premiere Elements, registrerer Adobe dit serienummer. På den måde ved Adobe, at du er berettiget til opgraderinger.

• Prøveversion. Sådan bruger du dit Adobe ID til at få gratis 30-dages prøveversioner.

• Bestilling af programmer og sporing af ordrer.

• Supportsager. Opret online supportsager ved hjælp af dit Adobe ID.

• Fora og begivenheder. Brug dit Adobe ID til at logge på forummer og melde dig til arrangementer.

Du kan læse om Adobe ID under Administration af din Adobe ID-konto.