Læs, hvordan du bruger en indløsningskode til at aktivere din app.

Hvis du købte dit Adobe-produkt fra en forhandler eller modtog det som et gavekort, skal du indløse en indløsningskode for at begynde at bruge produktet.

Hvor finder jeg min indløsningskode?

Indløsningskoden er på 24 tegn og findes under det sølvfarvede skrabefelt på et produktkort, en indlægsseddel sammen med et produkt solgt i pakke, eller den kan være tilsendt på e-mail, hvis du ikke har købt et fysisk produkt. Afhængigt af, hvordan du købte dit produkt, har du muligvis også brug for et serienummer for at aktivere det.

Hvad har du?   Hvor finder du koden eller serienummeret?
Et forudbetalt kort Din indløsningskode findes under skrabefeltet på bagsiden af kortet.
En produktæske

Serienummer

Serienummeret findes på diskens omslag eller på selve produktæsken. Serienummeret er en streng på 24 tegn, der kun består af tal.

Bemærk: Ved Elements-produkterne står serienummeret på omslaget til dvd'en.

Indløsningskode

Din indløsningskode findes på en seddel inde i kassen. Indløsningskoden er en streng på 24 tegn, der består af både tal og bogstaver.

En e-mail fra forhandleren Du finder indløsningskoden eller serienummeret i e-mailen.

Hvordan indløser du din kode?

Bemærk:

For abonnementsprodukter kan du springe over indtastning af kreditkortoplysninger ved at klikke på Påmind mig senere. Når kreditkort-oplysningerne angives, hjælper med at sikre kontinuitet i dit abonnement.

Jeg har et aktivt abonnement. Hvordan anvender jeg en indløsningskode?

Hvis du allerede har et aktivt abonnement knyttet til et Adobe ID, kan du stadig bruge indløsningskoden.

Afhængigt af om du indløser med det samme eller et andet Adobe ID, bliver din indløsningskode justeret på forskellige måder.

Vælg den mulighed nedenfor, som passer til dig:

Hvis du allerede har den samme plan eller produkt og indløser med det samme Adobe ID:

• Hvis din betalingsplan er en årlig plan, betalt månedligt, så stopper Adobe med at debitere dit kreditkort, efter du har indløst koden. Efter at perioden for indløsningskodens abonnement, så fortsætter Adobe med at debitere dit kreditkort.
  • Hvis din betalingsplan er årlig plan, forudbetalt, så tilføjes indløsningskodens periode til slutningen af den betalte periode for abonnementet.

Hvis du indløser et andet abonnement med det samme Adobe ID:

• Dit abonnement er aktivt parallelt med dit eksisterende betalte abonnement. Tænk for eksempel på en situation, hvor de har et eksisterende abonnement til Creative Cloud Photography-planen med 20 GB lagerplads. Du har imidlertid en indløsningskode til Creative Cloud All Apps-planen. Hvis du så indløser indløsningskoden, så er abonnementet på Creative Cloud All Apps aktivt samtidigt med den eksisterende Creative Cloud Photography-plan.

Hvis du indløser en indløsningskode med et andet Adobe ID for en plan eller et produkt, der er det samme eller forskellig, så er abonnementet aktivt parallelt med dit eksisterende betalte abonnement.

Du kan købe dit abonnement fra enhver forhandler, der distribuerer Adobe-produkter via indløsningskoder. I så fald fungerer dit abonnement på samme måde som det abonnement, der er blevet købt fra Adobes websted, med undtagelse af, hvis din betalingsplan er en årlig plan, betalt månedligt. Den plan sælges ikke via forhandlere.

I nogle lande betjenes Adobes kunder af Digital River, en autoriseret Adobe-forhandler. Her er en liste over lande, som betjenes af Digital River.

Hvis du har købt dit nuværende abonnement fra Adobes websted, så modtager du en fejlmeddelelse "INVALID CODE" (UGYLDIG KODE), når du forsøger at indløse din kode. Vælg én af følgende fremgangsmåder:

• Kontakt Adobes kundeservice for at annullere det eksisterende betalte abonnement før fornyelsesdatoen. Indløs 24 timer efter annulleringen indløsningskoden med det samme Adobe ID.
  • Indløs indløsningskoden med et andet Adobe ID. I så fald forsætter dit eksisterende abonnement med at blive fornyet automatisk og være parallelt aktivt med det nye abonnement under et andet Adobe ID.

Hvis du har købt dit eksisterende abonnement fra en forhandler (ikke fra Adobes websted) og modtaget en indløsningskode i et land, hvor du også kan handle direkte fra Adobes websted:

• Dit abonnement bliver forlænget, hvis du har det samme produkt og indløser med det samme Adobe ID.

Bemærk:

Du kan ikke købe et Årsabonnement, månedlig betaling hos en forhandler. Dette abonnement sælges ikke via forhandlere.

Hvis du har et abonnement af typen Årsabonnement, forudbetalt, tilføjes indløsningskoden til slutningen af abonnementsperioden.

• Hvis du indløser en indløsningskode med det samme Adobe ID for et andet produkt, så er abonnementet aktivt parallelt med dit eksisterende betalte abonnement.
  • Hvis du indløser en indløsningskode med det samme Adobe ID for det samme eller et andet produkt, så er abonnementet aktivt parallelt med dit eksisterende betalte abonnement.

Ofte stillede spørgsmål