Find ud af, hvordan du indløser dit Adobe-køb, konverterer en indløsningskode til et serienummer, bruger en indløsningskode til at aktivere Adobe Creative Cloud-medlemskabet eller et Acrobat DC-abonnement og meget mere.

Hvis du har købt Adobe-produktet via en forhandler eller en Adobe-distributør, har du muligvis fået en indløsningskode med. Indløs denne kode, før du kan starte med at anvende produktet.

Adobe tilbyder forskellige typer produkter og indløsningskoder. Du kan læse om de forskellige muligheder nedenfor og derefter vælge det produkt, som du vil indløse din kode til.

Hvis du er i tvivl om typen af din kode, kan du læse artiklen Kodetyper.

Abonnementsbaseret - Kommerciel version

Gå ind på Indløs dit Creative Cloud-medlemskab eller Indløs dit Acrobat DC-abonnement

Log på eller opret et Adobe ID.

Indtast indløsningskoden, og klik på Aktivér medlemskab.

Eksempel: Creative Cloud

Abonnementsbaseret - Student and Teacher Edition

Gå ind på Indløs dit Creative Cloud-medlemskab.

Log på eller opret et Adobe ID.

Bekræft din uddannelsesstatus ved at udfylde formularen.

Eksempel: Creative Cloud Student and Teacher Edition

Kommercielt produkt, der ikke er abonnementsbaseret

Gå ind på Indløs dit køb.

Log på eller opret et Adobe ID.

Indtast produktets indløsningskode, og klik så på Redeem (Indløs).

Eksempel: Photoshop Elements, Premiere Elements, Adobe Captivate

Produkt til uddannelsesbrug uden abonnement

Er du i Nordamerika? Besøg siden til verificering af berettelse. Hvis du ikke er i Nordamerika, skal du besøge Adobes kundesupportportal.

Log på eller opret et Adobe ID.

Valider din akademiske status.

Eksempel: Acrobat Professional 2017

Indløs din kode

Afhængigt af den plan eller det produkt, som du gerne vil indløse en kode for, skal du vælge en af de her muligheder:

Abonnementsbaseret kommerciel version

Indløsningskode påkrævet

1. Log på eller opret et Adobe ID.

2. Indtast indløsningskoden, og klik på Aktivér medlemskab.

Indløsning af koder
    Indløsning af koder

3. Acceptér Vilkår og betingelser.

4. Indtast på kreditkort-siden dine kreditkort-oplysninger, og tryk Save (Gem). For at gå videre uden at indtaste kreditkort-oplysninger skal du trykke på Remind me later (Mind mig om det senere). Når kreditkort-oplysningerne angives, hjælper det med at sikre kontinuitet i dit abonnement.

5. Hent og installer softwaren.

Abonnementsbaseret - Student and Teacher Edition

Indløsningskode påkrævet

1. Log på eller opret et Adobe ID.

2. Bekræft din uddannelsesstatus ved at udfylde formularen.

Indløsning af koder
    Indløsning af koder

3. Indtast din indløsningskode.

4. Acceptér Vilkår og betingelser.

5. Indtast på kreditkort-siden dine kreditkort-oplysninger, og tryk Save (Gem). For at gå videre uden at indtaste kreditkort-oplysninger skal du trykke på Remind me later (Mind mig om det senere). Når kreditkort-oplysningerne angives, hjælper det med at sikre kontinuitet i dit abonnement.

6. Hent og installer softwaren.

Kommercielt produkt, der ikke er abonnementsbaseret

Indløsningskode påkrævet

Følg disse trin for at få det serienummer, der skal bruges til at installere softwaren:

1. Gå ind på Indløs dit køb.

2. Log på eller opret et Adobe ID.

3. Indtast indløsningskoden, og klik på Indløs.

4. Skriv det viste serienummer ned.

5. Serienummeret skal angives, når du bliver bedt om det under installationen.

6. Gem den indløsningskode til fremtidig adgang til dit serienummer, i tilfælde af at du har brug for at geninstallere softwaren.

Bemærk:

Indløsningskoden og serienummeret er to forskellige ting. Sørg for, at det er serienummeret, du angiver under installationen.

Produkt til uddannelsesbrug uden abonnement

Produktkode påkrævet

Valider, at du er berettiget til en vedvarende elev-/lærer-version, før du kan gå videre med at installere softwaren.

Hvis du befinder dig i Nordamerika, skal du gå ind på siden til verificering af berettigelse, angive produktkoden og udfylde valideringsformularen for studerende og undervisere.  Der bliver sendt et serienummer til dig i løbet af 1-2 hverdage.

Hvis du befinder dig uden for Nordamerika, skal du udfylde den valideringsformular for studerende og undervisere, der findes på Adobes kundesupportportal. Der bliver sendt et serienummer til dig i løbet af 2-4 dage.

Du kan hente og installere softwareversionen til studerende og undervisere som en prøveversion, og mens du venter på dit serienummer fra Adobe.

Prøveversionen gør det muligt at bruge softwaren i en begrænset periode. Når prøveperioden udløber, skal man angive et serienummer for at kunne fortsætte med at bruge softwareversionen til studerende og undervisere.

Jeg har et aktivt abonnement. Hvordan anvender jeg en indløsningskode?

Hvis du allerede har et aktivt abonnement, så kan du stadig brug en indløsningskode til det samme abonnement eller et andet abonnement. Afhængigt af om du har købt dit abonnement med det samme eller et andet Adobe ID, så bliver din indløsningskode justeret i forhold til dit nuværende abonnement på forskellige måder.

Vælg den mulighed nedenfor, som passer til dig:

Hvis du købte dit abonnement med det samme Adobe ID

Hvis du allerede har den samme plan eller produkt og indløser med det samme Adobe ID:

• Hvis din betalingsplan er en årlig plan, betalt månedligt, så stopper Adobe med at debitere dit kreditkort, efter du har indløst koden. Efter at perioden for indløsningskodens abonnement, så fortsætter Adobe med at debitere dit kreditkort.
  • Hvis din betalingsplan er årlig plan, forudbetalt, så tilføjes indløsningskodens periode til slutningen af den betalte periode for abonnementet.

Bemærk:

Hvis du indløser en indløsningskode med det samme Adobe ID for et andet produkt, så er abonnementet aktivt parallelt med dit eksisterende betalte abonnement. Tænk for eksempel på en situation, hvor de har et eksisterende abonnement til Creative Cloud Photography-planen med 20 GB lagerplads. Du har imidlertid en indløsningskode til Creative Cloud All Apps-planen. Hvis du så indløser indløsningskoden, så er abonnementet på Creative Cloud All Apps aktivt samtidigt med den eksisterende Creative Cloud Photography-plan.

Hvis du købte dit abonnement med et andet Adobe ID

Hvis du indløser en indløsningskode med et andet Adobe ID for en plan eller et produkt, der er det samme eller forskellig, så er abonnementet aktivt parallelt med dit eksisterende betalte abonnement.

Hvis du har købt dit abonnement fra en forhandler

Du kan købe dit abonnement fra enhver forhandler, der distribuerer Adobe-produkter via indløsningskoder. I så fald fungerer dit abonnement på samme måde som det abonnement, der er blevet købt fra Adobes websted, med undtagelse af, hvis din betalingsplan er en årlig plan, betalt månedligt. Den plan sælges ikke via forhandlere.

Hvis du befinder dig i et land, der betjenes af Digital River

I nogle lande betjenes Adobes kunder af Digital River, en autoriseret Adobe-forhandler. Her er en liste over lande, som betjenes af Digital River

Hvis du har købt dit nuværende abonnement fra Adobes websted, så modtager du en fejlmeddelelse "INVALID CODE" (UGYLDIG KODE), når du forsøger at indløse din kode. Vælg én af følgende fremgangsmåder:

• Kontakt Adobes kundeservice for at annullere det eksisterende betalte abonnement før fornyelsesdatoen. Indløs 24 timer after annulleringen indløsningskoden med det samme Adobe ID.
  • Indløs indløsningskoden med et andet Adobe ID. I så fald forsætter dit eksisterende abonnement med at blive fornyet automatisk og være parallelt aktivt med det nye abonnement under et andet Adobe ID.

Hvis du har købt dit eksisterende abonnement fra en forhandler (ikke fra Adobes websted) og modtaget en indløsningskode i et land, hvor du også kan handle direkte fra Adobes websted:

• Dit abonnement bliver forlænget, hvis du har det samme produkt og indløser med det samme Adobe ID.

Bemærk:

Du kan ikke købe et ABM-abonnement fra en forhandler. Den plan sælges ikke via forhandlere.

Hvis du har en PUF-betalingsplan, så tilføjes indløsningskodens periode til slutningen af den betalte periode for abonnementet.

• Hvis du indløser en indløsningskode med det samme Adobe ID for et andet produkt, så er abonnementet aktivt parallelt med dit eksisterende betalte abonnement.
  • Hvis du indløser en indløsningskode med det samme Adobe ID for det samme eller et andet produkt, så er abonnementet aktivt parallelt med dit eksisterende betalte abonnement.

Problemløsning af problemer med indløsningskoder