Med Adobe Premiere Elements kan du skabe magi med lyd, videoer og fotos. Du kan have mere end én version af Premiere Elements installeret på computeren. Så det er ikke nødvendigt at afinstallere tidligere versioner.

Installer fra dvd

Før du begynder

• Sørg for, at du har administrative rettigheder til den konto, du bruger.
  • Brug den nyeste version af Internet Explorer, Firefox, Chrome eller Safari.
  • Sørg for, at du har et dvd-drev (ikke et cd-drev) tilsluttet computeren, før du begynder installationen. Sæt dvd'en i drevet, og følg vejledningen.

Bemærk: Hvis computeren ikke har et dvd-drev, kan du downloade Premiere Elements fra Adobe-webstedet og derefter installere det. Du kan finde flere oplysninger under Hent og installer fra Adobe-webstedet.

• Deaktiver midlertidigt firewalls, antivirussoftware og sikkerhedssoftware fra tredjeparter. Ved at deaktivere dem fremskyndes installationsprocessen.
  • Find serienummeret. Serienummeret er placeret nederst på dvd-hylsteret. Du kan få flere oplysninger om, hvordan du finder serienummeret, i Find serienummeret til dit Elements-produkt. Hvis du har en indløsningskode, kan du konvertere indløsningskoden til et serienummer. Du kan finde flere oplysninger under Hjælp til indløsningskoder

Installer Premiere Elements

1. Indsæt Adobe Premiere Elements 2021-dvd'en i din computer.

2. Klik på Installer Adobe Premiere Elements 2021 i dialogboksen Adobe Premiere Elements 2021.

Adobe Premiere Elements 2021
    Installer Adobe Premiere Elements 2021

Bemærk:

Hvis du lukker dialogboksen, eller hvis sikkerhedsindstillingerne på din computer ikke tillader automatisk afspilning, skal du gennemse dvd'en ved hjælp af Windows Stifinder og dobbeltklikke på Setup.exe i Adobe Premiere Elements 2021-mappen. Hvis der vises sikkerhedsadvarsler, skal du klikke på Ja.

3. Benyt en af følgende fremgangsmåder:

• macOS: Gå til Adobe Premiere Elements 2021 > Install.app, og start installationsprogrammet. Indtast adgangskoden til systemet, hvis du bliver bedt om det.
    • Windows: (valgfrit) Hvis du lukker dialogboksen, eller hvis sikkerhedsindstillingerne på din computer ikke tillader automatisk afspilning, skal du gennemse dvd'en ved hjælp af Windows Stifinder og dobbeltklikke på Setup.exe i Adobe Premiere Elements 2021-mappen. Hvis der vises sikkerhedsadvarsler, skal du klikke på Ja.
  4. Log ind med dit Adobe ID (normalt din e-mailadresse) og din adgangskode.

5. Klik på Fortsæt på det næste skærmbillede, der vises.

pre_pii
  6. På skærmen Installationsindstillinger skal du gøre følgende og klikke på Fortsæt:

• Vælg sprog
    • Angiv installationsplaceringen
    Installationsindstillinger
    Installationsindstillinger
  7. Klik på Video Editor på det viste skærmbillede.

Installer Photo Editor
    Installer Video Editor
  8. Log ind med dit Adobe ID og din adgangskode.

Log ind
    Log ind med dit Adobe ID
  9. Klik på Aktivér nu på velkomstskærmen.

Aktivér nu
    Klik på Aktivér nu
  10. Indtast serienummeret på det næste skærmbillede, og klik på Næste.

Serienummer
    Indtast serienummeret

Adobe Premiere Elements 2021 starter.

Bemærk:

Kan du ikke finde dit serienummer? Se Find serienummeret til dit Elements-produkt for yderligere information.

Anvend en indløsningskode? Konverter din indløsningskode for at få et serienummer. Du kan finde flere oplysninger under Hjælp til indløsningskoder.

Hent og installer fra Adobe-webstedet

• Sørg for, at du har administrative rettigheder til den konto, du bruger.
  • Brug den nyeste version af Internet Explorer, Firefox, Chrome eller Safari.
  • Sørg for, at du har et gyldigt Adobe ID.
  • Deaktiver blokering af pop op-vinduer i browseren.
  • Deaktiver midlertidigt firewalls, antivirussoftware og sikkerhedssoftware fra tredjeparter. Ved at deaktivere dem fremskyndes installationsprocessen.
  • Sørg for, at du har et gyldigt serienummer til Adobe Premiere Elements.
  • Sørg for, at du har forbindelse til internettet, indtil installationen er fuldendt.

Download Premiere Elements

1. Åbn siden til download af Adobe Premiere Elements i browseren.

2. Log ind med dit Adobe ID.

Hvis du ikke har et Adobe ID, skal du klikke på knappen opret Adobe-ID.

3. Vælg platform og sprog til download.

4. Klik på Download.

Installer Premiere Elements

1. Åbn installationsfilen til Adobe Premiere Elements, som du downloadede fra Adobe-webstedet.

Bemærk:

Indtast adgangskoden til systemet, hvis du bliver bedt om det.

2. Log ind med dit Adobe ID (normalt din e-mailadresse) og din adgangskode.

3. Klik på Fortsæt på det næste skærmbillede, der vises.

pre_pii
  4. På skærmen Installationsindstillinger skal du gøre følgende og klikke på Fortsæt:

• Vælg sprog
    • Angiv installationsplaceringen
    Installationsindstillinger
    Installationsindstillinger
  5. Klik på Video Editor på det viste skærmbillede.

Installer Photo Editor
    Installer Photo Editor
  6. Log ind med dit Adobe ID og din adgangskode.

Log ind
    Log ind med dit Adobe ID
  7. Klik på Aktivér nu på velkomstskærmen.

Aktivér nu
    Klik på Aktivér nu
  8. Indtast serienummeret på det næste skærmbillede, og klik på Næste.

Indtast serienummeret
    Indtast serienummeret

Adobe Premiere Elements 2021 starter.

Bemærk:

Kan du ikke finde dit serienummer? Se Find serienummeret til dit Elements-produkt for yderligere information.

Anvend en indløsningskode? Konverter din indløsningskode for at få et serienummer. Du kan finde flere oplysninger under Hjælp til indløsningskoder.

Konverter en testversion til en fuld version

Når du åbner Premiere Elements, vil en skærme vise det antal dage, der er tilbage af din prøveperiode. Klik på Køb nu, og følg derefter instruktionerne på skærmen for at konvertere din testversion til en fuld version.

trial_expire

Brug det serienummer, du har modtaget, for at konvertere testversionen til en fuld version. Serienummeret starter med 1143. Du modtager serienummeret afhængigt af købstypen:

• Fra Adobe-webstedet: Når du køber Adobe Premiere Elements, modtager du serienummeret i en e-mail fra Adobe. Se efter emnelinjen "Dit serienummer" eller "Dine serienumre" i dine e-mails.
  • Dvd: Du kan finde serienummeret på bagsiden af dvd-coveret. Hvis du har et hylster til softwaren, kan serienummeret være på hylsteret i stedet.

Bemærk:

Et serienummer har 24 cifre og adskiller sig fra en indløsningskode, der er alfanumerisk. Konverter din indløsningskode for at få et serienummer

Fejlfinding i forbindelse med installation