Med Adobe Premiere Elements kan du skabe magi med lyd, videoer og fotos. Du kan have mere end én version af Premiere Elements installeret på computeren, så det er ikke nødvendigt at afinstallere tidligere versioner.

Hvis du har købt dvd'en, skal du installere softwaren fra dvd'en. Du kan også downloade Adobe Premiere Elements fra Adobe-webstedet og derefter installere det.

Installer fra dvd

Før du begynder

Før du begynder

• Sørg for, at du har et dvd-drev (ikke et cd-drev) tilsluttet computeren, før du begynder installationen. Sæt dvd'en i drevet, og følg vejledningen.

Bemærk: Hvis computeren ikke har et dvd-drev, kan du downloade Adobe Premiere Elements fra Adobe-webstedet og derefter installere det. Du finder yderligere oplysninger i Download og installer fra adobe.com .

• Deaktiver midlertidigt firewalls, antivirussoftware og sikkerhedssoftware fra tredjeparter. Ved at deaktivere dem fremskyndes installationsprocessen.

• Find serienummeret. Serienummeret er på bagsiden af dvd-coveret. Du finder flere oplysninger om, hvordan du finder serienummeret, under Find dit serienummer. Hvis du har en indløsningskode, kan du konvertere indløsningskoden til et serienummer. Du kan finde flere oplysninger under Hjælp til indløsningskoder.

Installer Adobe Premiere Elements (Windows)

1. Indsæt Adobe Premiere Elements 2019-dvd'en i din computer.

2. Klik på Installer Adobe Premiere Elements 2019 i dialogboksen Adobe Premiere Elements 2019.

Adobe Premiere Elements 2019
    Installer Adobe Premiere Elements 2019

Bemærk:

Hvis du lukker dialogboksen, eller hvis sikkerhedsindstillingerne ikke tillader automatisk afspilning, skal du gennemse dvd'en ved hjælp af Windows Explorer og dobbeltklikke på Setup.exe i Adobe Premiere Elements 2019-mappen. Hvis der vises en sikkerhedsadvarsel, skal du klikke på Ja.

3. Hvis du bliver bedt om at logge på, skal du angive dit Adobe ID (normalt din e-mailadresse) og din adgangskode og derefter klikke på Log ind.

4. På skærmen Installationsindstillinger skal du gøre følgende og klikke på Fortsæt:

• Vælg sprog
    • Angiv installationsplaceringen
    Installationsindstillinger
    Installationsindstillinger

Adobe Premiere Elements 2019 åbner, når installationen er fuldendt.

5. På Adobe Premiere Elements 2019-skærmen skal du klikke på Licensér software og angive serienummeret.

trial

Installer Adobe Premiere Elements (macOS)

1. Indsæt Adobe Premiere Elements 2019-dvd'en i din computer.

2. Klik på Installer Adobe Premiere Elements 2019 i dialogboksen Adobe Premiere Elements 2019.

3. Gå til Adobe Premiere Elements 2019 > Install.app og start installationsprogrammet.

Bemærk:

Indtast adgangskoden til systemet, hvis du bliver bedt om det.

4. Hvis du bliver bedt om at logge ind, skal du angive dit Adobe ID (normalt din e-mailadresse) og din adgangskode og derefter klikke på Log ind.

5. På skærmen  Installationsindstillinger skal du gøre følgende og klikke på Fortsæt:

• Vælg sprog
    • Angiv installationsplaceringen
    Installationsindstillinger
    Installationsindstillinger

Adobe Premiere Elements 2019 åbner, når installationen er fuldendt.

6. På Adobe Premiere Elements 2019-skærmen skal du klikke på Licensér software og angive serienummeret.

trial

Download og installer fra adobe.com

Før du begynder

• Sørg for, at du har administrative rettigheder til den konto, du bruger.
  • Brug den nyeste version af Internet Explorer, Firefox, Chrome eller Safari.
  • Sørg for, at du har et gyldigt Adobe ID.
  • Deaktiver blokering af pop op-vinduer i browseren.
  • Deaktiver midlertidigt firewalls, antivirussoftware og sikkerhedssoftware fra tredjeparter. Ved at deaktivere dem fremskyndes installationsprocessen.
  • Sørg for, at du har et gyldigt serienummer til Adobe Premiere Elements.
  • Sørg for, at du har forbindelse til internettet, indtil installationen er fuldendt.

Download Adobe Premiere Elements

1. Åbn siden til download af Adobe Premiere Elements i browseren.

2. Log ind med dit Adobe ID.

Hvis du ikke har et Adobe ID, kan du oprette det på siden Opret et Adobe ID.

3. Vælg platform og sprog til download.

4. Klik på Download.

Download af fil begynder.

Installer Adobe Premiere Elements (Windows)

1. Åbn Adobe Premiere Elements-installationsfilen, som du downloadede fra Adobe-webstedet.

2. Hvis du bliver bedt om at logge ind, skal du angive dit Adobe ID (normalt din e-mailadresse) og din adgangskode og derefter klikke på Log ind.

3. På skærmen Installationsindstillinger skal du gøre følgende og klikke på Fortsæt:

• Vælg sprog
    • Angiv installationsplaceringen
    Installationsindstillinger
    Installationsindstillinger

Adobe Premiere Elements 2019 åbner, når installationen er fuldendt.

4. På Adobe Premiere Elements 2019-skærmen skal du klikke på Licensér software og angive serienummeret.

trial

Installer Adobe Premiere Elements (macOS)

1. Åbn Premiere Elements-installationsfilen, som du downloadede fra Adobe-webstedet.

Bemærk:

Indtast adgangskoden til systemet, hvis du bliver bedt om det.

2. Hvis du bliver bedt om at logge ind, skal du angive dit Adobe ID (normalt din e-mailadresse) og din adgangskode og derefter klikke på Log ind.

3. På skærmen  Installationsindstillinger skal du gøre følgende og klikke på Fortsæt:

• Vælg sprog
    • Angiv installationsplaceringen
    Installationsindstillinger
    Installationsindstillinger

Adobe Premiere Elements 2019 åbner, når installationen er fuldendt.

4. På Adobe Premiere Elements 2019-skærmen skal du klikke på Licensér software og angive serienummeret.

trial

Konverter en testversion til en fuld version

Når du starter en testversion, vises der en skærm med antallet af resterende dage, før testversionen udløber. På denne skærm kan du bruge valgmuligheden Licensér denne software for at konvertere testversionen til en fuld version.

Konverter en testversion

Brug det serienummer, du har modtaget, for at konvertere testversionen til en fuld version. Serienummeret starter med 1143. Du modtager serienummeret afhængigt af købstypen:

• Fra Adobe-webstedet: Når du køber Adobe Premiere Elements, modtager du serienummeret i en e-mail fra Adobe. Se efter emnelinjen "Dit serienummer" eller "Dine serienumre" i dine e-mails.
  • Dvd: Du kan finde serienummeret på bagsiden af dvd-coveret. Hvis du har et hylster til softwaren, kan serienummeret være på hylsteret i stedet.

Fejlfinding i forbindelse med installation