Følg nedenstående trin for at komme i gang med Adobe Premiere Rush CC.

Download og installation

laptop-download

Klik på Download nedenfor for at downloade Premiere Rush. Følg instruktionerne på skærmen for at logge ind og installere.

Få hjælp til dit medlemskab

Har du glemt dit Adobe ID eller din adgangskode?

Dit Adobe ID er den mailadresse, du brugte, da du første gang startede en prøveversion eller købte en Adobe-app eller et medlemskab. Find løsninger på almindelige problemer med Adobe ID og login.

Hvorfor skal jeg logge på for at bruge Premiere Rush?

Du skal logge på jævnligt af hensyn til licensvalidering – hver 30. dag for månedsmedlemmer og hver 99. dag for årsmedlemmer. Du skal også logge på, når du downloader eller opdaterer Rush. For mere information se Log på og log af for at aktivere eller deaktivere Creative Cloud-apps.

Kan jeg installere Rush på en anden computer?

Du kan installere Rush og andre Creative Cloud-apps på op til to computere. Hvis du vil installere disse apps på en tredje computer, skal du deaktivere appen på en af de andre maskiner. Du kan finde flere oplysninger i Hvordan installerer og bruger jeg Creative Cloud-apps på en ny computer?

Hvordan får jeg min faktura?

Du kan udskrive en faktura fra din konto på Adobe.com. Du kan få flere oplysninger i Udskriv kvittering eller faktura for betaling.