Din individuelle Creative Cloud-licens giver dig mulighed for at installere dine apps på mere end én computer og aktivere (logge ind) på to, men de kan kun bruges på én computer ad gangen.
Creative Cloud – antal computere
Installer: på én eller flere computere eller enheder. Aktivér: på op til to computere eller enheder. Brug: på én computer eller enhed ad gangen

Installer

Du kan installere Creative Cloud-programmer på flere computere uanset operativsystem.

Aktivér

Du kan aktivere Creative Cloud på op til to computere.

Brug

Du kan bruge softwaren på én computer ad gangen.

Du kan finde flere oplysninger i vilkår for brug

Installer apps på en ny computer

Du kan få oplysninger om, hvordan du installerer og bruger Creative Cloud-apps på en ny computer, i Hvordan installerer og bruger jeg Creative Cloud-apps på en ny computer?

Aktivér apps på en anden computer

Du kan aktivere dit individuelle Creative Cloud-abonnement på op til to computere ad gangen. Du kan se hvordan i Aktivér og deaktiver Adobe Creative Cloud-apps.

Aktivér apps, hvis de allerede er aktiveret på to computere

Hvis du allerede har aktiveret dit individuelle Creative Cloud-abonnement på to computere, skal du først deaktivere det på ét af systemerne.

1. Log af for at deaktivere Creative Cloud på én af de to computere.
  2. Log ind for at aktivere Creative Cloud på den nye computer.

Du kan se hvordan i Aktivér og deaktiver Adobe Creative Cloud-apps.

Deaktiver apps, hvis computeren ikke er tilgængelig

Hvis du ikke har adgang til din tidligere computer, kan du deaktivere den på din kontoside. Du kan se hvordan i "Deaktiver fra Adobe.com" i Aktivér og deaktiver Adobe Creative Cloud-apps.