Lær, hvordan du kan finde din faktureringsoversigt i Adobe-kontoen og udskrive din faktura.

Månedlige e-mailfakturaer er ikke tilgængelige: Adobe udsender ikke månedlige, automatiserede e-mailfakturaer på nuværende tidspunkt.

Teams-kunder: Dine fakturaer er tilgængelige i Admin Console. Du kan finde flere oplysninger under Administrer din teams-konto.

Find din faktura for et aktivt abonnement

Hvis du har et aktivt abonnement, skal du følge instruktionerne nedenfor. Hvis du vil have vist fakturaen på et annulleret abonnement eller andre ordrer, skal du gå til Få en faktura for et annulleret abonnement eller andre ordrer.

Klik på Administrer plan eller Vis plan.

Skærmen Administrer plan

I Faktureringshistorik skal du vælge Vis PDF  for at se din faktura eller e-maile PDF  for at sende en kopi til din e-mailadresse.

Vises der et link til Adobe Store i stedet for fakturaer?

print-invoice-view-email

Du kan udskrive fakturaen ved at klikke på PDF-fremviserens Udskriv-ikon eller vælge Fil > Udskriv i browseren.

4_print-invoice

Teams-kunder?

Hvis du har et Creative Cloud for teams-medlemskab, er det kun en primær administrator, som kan se de faktureringsoplysninger, der er knyttet til din konto.

Vises der et link til Adobe Store i stedet for fakturaer?

Hvis du ser et link til Adobe Store i afsnittet Faktureringshistorik, skal du følge instruktionerne nedenfor for at udskrive fakturaen.

1. I afsnittet Faktureringshistorik skal du klikke på linket Adobe Store.

2. Hvis du bliver bedt om det, skal du indtaste dit Adobe ID og din adgangskode.

3. På skærmen Planoplysninger skal du klikke på Vis transaktionsoversigt.

4. Klik på det ordre- eller transaktions-id, som du vil udskrive fakturaen for.

5. Klik på enten Vis faktura eller Ordreoplysninger på skærmen, der vises, afhængigt af dit område.

6. På skærmen, der vises, skal du klikke på knappen Udskriv eller Print, afhængigt af dit område.

7. Du kan udskrive fakturaen ved at klikke på PDF-fremviserens Udskriv-ikon eller vælge Fil > Udskriv i browseren.

Få en faktura for et annulleret abonnement eller andre ordrer

Følg disse trin for at få en faktura for et annulleret abonnement eller andre ordrer:

1. Klik på det ordrenummer, hvis faktura du vil udskrive.

Kan du ikke se ordrenummeret? Du kan få en faktura på et annulleret abonnement ved at kontakte os.

2. I afsnittet Faktureringshistorik skal du klikke på ikonet Vis PDF ud for den faktura, du vil udskrive.

3. Du kan udskrive fakturaen ved at klikke på PDF-fremviserens Udskriv-ikon eller vælge Fil > Udskriv i browseren.

Ofte stillede spørgsmål

For at ændre dit skatteidentifikationsnummer skal du se Opdater dit skatteidentifikationsnummer | Virksomhedsbrugere.

Hvis du har et Creative Cloud for teams-medlemskab, er det kun en primær administrator, som kan se de faktureringsoplysninger, der er knyttet til din konto.

Hvis du har et produkt uden abonnement, f.eks. Photoshop Elements, Adobe Premiere Elements eller Adobe Captivate, skal du se Få en faktura for et annulleret abonnement eller andre ordrer.