Brugerhåndbog Annuller

Se, download eller send en e-mail med din Adobe-faktura

1. Brugerhåndbog til Creative Cloud
  2. Introduktion til Creative Cloud
    1. Almindelige spørgsmål | Creative Cloud
    2. Systemkrav til Creative Cloud
  3. Download, installer, konfigurer og opdater
    1. Download Creative Cloud-apps
    2. Åbn Creative Cloud-apps
    3. Arbejdsrummet Start
    4. Opdater Creative Cloud-apps
    5. Skift sprog for dine Creative Cloud-apps
    6. Afinstaller Creative Cloud-computerappen
    7. Afinstaller eller fjern Creative Cloud-apps
  4. Administrer din konto
    1. Konverter en Creative Cloud-testversion til et betalt medlemskab
    2. Nulstil din Adobe-adgangskode
    3. Skift din Adobe-plan
    4. Opdater kreditkort og faktureringsadresse
    5. Se, download eller e-mail din Adobe-faktura
    6. Ret en mislykket eller manglende betaling
    7. Annuller Adobe-testversion eller -abonnement
  5. Kreative tjenester
    1. Brug af Adobe Stock i Creative Cloud-apps
    2. Brug af Adobe Fonts i Creative Cloud-apps
    3. Creative Cloud Market er ikke længere tilgængelig
  6. Samarbejds- og lagringstjenester
    1. Hvad er cloud-dokumenter
    2. Cloud-dokumenter | Almindelige spørgsmål
    3. Opret eller konverter filer til cloud-dokumenter
    4. Konfigurer cloud-dokumenter til brug offline
    5. Gå tilbage til en tidligere version af et cloud-dokument
    6. Del dit arbejde til kommentering
    7. Hvorfor kan jeg ikke se mine cloud-dokumenter offline?
    8. Creative Cloud Libraries
    9. Samarbejd om Creative Cloud Libraries og mapper
    10. Ofte stillede spørgsmål om samarbejde
    11. Synkroniser filer ved hjælp af cloud-lagring
    12. Find ud af, hvor meget cloud-lagring du har
    13. Angiv indstillinger for synkronisering
  7. Creative Cloud-mobilapps
    1. Almindelige spørgsmål | Mobilapps
    2. Adobe Creative Cloud for mobile
  8. Enterprise og teams
    1. Uddannelse og support til Enterprise
    2. Uddannelse og support til Teams
    3. Håndbog til hurtig start for teammedlemmer

Find ud af, hvordan du kan se din faktureringsoversigt i din Adobe-konto og finde din faktura.

Månedlige e-mailfakturaer er ikke tilgængelige: Adobe udsender ikke månedlige, automatiserede e-mailfakturaer på nuværende tidspunkt.

Teams-kunder: Dine fakturaer er tilgængelige i Admin Console. Du kan finde flere oplysninger under Administrer din teams-konto.

Sådan finder du din faktura

1. Vælg Se fakturaer for din plan eller dit produkt.

I sektionen Ordrer og fakturaer skal du vælge Se fakturaer

2. Se, download eller send en e-mail med din faktura ved at vælge det tilsvarende ikon.

Se, download eller send en e-mail med din faktura

Teams-kunder?

Hvis du har et Creative Cloud for teams-medlemskab, er det kun en primær administrator, som kan se de faktureringsoplysninger, der er knyttet til din konto.

Vises der et link til Adobe Store i stedet for fakturaer?

Hvis du ser et link til Adobe Store i sektionen Ordrer og fakturaer, skal du følge vejledningen nedenfor for at finde din faktura.

1. I sektionen Ordrer og fakturaer skal du vælge linket Adobe Store.

2. Hvis du bliver bedt om det, skal du indtaste dit Adobe ID (din e-mailadresse) og din adgangskode.

3. På skærmen Planoplysninger skal du vælge Vis transaktionsoversigt.

4. Vælg det ordre- eller transaktions-id, som du vil udskrive fakturaen for.

5. Vælg enten Vis faktura eller Ordreoplysninger på skærmen, der vises, afhængigt af dit område.

6. På skærmen, der vises, skal du vælge knappen Udskriv eller Print, afhængigt af dit område.

7. Du kan udskrive fakturaen ved at vælge PDF-fremviserens udskrivningsikon eller vælge Filer > Udskriv i browseren.

Ofte stillede spørgsmål

For at ændre dit skatteidentifikationsnummer skal du se Opdater dit skatteidentifikationsnummer | Virksomhedsbrugere.

Hvis du har et Creative Cloud for teams-medlemskab, er det kun en primær administrator, som kan se de faktureringsoplysninger, der er knyttet til din konto.