Lær, hvordan du kan finde din faktureringsoversigt i Adobe-kontoen og udskrive din faktura.

Værd at vide:

• Adobe udsender ikke månedlige automatiserede e-mailfakturaer på nuværende tidspunkt.
  • Hvis du har et Creative Cloud for teams- eller Creative Cloud for enterprise-medlemskab, er det kun en primær administrator, som kan vise faktureringsoplysningerne, der er knyttet til din konto.
  • Hvis du vil se fakturaen for et annulleret abonnement, skal du vælge Planer og produkter > Ordrehistorik. Dette gælder, hvis du har købt abonnementet direkte fra Adobe.
  • I lande, der betjenes af Digital River, Adobes e-handelspartner, skal du kontakte os for at få en faktura for et annulleret abonnement.

Sådan finder og udskriver du din Creative Cloud-faktura

1. Gå til din Adobe ID-konto, og log ind med dit Adobe ID og din adgangskode eller med din sociale konto (Facebook eller Google).

2. Klik på Administrer plan under Planer og produkter.

Administrer plan

En af nedenstående indstillinger vises, afhængigt af dit land:

Indstillinger for udskrivning af faktura
    Enten vises "Faktureringsoversigt", eller også vises "Se transaktionshistorik"
  3. Klik på den indstilling nedenfor, der passer til din skærm, og følg de øvrige instruktioner.

Indstillingen Faktureringshistorik

1. Faktureringsoversigt skal du finde den faktura, du vil udskrive, og klikke på knappen Udskriv ud for den.

En PDF-kopi af fakturaen eller kvitteringen vises på en separat browserfane.

Udskriv faktura
    Udskriv faktura
  2. Hvis du vil udskrive fakturaen, skal du klikke på PDF-fremviserens Udskriv-ikon eller vælge Filer > Udskriv i browseren.

Hvis du ikke har installeret en PDF-fremviser på computeren, skal du installere Adobe Reader.

Bemærk:

Hvis der vises en tom skærm i browseren, når du prøver at udskrive fakturaen, skal du rydde browserens cache eller prøve disse trin igen med en anden browser.

Indstillingen Se transaktionsoversigt

1. Klik på Se transaktionsoversigt.

2. Klik på det ordre- eller transaktionsnummer, som du vil udskrive fakturaen for.

3. Klik på Se faktura på det viste skærmbillede.

Se faktura
    Se faktura

Bemærk:

Indstillingerne på skærmen kan variere afhængigt af dit land. Der kan for eksempel stå Ordreoplysninger i stedet for Se faktura. Vælg den relevante indstilling, og begynd at udskrive fakturaen.

4. Klik på knappen Udskriv på det viste skærmbillede.

Udskriv
    Udskriv
  5. Hvis du vil udskrive fakturaen, skal du klikke på PDF-fremviserens Udskriv-ikon eller vælge Filer > Udskriv i browseren.

Hvis du ikke har installeret en PDF-fremviser på computeren, skal du installere Adobe Reader.

Bemærk:

Hvis der vises en tom skærm i browseren, når du prøver at udskrive fakturaen, skal du rydde browserens cache eller bruge en anden browser.