Lær, hvordan du kan finde din faktureringsoversigt i Adobe-kontoen og udskrive din faktura.

Månedlige e-mailfakturaer er ikke tilgængelige:  Adobe udsender ikke månedlige automatiserede e-mailfakturaer på nuværende tidspunkt.

Find din faktura for et aktivt abonnement

Hvis du har et aktivt abonnement, skal du følge instruktionerne nedenfor. Hvis du vil have vist fakturaen på et annulleret abonnement eller andre ordrer, skal du gå til Få en faktura for et annulleret abonnement eller andre ordrer.

1. Gå til din Adobe ID-konto, og log ind med dit Adobe ID og din adgangskode eller med din sociale konto (Facebook eller Google).

Teams-kunder?

Hvis du har et Creative Cloud for teams-medlemskab, er det kun en primær administrator, som kan vise faktureringsoplysningerne, der er knyttet til din konto.

2. Klik på Planer i øverste navigationslinje.

Klik på Planer
  3. Klik på Administrer plan.

Manage-plan-page
  4. I Faktureringshistorik skal du klikke på Vis PDF for den kvittering, du ønsker.

Billing-history-view-PDF
  5. Hvis du vil udskrive fakturaen, skal du klikke på PDF-fremviserens Udskriv-ikon eller vælge Filer > Udskriv i browseren.

Hvis du ikke har installeret en PDF-fremviser på computeren, skal du installere Adobe Reader.

Vises der et link til Adobe Store i stedet for fakturaer?

lande, der betjenes af Digital River, Adobes e-handelspartner, er fakturaudskrivningsprocessen anderledes. Hvis du ser et link til Adobe Store i afsnittet Faktureringshistorik, skal du følge instruktionerne nedenfor for at udskrive din faktura.

Hvis afsnittet Faktureringshistorik indeholder et link til Adobe Store

1. Gå til din Adobe ID-konto, og log ind med dit Adobe ID og din adgangskode eller med din sociale konto (Facebook eller Google).

2. Klik på Planer i øverste navigationslinje.

Vælg Planer på øverste navigationslinje
  3. I afsnittet Mine planer skal du klikke på Administrer plan.

4. I afsnittet Faktureringshistorik skal du klikke på linket Adobe Store.

Klik på linket Adobe Store
  5. Hvis du bliver bedt om det, skal du indtaste dit Adobe ID og din adgangskode.

6. På skærmen Planoplysninger skal du klikke på Vis transaktionsoversigt.

Klik på Vis transaktionsoversigt
  7. Klik på det ordre- eller transaktions-id, som du vil udskrive fakturaen for.

8. Klik på enten Vis faktura eller Ordreoplysninger på skærmen, der vises, afhængigt af dit område.

Vis faktura
  9. På skærmen, der vises, skal du klikke på knappen Udskriv eller Print, afhængigt af dit område.

Klik på Udskriv
  10. Hvis du vil udskrive fakturaen, skal du klikke på PDF-fremviserens Udskriv-ikon eller vælge Filer > Udskriv i browseren.

Hvis du ikke har en PDF-fremviser installeret på computeren, skal du installere Adobe Reader.

Få en faktura for et annulleret abonnement eller andre ordrer

Følg denne fremgangsmåde:

1. Log ind på din Adobe ID-konto med dit Adobe ID og din adgangskode.

2. Klik på Planer på øverste navigationslinje.

3. I den venstre rude skal du klikke på Ordrehistorik.

4. Klik på det ordrenummer, hvis faktura du vil udskrive.

5. I afsnittet Faktureringshistorik skal du klikke på ikonet Vis PDF ud for den faktura, du vil udskrive.

6. Hvis du vil udskrive fakturaen, skal du klikke på PDF-fremviserens Udskriv-ikon eller vælge Filer > Udskriv i browseren.

Hvis du ikke har installeret en PDF-fremviser på computeren, skal du installere Adobe Reader.

Bemærk:

Hvis der vises en tom skærm i browseren, når du prøver at udskrive fakturaen, skal du rydde browserens cache eller prøve disse trin igen med en anden browser.