Hvis du har købt fra Adobe, kan du finde ud af, hvordan du skifter til en anden plan eller ændrer lagerpladsen eller faktureringsfrekvensen for dit aktuelle abonnement.

Sådan ændrer du din Adobe-plan eller dit Adobe-abonnement

Hvis du har købt din plan hos Adobe, kan du ændre den på din Adobe-kontoside. Hvis du har købt den et andet sted fra, skal du kontakte butikken.

Klik på Administrer plan eller Vis plan for den plan, du vil ændre.

Vælg Administrer plan eller Vis plan

Under Plan og betaling skal du klikke på Skift plan. Du kan også se oplysninger om din nuværende plan.

Vælg Skift plan

Vælg enten en ny plan, eller klik på Administrer plan for at ændre lagrings- eller betalingsmulighederne for din nuværende plan. (Fås ikke til alle planer).

Vælg den ønskede plan

Kan du ikke se den plan, du vil skifte til? Kontakt os.

Vælg faktureringsfrekvens og lagringsmulighed. (Hvis du bliver bedt om det, skal du klikke på Fortsæt.)

Klik på Bekræft.

Hvad sker der, når du har ændret din plan?

Når du har ændret din plan:

• Den eksisterende plan annulleres, og du får den relevante refusion for den.
  • Den nye plan træder i kraft med det samme, og du modtager en opkrævning for den nye plan.
  • Den månedlige faktureringsdato ændres til den dato, hvor du ændrer din plan.
  • For årsplaner er den nye fornyelsesdato ét år efter den dato, hvor du ændrer din plan. Hvis du f.eks. ændrer din plan 14. juni 2019, fornyes den nye plan 14. juni 2020.