Du kan ikke føje den mailadresse til din konto

Når du føjer brugere til din Adobe Sign-konto, får du muligvis en fejl, der siger, at "Du kan ikke føje den mailadresse til din konto."

Denne fejlbesked indikerer ét af to problemer med den angivne mail:

• Mailen er i brug, men brugerens status er ikke "Aktiv"
  • Dine Adobe Sign-domæneindstillinger omfatter ikke brugeren maildomæne

Brugere, som ikke er "Aktive"

Brugere i Adobe Sign-systemer har én af flere statusniveauer: Aktiv, Oprettet, Afventer og Inaktiv.

Tjek din brugerliste (Konto > Brugere) for at se, om dine brugere har en status, der ikke er Aktiv.

Aktive brugere vises, når du fås vist din brugerliste i Adobe Sign-administratorkonsollen.

Standardbrugerlisten viser kun aktive brugere

Brugere, der ikke er aktive, bortfiltreres.  Du kan se alle brugerne på din konto ved at klikke på de tre streger øverst til højre og vælge Vis Alle brugere.

Menuen, der viser alle brugere

Den fulde liste over brugere vises, og du kan sortere dem ved at klikke på kolonnens overskrifter. Sortering efter mail er som regel den bedste mulighed, da mailadresserne er den vigtigste oplysning, du angiver, for at oprette en bruger og roden af fejlbeskeden.

Den fulde liste over brugere

Den primære forskel mellem statusser er:

• Aktive brugere – brugere, der kan logge på Adobe Sign og sende aftaler
  • Oprettede brugere – brugere, der er føjet til en konto, men ikke har fået indstillet deres adgangskode endnu. Eftersom de ikke har fået indstillet en adgangskode, kan de ikke logge på systemet.
    • Ved at klikke på en oprettet bruger får du mulighederne Send mail igen eller Nulstil adgangskode. Begge muligheder sender en mail til brugeren, som bliver bedt om at indstille en adgangskode og aktivere kontoen.
  • Inaktive brugere – disse brugere blev oprettet i systemet, men er blevet eksplicit deaktiveret. Inaktive brugere har ikke adgang til Adobe Sign og kan derfor heller ikke underskrive aftaler.
    • Ved at klikke på en inaktiv bruger får du muligheden Genaktiver bruger.
    • Hvis en bruger genaktiveres, ændres personens status til Aktiv, og der sendes en mail til vedkommende om at indstille en ny adgangskode.
  • Afventende brugere – brugere med statussen "Afventende" er personer, der er blevet tilknyttet en aftale på et tidspunkt, men som ikke er blevet eksplicit oprettet af en administrator.
    • Afventende bruger kan ændres til Aktiv via den almindelige "tilføj bruger"-proces

Problemer med domænenavn

Visse konto er konfigureret med sikkerhed på domæneniveau. Alle webstedslicenskunder bør have denne type sikkerhed, inkl. kunder, der bruger SAML.

Sikkerheden på domæneniveau vises dog ikke i administratorgrænsefladen.  Den kan kun evalueres på back-end af kundesupport eller Customer Success-teamet.

Hvis problembrugeren ikke er på din konto under noget statusniveau, er problemet næsten helt sikkert noget med domænetilladelse at gøre.  Kontakt Kundesupport eller din Customer Success Manager, hvis du har én.

Husk at inkludere din kontoadministratormail og mailadressen på din bruger, du prøver at tilføje.

Krav på domæneejerskab er en ligetil proces, men tager lidt tid.  Hvis du tror, at du har domæneproblemer eller blot ønsker at forhindre mulighed proaktivt, kan du starte kravsprocessen tidligt.