Gældende rolle: Administrator

Denne side indeholder oplysninger til Adobe Sign-administratorer, der administrerer Sign-brugere og licenser på Adobes virksomhedsplatform, Adobe Admin Console.

Bemærk:

Nogle Adobe Sign-konti administrerer i stedet Sign-brugere og -licenser i selve Sign-programmet. Denne alternative metode til administration af brugere og licenser er dokumenteret her.

Introduktion til Adobe Sign i Admin Console

Forskellen på Admin Console og Adobe Sign-programmet

Når man administrerer en Sign-konto i Admin Console, kan Sign-administratoren får adgang til to forskellige administrationsmiljøer: 1) Admin Console og 2) Sign-programmet. Sign-administratoren har muligvis adgang til et eller begge disse administrationsmiljøer afhængigt af organisationens valg. Hvert af disse administrationsmiljøer har forskellige funktioner.

I Admin Console kan en administrator administrere brugere og brugeradgang til licenser på tværs af alle Adobe-produkter og -tjenester. Du kan finde flere oplysninger om Admin Console her. Sign-administratorer har glæde af følgende funktioner i Admin Console:

• Opret indledende Sign-administrator(er).
  • Giv administratorer og slutbrugere adgang til Sign.
  • Opret/rediger produktprofiler til Sign, og føj brugere til produktprofiler.
  • Opret/rediger Admin Console-brugergrupper (så en Admin Console-brugergruppe kan knyttes til en Sign-produktprofil).
  • Opsætning af enkeltlogon/SAML for at sikre slutbrugeradgang til Sign (hvis relevant).
  • ... og meget mere.

I Sign-programmet kan en Sign-administrator administrere Adobe Signs funktioner, funktionalitet og virkemåde. For at være administrator i Sign-programmet skal en bruger først tildeles adgang til Adobe Sign i Admin Console (se trin 1 under "Opsætning af en Adobe Sign-konto" nedenfor). Du kan finde flere oplysninger om administratorfunktionaliteten i Sign-programmet her og her. Sign-administratorer har glæde af disse funktioner i Sign-programmet:

• Opret/rediger Sign-brugergrupper (for at tilpasse, hvordan Sign fungerer i forskellige brugergrupper). Se "Opsætning af Sign-brugergrupper" nedenfor for at få flere oplysninger.
  • Konfigurer signaturindstillinger
  • Overfør brugerdefineret logo
  • Konfigurer globale indstillinger
  • Konfigurer sikkerhedsindstillinger
  • ... og meget mere

Forskellen på bruger- og transaktionslicenser

Sign-planer kan købes som bruger- eller transaktionsplaner. Plantypen bestemmer, hvordan Sign vises i Admin Console.

Brugerbaseret licensplan
Brugerbaseret licensplan
Transaktionsbaseret licensplan
Transaktionsbaseret licensplan

I Admin Console kan en administrator se visse oplysninger om antallet af brugere eller transaktioner, der er knyttet til deres Sign-plan. Hvis administratorer ønsker en mere detaljeret Sign-anvendelsesrapport, kan de klikke på "Administrer Adobe Sign" i Admin Console. Herfra kan de køre rapporter inden for Sign-programmet. Du kan finde flere oplysninger under "Rapportering om brug af Sign" nedenfor.

Opsætning af en Adobe Sign-konto

Nedenfor er en oversigt over de trin, der kræves for at oprette en Adobe Sign-konto i på Admin Console. Den første administrator får adgang til den Admin Console, hvor Sign-produktet vises. På dette tidspunkt kan administratoren følge disse trin:

1. Opret Sign-administratorer

Systemadministratoren skal begynde med at oprette den første Sign-administrator. Administratoren kan gøre sig selv til den første Sign-administrator, eller det kan være en anden person i organisationen. Den første Sign-administrator skal være både Admin Console-systemadministrator og have adgang til Sign-produktet i Admin Console. Den første Sign-administrator er den person, der administrerer organisationens samlede brug af Sign, herunder at give slutbrugere adgang til Sign og konfigurere Sign-programmet.

Du kan finde de detaljerede trin og muligheder for oprettelse af Sign-administratorer her.

2. Konfigurer Sign-kontoen

Inden en Sign-administrator kan føje slutbrugere til Sign-kontoen, kan vedkommende konfigurere Sign-kontoen, så den stemmer overens med, hvordan organisationen vil have deres slutbrugere til at bruge Sign-programmet. Dette kan omfatte konfiguration af Sign-indstillinger eller -adfærd, konfigurering af sikkerhedsindstillinger, tilpasning af e-mails, der sendes af Sign, og meget mere.

Sign-administratorer kan finde et overblik over, hvordan de opretter Sign-kontoen her.

3. Konfigurer Sign-brugergrupper og Sign-gruppeadministratorer

At opdele dine Sign-brugere i funktionelle grupper er nyttigt, hvis du har forskellige signaturkrav eller forskellige rapporteringsstrukturer, som skal overholdes. Som nævnt ovenfor adskiller Sign-brugergrupper sig fra Admin Console-brugergrupper. Først når en slutbruger eller administrator får adgang til at logge ind på Admin Console placeres brugeren i Signs standardbrugergruppe. En Sign-administrator kan dog flytte brugeren til en hvilken som helst Sign-brugergruppe. Desuden kan en Sign-bruger udpeges som Sign-gruppeadministrator for at tilpasse funktionaliteten til den pågældende Sign-brugergruppe.

Du kan finde en oversigt over brugergrupper her.

Sign-brugergrupper
    Sign-brugergrupper
  4. Tilføj Sign-brugere

Endelig kan en Sign-administrator føje slutbrugere til Sign-kontoen i Admin Console. Dette fungerer på samme måde som at føje brugere til andre Adobe-produkter og -tjenester. Du kan finde instruktioner om at tilføje brugere her.

Tilføj Sign-brugere i Admin Console
    Tilføj Sign-brugere i Admin Console

Brug af Adobe Sign-kontoen

Nu hvor din Sign-konto er oprettet, er slutbrugerne klar til at begynde at bruge Sign-programmet. Du kan finde brugerhåndbøger og selvstudier om brugen af Sign-programmet på denne side. Der er også en video om, hvordan du sender med Sign, samt en liste over hyppige emner.

Yderligere overvejelser vedrørende Adobe Sign i Admin Console

Afhængigt af, hvordan Sign-kontoen bruges, kan disse yderligere overvejelser vedrørende Sign i Admin Console være relevante.

Opsætning af Adobe Sign-partnerintegrationer

Adobe Sign kan administreres i Admin Console og kan derefter integreres i en række partnerprogrammer. Her kan du finde en komplet liste over understøttede partnerprogrammer og detaljerede instruktioner om, hvordan man gennemfører en integration.

Når Sign administreres i Admin Console, skal en slutbruger have eksplicit adgang til Sign-kontoen (via Admin Console), før de kan bruge Sign i et partnerprogram. Se trin 4 under "Opsætning af en Adobe Sign-konto" ovenfor for få instruktioner om, hvordan du tilføjer Sign-brugere til Sign-kontoen i Admin Console. I øjeblikket understøtter Sign, der administreres i Admin Console, ikke automatisk tilpasning til brugere, der anvender Sign i et partnerprogram.

Rapportering om brug af Adobe Sign

Hvis du vil kontrollere Adobe Sign-transaktionsforbruget og oprette detaljerede rapporter om brugen, skal du følge nedenstående trin. Du kan finde flere oplysninger om Sign-rapportering her.

1. Naviger til Rapporter, og klik på Opret en ny rapport.

Opret ny rapport
  2. Hvis du ønsker detaljerede forbrugsrapporter, skal du justere filterværdierne og klikke på Kør rapport.

Kør rapport
  3. Der vises en grafisk rapport baseret på de valgte filtre. Du kan eksportere rapporten i CSV-format ved at klikke på Eksportér rapportdata.

Bemærk:

Nogle grafer er ikke tilgængelige på andre sprog end engelsk.

Rapporter

Almindelige problemer

I det følgende vises en liste over problemer, som en administrator eller en slutbruger kan støde på, når de bruger Adobe Sign.

Slutbrugeren kan ikke logge ind på Adobe Sign

Problem: Når en slutbruger er føjet til Sign-kontoen i Admin Console, kan de stadig ikke logge ind på Adobe Sign.

Mulig årsag: Det er muligt, at slutbrugerens e-mailadresse allerede er tilknyttet en anden Sign-konto, der forhindrer dem i at få adgang til den nye Sign-konto.

Løsninger:

• Løsning 1: Brug en anden e-mailadresse, når du føjer slutbrugeren til Sign-kontoen i Admin Console
  • Løsning 2: Find ud af, om slutbrugeren modtager beskeder eller instruktioner, når han/hun logger ind på Sign. Sign beder ofte slutbrugeren om at fjerne tilknytningen af deres e-mailadresse til den tidligere Sign-konto, så den kan knyttes til den nye Sign-konto i stedet.
  • Løsning 3: Kontakt Adobe Kundepleje via fanen "Support" i Admin Console. Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du kontakter supportafdelingen, her.