Deaktiver en bruger på min konto

En kontoadministrator kan deaktivere et bruger-id på en konto. Et inaktivt bruger-id kan ikke logge på, sende eller underskrive dokumenter og kan ikke optage en plads på kontoen.  

Når du har brugere, der forlader organisationen, skal du deaktivere deres bruger-id i administrationskonsollen til Adobe Sign for at sikre dig mod uautoriseret adgang.

Når bruger-id'et deaktiveres, forhindres alle logonaktiviteter, men annullerer eller på anden vis påvirker ikke nogen igangværende aftaler. Alle transaktionerne på bruger-id'et fuldføres normalt. Deaktivering er udelukkende en sikkerhedsforholdsregel i forhold til logon/adgang.

Inaktive brugere kan når som helst genaktiveres, uden at det gør nogen skade på bruger-id'et. Brugeren skal imidlertid nulstille sin adgangskode ved hjælp af linket Jeg har glemt min adgangskode på logonsiden.

Kontoadministratorer kan når som helst deaktivere brugere. Gruppeadministratorer kan deaktivere brugere, hvis de har fået tilladelse til at tilføje brugere.

Inactive user on User list

Hurtige trin

  1. Naviger til Konto > Brugere
  2. Klik på menuen Indstillinger, og vælg Vis alle brugere
  3. Klik på brugerens e-mailadresse
  4. Klik på Deaktiver bruger
  5. Markér den viste indstilling for at dele deres konto med dine.
  6. Klik på Ja for at fuldføre deaktiveringen

Trin for trin

  1. Hvis du vil deaktivere en bruger, skal du logge på som kontoadministrator (eller gruppeadministrator) og gå til Konto > Brugere

    Klik på Vis alle brugere under menuen Indstillinger

    Nav to Users
  2. Alle brugere vises.

    Find og klik én gang på den bruger, du vil deaktivere

    Linket Deaktiver bruger vises øverst på listen, efter at en bruger er valgt. Klik på linket Deaktiver bruger

    DEactivate User Link
  3. Når du klikker på Deaktiver bruger, får du vist en bekræftelsesside. Teksten i bekræftelsen erklærer, at du forstår, at denne bruger ikke længere kan logge på eller sende eller underskrive dokumenter.

    Du bliver også spurgt, om du vil vise alle aftalerne i den deaktiverede konto. Denne indstilling er kun tilgængelig, hvis du har aktiveret kontodeling.

    Ved at markere dette felt oprettes et énvejsshare, der udfylder alle aftaler fra den bruger, der er gjort inaktiv, på fanen Administrer. Du kan når som helst annullere dette share.

    Når du er færdig, skal du klikke på Ja, deaktiver.

    Deactivate Challenge

    Bemærk:

    Du kan komme tilbage, genaktivere brugeren og deaktivere denne igen, hvis du vil oprette dette share i fremtiden.

  4. Du returneres derefter til brugersiden

    Et "fuldført"-banner vises øverst på siden

    Brugeren opdateres på listen med statussen Inaktiv

    Success Message

Tips fra support

  • Deaktiverede brugere kan ikke underskrive dokumenter eller logge på. Hvis brugeren skal underskrive dokumenter, skal der åbnes en billet i supporten for at få dem til at fjerne brugerne fra din konto og genaktivere dem.

Bemærk:

Sørg for, at kontoadministratoren er den, der åbner sagen. Af sikkerhedsmæssige årsager udfyldes der kun én anmodning fra kontoadministratoren.

Dette arbejde har licens under en Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License  Opslag på Twitter™ og Facebook er ikke omfattet af vilkårene for Creative Commons.

Juridiske meddelelser   |   Politik for beskyttelse af personlige oplysninger online