Statusdefinitioner for bruger-id

Konto- og gruppeadministratorer kan se alle de brugere, der er knyttet til deres konto, under Konto > Brugere og grupper > Vis alle brugere.

Gå til Konto > Brugere i den nye brugergrænseflade.

Over brugerlisten er der fire knapper:

• Til venstre findes Søg, der bruges til at søge efter brugere i kontoen.
  • Til højre:
    • Plus-ikonet, der bruges til at tilføje flere brugere
    • Pil-ikonet, der bruges til at tilføje flere brugere
    • Ikonet med de tre streger giver flere muligheder, f.eks. at vise flere brugere.
Brugerknapper
Knapper til at søge, tilføje bruger, eksportere brugere og meget mere.

Bemærk:

Hvis du ikke ser alle brugerne, skal du fravælge Vis kun aktive brugere.

Kolonnen Status viser brugerens status. Derefter følger en beskrivelse af hver af disse statusser.

Aktive brugere

Aktive brugere kan logge på og få fuld adgang til alle funktionerne i deres konto. Aktive brugere optager en licens i kontoen. Hvis du f.eks. har en konto med 10 licenser, kan du have 10 aktive brugere i kontoen.

Inaktive brugere

Inaktive brugere er blevet deaktiveret af en kontoadministrator, og de kan ikke logge på, se, sende eller underskrive nogen dokumenter. De optager heller ikke en licens i kontoen. Det er en god indstilling til at forhindre adgang til den bruger og frigøre personens licens. En kontoadministrator kan genaktivere denne bruger, når brugeren vil være aktiv igen.

Bemærk:

Hvis du skal bruge en INAKTIV bruger til at underskrive dokumenter, skal du åbne en supportbillet for at få brugeren fjernet fra din konto og genaktiveret.

Oprettede brugere

Oprettede brugere betyder, at denne mailadresse blev føjet til en konto af en kontoadministrator og aldrig er blevet registreret i Adobe Sign eller har oprettet en adgangskode. De kan ikke logge på, optager ikke en licens i kontoen og kan kun underskrive dokumenter, der sendes til dem. Så snart de registrerer, bliver de til aktive brugere.

Afventende

Afventende brugere betyder, at denne mailadresse kun har fået tilsendt dokumenter til underskrivelse og er aldrig blevet registreret i Adobe Sign eller har oprettet en adgangskode. De kan ikke logge på, optager ikke en licens i kontoen og kan kun underskrive dokumenter, der sendes til dem. Så snart de registrerer, bliver de til aktive brugere.

Ubekræftede brugere

Ubekræftede brugere er blevet tilsendt en mail for at bekræfte, at deres mailadresse er gyldig, men har endnu ikke klikket på linket i mailen. De kan ikke logge på, optager ikke en licens i kontoen og kan kun underskrive dokumenter, der sendes til dem. Så snart de klikker på linket i bekræftelsesmailen, bliver de til aktive brugere.