Underskriv et dokument

Følgende er en standardproces til underskrivelse af dokumenter, der sendes til dig via Adobe Sign.

Se videoen

Hurtige trin

Via maillink

1. Klik på linket i mailen "Underskriv [document_name]".
  2. Klik på felterne, og angiv nødvendige oplysninger.
  3. Klik på signaturfeltet. Der vises et pop op-vindue.
  4. Skriv dit navn i sektionen Navn øverst i pop op-vinduet. Gennemgå den genererede signatur, eller klik på ikonet Tegn, og tegn din signatur med musen.
  5. Klik på Anvend.
  6. Klik på knappen Klik for at underskrive.

Når du er logget på Adobe Sign

1. Gå til siden Administrer.
  2. Dobbeltklik på en aftale under sektionen Venter på min signatur.
  3. Klik på felterne, og angiv nødvendige oplysninger.
  4. Klik på signaturfeltet. Der vises et pop op-vindue.
  5. Skriv dit navn i sektionen Navn øverst i pop op-vinduet. Gennemgå den genererede signatur, eller klik på ikonet Tegn, og tegn din signatur med musen.
  6. Klik på Anvend.
  7. Klik på knappen Klik for at underskrive.