Brug zoomfunktionen

Når du læser et dokument i Adobe Sign, kan du justere zoomniveauet. Ved at justere zoom kan du zoome ind for at få vist sløret tekst, eller hvis du zoomer ud, kan du få et bedre billede af siden som helhed.

Adobe Sign bruger Adobes bedste PDF-billedbehandlingsteknologier for at vise dit dokument på den skarpeste og klarest mulige måde uanset zoomniveau.

Hvis du vil zoome ind og ud af dokumentet, skal du klikke på symbolerne - og + nederst på siden for henholdsvist at zoome ud og ind.

Zoom Feature