Hvad er underskrifter i skyen?

Cloud-baserede digitale signaturer eller "fjernsignaturer" er den nye generation af digitale signaturer, der fungerer på tværs af stationære computere, mobilenheder og internettet – og opfylder de største krav til kompatibilitet og sikkerhed for, at underskriften er autentisk. Til hver underskriver udstedes et certifikatbaseret digitalt id af en TSP (Trust Service Provider). Når et dokument underskrives, bruges dette id sammen med en personlig pinkode og andre bekræftelsestrin til at bekræfte underskriverens identitet. Læs løsningsbeskrivelsen.

Underskriv online med et cloud-baseret digitalt id

Følg disse trin for at få dit eget cloud-baserede digitale id.

1. Vælg en TSP (Trust Service Provider) nedenfor.
  2. Tilmeld dig ved at følge udbyderens instruktioner for at få dit id.
  3. Start underskrivningsprocessen, og vælg dine nye legitimationsoplysninger for at signere dokumentet.

Ikke klar til at købe endnu? Få et gratis digitalt id, som du kan teste >

Trust Service Providers

Adobe er den første globale leverandør af løsninger baseret på en åben standard udviklet sammenmedder er førende i branchen i Cloud Signature Consortium (CSC). Alle nedenstående Trust Service-udbydere tilbyder digitale id'er og andre løsninger, der er kompatible med det nyestandard,eller vil snart tilbyde kompatible løsninger. De er eksperter i sikkerhed og opfylder de strengeste krav til kontrol og sikring af identiteter, som f.eks. "kvalificerede" elektroniske underskrifter beskrevet i de europæiske eIDAS-regulativ. Med Adobe Sign får du friheden til at vælge den udbyder, der bedst opfylder dine egne, unikke krav til kompatibilitet.

Fås allerede i dag

BankID – Norge

BankID er den mest alsidige elektroniske identifikationsløsning i Norge med over 3,9 millioner aktive brugere. Uanset om du underskriver en købskontrakt, byder på et hus eller underskriver dokumenter, kan du med BankID altid bevise din identitet ved at bruge et elektronisk sikkerhedsbevis eller BankID-mobilappen.

Få et digitalt id

BankID – Sverige

BankID er den førende tjeneste til elektronisk identifikation i Sverige med over 7,5 millioner aktive brugere. Svenske statsborgere, der bruger BankID-tjenesten gennem deres bank, kan nemt sende juridisk bindende elektroniske signaturer til Adobe Sign-kunder.

Få et digitalt id

DTrust

D-TRUST GmbH er en virksomhed i Berlin og tilhører Bundesdruckerei-gruppen. D-TRUST er en af pionererne inden for sikker digital identitet. Virksomheden har optrådt på det tyske føderale netværksagenturs liste over kvalificerede Trust Service-tjenesteudbydere i overensstemmelse med den europæiske eIDAS-forordning siden 2016. Virksomheden udsteder kvalificerede digitale certifikater til elektroniske signaturer, stempler og kvalificerede fjernunderskrifter. Virksomheden tilbyder også andre PKI-produkter og -tjenester, herunder AusweisIDent-tjenesten.

Få et digitalt id

Digicert

QuoVadis er blandt de førende TSP'ere i EU og Schweiz og er specialist i digitale certifikater og relaterede tjenester i Europa. QuoVadis er en del af DigiCert, verdens førende leverandør af TLS/SSL, IoT og andre PKI-løsninger, og opererer i Schweiz, Tyskland, Holland, Belgien, Storbritannien og Bermuda.

Finnish Trust Network

Finance Finland (FFI) repræsenterer banker, forsikringsselskaber, finansieringsselskaber, børsmæglere, investeringsselskaber og andre aktører inden for finanssektoren. Blandt vores medlemmer findes også udbydere af lovpligtige forsikringer, dvs. en stor del af systemet til social sikring i Finland.

Få et digitalt id

GlobalSign

GlobalSign er en førende certifikatmyndighed med afdelinger i hele verden. Virksomheden blev et af de første medlemmer af Adobes og Microsofts Root Trust-programmer og er udbyder af en skalerbar, cloud-baseret DSS-tjeneste (Digital Signing Service), der giver adgang til pålidelige digitale signaturer, der overholder alle standarder og ikke har nogen hardwarekrav.

Få et digitalt id

iDin

iDIN er en tjeneste, der udbydes af banker i Holland, der giver forbrugere mulighed for at bruge deres banks sikre og pålidelige loginmetoder til at anvende en juridisk bindende avanceret elektronisk signatur i Adobe Sign.

Få et digitalt id

InfoCert

InfoCert er den største certifikatmyndighed i Europa og er en førende udbyder af tillidstjenester, som hjælper organisationer med digitale underskrifter i forhold til kunder/borgere og i henhold til eIDAS-forordningen på det højeste tillidsniveau.

Få et digitalt id

Intesi

Intesi Group er en italiensk Trust Service-udbyder, der giver forbrugere, virksomheder og andre Trust Service-udbydere hurtig adgang til digitale id'er, der overholder CSC- og eIDAS-standarderne. Siden 2009 har over 10 millioner brugere skrevet under med deres cloud-tjeneste.

Få et digitalt id

Itsme

itme er en udbyder af sikre digitale id'er i Belgien. Med en itsme-app kan alle, der har en belgisk eID, bruge kvalificerede elektroniske underskrifter online og derved undgå det papirarbejde, der er forbundet med udvekslingen af traditionelle, håndskrevne underskrifter.

Få et digitalt id

NemID

NemID er en sikker metode til at logge på en række ressourcer på internettet, herunder internetbanker, websteder for det offentlige samt mange virksomheder, der bruger NemID.

Få et digitalt id

Seiko

Seiko Solutions er en japansk virksomhed med dokumenteret erfaring i cloud-baserede underskriftsløsninger og certificerede tidsstempler. Seikos tillidstjenester bruges af virksomheder inden for den finansielle sektor, distributionstjenester m.m.

Få et digitalt id

Asseco

SimplySign fra Asseco, en løsning fra Polen til mobil- og skrivebordsenheder, som er kompatibel med CSC- og eIDAS-standarderne og findes i Europa, Mellemøsten og Afrika.

Få et digitalt id

Smart-ID

Smart-ID er en mobilenhedsbaseret digital identitetsløsning med mere end 2,7 millioner brugere. Det tilbyder et sikkert login til e-tjenester og opfylder kravene i kvalificerede elektroniske underskrifter. eIDAS-kompatibel Smart-ID leveres af SK ID Solutions og er gratis for slutbrugere.

Få et digitalt id

Trans Sped

Trans Sped er en rumænsk trust service provider, der udsteder certifikater i Europa og USA. Siden 2008 har Trans Sped været en af pionererne inden for cloud-baserede certifikater, som er eIDAS-kvalificerede og certificeres sammen medSAFE-BioPharma® Bridge og U.S. Federal PKI Bridge.

Få et digitalt id

Worldline

Worldline er en Atos-virksomhed, der leverer eIDAS-certificerede tillidstjenester til digital identitet, digitale signaturer og digital bevaring. Worldline er Europas førende udbyder af cloud-baserede betalings- og transaktionsløsninger især til finanssektoren og den offentlige sektor samt virksomheder inden for detailhandel, telekommunikation og forsyning.

Bemærk: Adobes onlinetjenester er kun til rådighed for brugere på 13 år og derover og kræver accept af yderligere vilkår samt Adobes politik for beskyttelse af personlige oplysninger. Onlinetjenester er ikke til rådighed i alle lande eller på alle sprog, og de kræver muligvis brugerregistrering og kan blive afbrudt eller ændret helt eller delvist uden varsel. Kræver muligvis betaling af ekstra gebyrer eller abonnementsafgifter.