Adobe Sign gør det hurtigt og nemt for administratorer at føje brugere til en konto. Du kan også indstille brugergodkendelsesniveauer, redigere brugerprofler og deaktivere og genaktivere brugere.

Bemærk:

Denne side beskriver processerne til, hvordan de individuelle brugere kan tilpasses.

Hvis du har brug for at oprette eller redigere et stort antal brugere, skal du se artiklen Opret eller opdater flere brugere på én gang.

Føj brugere til din konto

Følg nedenstående trin for at føje en individuel bruger til din konto:

1. Log på som administrator, og gå til sektionen Brugere i menuen Administrator

2. Klik på plustegnet (+) øverst til højre.

Se, hvor mange aktive brugere der er på kontoen.
  3. Angiv brugerens mailadresse, fornavn og efternavn.

Angiv om nødvendigt, hvilken brugergruppe de skal være i, via rullemenuen.

• En ny gruppe kan oprettes ved at vælge Opret en ny gruppe for denne bruger og derefter angive et gruppenavn

Markér Vis deres aftaler, hvis du ønsker, at brugerens aftaler skal deles med siden Administrer. Denne deling er kun envejs.

Når du har bekræftet, at alle oplysningerne er korrekte, skal du klikke på Gem.

2. Create User Gump

Der vises en "fuldført"-besked øverst i vinduet, og den nye bruger er synlig på listen over brugere.

Rediger en brugers godkendelsesniveau

Administratorer af en Adobe Sign-konto har tilladelse til at forhøje niveauet af brugere, de er godkendt til, til det godkendelsesniveau, de selv har.

Gruppeadministratorer kan forfremme brugere til gruppeadministratorer for den samme gruppe.

Kontoadministratorer kan forfremme:

• En bruger til gruppeadministrator i en hvilken som helst gruppe på kontoen
  • En bruger til kontoadministrator og give dem fuld bemyndigelse i kontoen
  • En kontoadministrator til fortrolighedsadministrator

Alle administratorer har bemyndigelse til at:

• Tillade eller afvise, at bruger-id'et kan sende aftaler
  • Tillade eller afvise, at bruger-id'et kan underskrive aftaler

Sådan konfigureres en brugers bemyndigelse:

1. Log på som administrator, og gå til sektionen Brugere i menuen Administrator

2. Søg efter navnet eller mailadressen på den bruger, du vil redigere

3. Klik én gang på brugeren for at få vist de tilgængelige handlinger (lige under søgefeltet)

4. Vælg Rediger bruger blandt indstillingerne

edit_a_userid
  5. Konfigurer brugerindstillingerne efter behov, og klik på Gem, når du er færdig.

Indstillingerne omfatter:

• Brugeren er kontoadministrator
    • Brugeren er en fortrolighedsadministrator
    • Brugeren er gruppeadministrator
    • Brugeren kan sende dokumenter
    • Brugeren kan underskrive dokumenter
    edit_user_authority

Bemærk:

Der er ingen grænse for antallet af administratorer (af enhver type), du kan føje til din konto (når blot omfanget af licensantallet overholdes).

Rediger en brugerprofil som en administrator

Administratorer af en Adobe Sign-konto er bemyndiget til at foretage ændringer i en brugers profil på feltniveau.

1. Log på som administrator, og gå til sektionen Brugere i menuen Administrator

2. Søg efter navnet eller mailadressen på den bruger, du vil redigere

3. Klik én gang på brugeren for at få vist de tilgængelige handlinger (lige under søgefeltet)

4. Vælg Rediger bruger blandt indstillingerne

edit_the_userid
  5. Klik på knappen Rediger profil

6. Rediger værdierne efter behov, og klik på Gem, når du er færdig.

edit_user_profile

Bemærk:

Der er ingen grænse for antallet af administratorer (af enhver type), du kan føje til din konto (når blot omfanget af licensantallet overholdes).

Fejlmeddelelse: Du kan ikke føje den mailadresse til din konto

Når du føjer brugere til din Adobe Sign-konto, får du muligvis en fejl, der siger, at "Du kan ikke føje den mailadresse til din konto."

new_error_message

Denne fejlbesked indikerer ét af to problemer med den angivne mail:

1. Log på som administrator, og gå til sektionen Brugere i menuen Administrator

2. Klik på ikonet Flere indstillinger, og vælg Vis alle brugere

show_all_of_the_users
  3. Søg efter brugerens navn eller mailadresse

Statussen på brugeren er værdien længst til højre i brugerposten

found_user
  4. Statussen bestemmer det næste trin.

Klik én gang på brugeren for at få vist de tilgængelige handlinger (lige under søgefeltet). Der vises kun indstillinger, der er relevante for brugerens aktuelle status:

• Inaktiv – klik på linket Genaktiver bruger
      • Inaktive brugere er eksplicit deaktiveret i systemet af en administrator
    • Oprettet – klik på linket Send invitation igen for at sende mailen til brugeren igen
      • De oprettede brugere er formelt set oprettet i systemet, men har ikke fået deres egen adgangskode endnu
    • Ubekræftet – klik på linket Nulstil adgangskode for at sende bekræftelsesmailen til brugeren igen
      • Ubekræftede brugere har ændret deres mailadresse, men har endnu ikke bekræftet denne ændring af mailadresse
    • Afventende – klik på +, og opret brugeren
      • Afventende brugere er blevet medtaget i aftaleprocesser (som modtagere eller parter på cc), men er ikke blevet oprettet formelt og givet loginoplysninger

Visse konto er konfigureret med sikkerhed på domæneniveau. Alle webstedslicenskunder bør have denne type sikkerhed, inkl. kunder, der bruger SAML.

Sikkerheden på domæneniveau vises dog ikke i administratorgrænsefladen.  Den kan kun evalueres på back-end af kundesupport eller Customer Success-teamet.

Hvis problembrugeren ikke er på din konto under noget statusniveau, er problemet næsten helt sikkert noget med domænetilladelse at gøre.  Kontakt Kundesupport eller din Customer Success Manager, hvis du har én.

Husk at inkludere din kontoadministratormail og mailadressen på din bruger, du prøver at tilføje.

Bemærk:

Krav på domæneejerskab er en ligetil proces, men tager lidt tid.  Hvis du tror, at du har domæneproblemer eller blot ønsker at forhindre mulighed proaktivt, kan du starte kravprocessen tidligt.

Deaktiver en bruger (statussen Inaktiv)

En kontoadministrator kan deaktivere et bruger-id på en konto. Et inaktivt bruger-id kan ikke logge på, sende eller underskrive dokumenter og kan ikke optage en plads på kontoen.

Når du har brugere, der forlader organisationen, skal du deaktivere deres bruger-id i administrationskonsollen til Adobe Sign for at sikre dig mod uautoriseret adgang.

Når bruger-id'et deaktiveres, forhindres alle loginaktiviteter, men annullerer eller på anden vis påvirker ikke nogen igangværende aftaler. Alle transaktionerne på bruger-id'et fuldføres normalt. Deaktivering er udelukkende en sikkerhedsforholdsregel i forhold til login/adgang.

Inaktive brugere kan når som helst genaktiveres, uden at det gør nogen skade på bruger-id'et. Brugeren skal imidlertid nulstille sin adgangskode ved hjælp af linket Jeg har glemt min adgangskode på loginsiden.

Kontoadministratorer kan når som helst deaktivere brugere. Gruppeadministratorer kan deaktivere brugere, hvis de har fået tilladelse til at tilføje brugere.

Sådan deaktiverer du en bruger:

1. Log på som administrator, og gå til sektionen Brugere i menuen Administrator

2. Søg efter mailadressen på den bruger, du vil deaktivere

3. Klik én gang på brugeren for at få vist de tilgængelige handlinger (lige under søgefeltet)

4. Vælg Deaktiver bruger blandt indstillingerne

deactivate_a_userid
  5. Når du klikker på Deaktiver bruger, får du vist en bekræftelsesside. Teksten i bekræftelsen erklærer, at du forstår, at denne bruger ikke længere kan logge på eller sende eller underskrive dokumenter. Brugeren tæller nu ikke længere mod dit maksimale antal pladser.

Du bliver også spurgt, om du vil vise alle aftalerne i den deaktiverede konto. Denne indstilling er kun tilgængelig, hvis du har aktiveret kontodeling.

Ved at markere dette felt oprettes et énvejsshare, der udfylder alle aftalerne fra den deaktiverede bruger på fanen Administrer. Du kan når som helst annullere dette share.

Klik på Ja

deactivate_confirmation

Forsigtig:

Bruger-id'er, der er markeret som inaktive, blokeres helt fra at få adgang til Adobe Sign.

Dette omfatter underskrivelse af aftaler.

Genaktiver en bruger

Inaktive bruger-id'er kan genaktiveres og bringes tilbage til normal brug.

Genaktivering af en bruger påvirker ikke statussen på de aftaler, der er relateret til det pågældende bruger-id.

Det er kun en administrator på kontoen, der kan genaktivere et bruger-id, og kun hvis der er en tilgængelig plads til det. Alle kontoadministratorer har bemyndigelse til at genaktivere brugere, og det samme gælder gruppeadministratorer, der har fået bemyndigelse til at tilføje brugerne af kontoadministratorerne.

Sådan genaktiverer du et bruger-id:

1. Log på som administrator, og gå til sektionen Brugere i menuen Administrator

2. Klik på ikonet Flere indstillinger, og vælg Vis alle brugere

show_all_users
  3. Søg efter mailadressen på den bruger, du vil genaktivere

4. Klik én gang på brugeren for at få vist de tilgængelige handlinger (lige under søgefeltet)

5. Vælg Genaktiver bruger blandt indstillingerne. Brugeren vises nu som en aktiv bruger på brugerlisten

reactivate_user

Bemærk:

En bruger, der er genaktiveret, har en udløbet adgangskode og kan ikke logge på.

Handlingen med at genaktivere dem sender en Skift adgangskode-mail til den genaktiverede bruger

Når adgangskoden er ændret, kan brugeren logge på normalt og har fuld adgang til alle tidligere aftaler/biblioteksskabeloner/webformularer, som tidligere var knyttet til brugeren.