Find ud af, hvordan du finder og ændrer dine kontoindstillinger i Adobe Stock-portalen.

Bidragyderkontoside

Din offentlige profil, navn, adresse, e-mailindstillinger, skatteoplysninger og forbindelsen til Fotolia findes alt sammen på din bidragyderkontoside.

Menulinje
Din bidragyderkonto kan findes fra menulinjen

bidragyderportalen kan du finde et link til din kontoside i menuen øverst på skærmen.

Blyant og offentlig profil
Rediger dine profiloplysninger eller gennemse din portefølje ved at vælge Offentlig profil-linket

Rediger et hvilket som helst felt ved at holde markøren over dine oplysninger, indtil du ser blyantikonet. Klik på blyanten, og foretag ændringerne.

I denne sektion kan du også klikke på linket for at se din Offentlige profil. Kopiér webadressen til din offentlige profil for at dele din portefølje med potentielle kunder.

Indstillinger for e-mail
Vælg, hvornår du vil modtage e-mails

Under Indstillinger for e-mail kan du vælge, om du vil modtage en e-mail fra os, hver gang en fil er modereret, når du har fået solgt noget eller ikke i nogen af disse tilfælde.

Skattelink
Klik på knappen for at uploade dine skatter

Vælg Tilføj skatteoplysninger for at blive ført igennem en række trin, der kan hjælpe dig med at bestemme, hvilken formular du skal udfylde. Du kan udfylde formularen på portalen og indsende den direkte til Adobe Stock.

Bemærk:

Hvis du ikke indsender dine skatteformularer, tilbageholder vi automatisk 30 % af al indtjening.

Fotolia-oplysninger
Find ud af, hvilken rangering du har, i Fotolia-kontosektionen

Under Fotolia-kontooplysninger kan du finde et link til flere oplysninger om Fotolia og også se din rangering. Du kan få mere at vide om Adobe Stock og Fotolia-rangering i Provisionsoplysninger.