Fejlfinding og hjælp

Brug værktøjet til test af forbindelser til at udføre fejlfinding ved forbindelsesproblemer. I mødelokalet skal du vælge Hjælp > Fejlfinding for at køre testen. Du kan få flere oplysninger om forbindelsesproblemer under Fejlfinding af forbindelsesproblemer | Adobe Connect.

Se listen over de tilgængelige træningsmuligheder, og tilmeld dig det arrangement, der er relevant for dig.

Klientprogrammet er påkrævet til skærmdeling, konvertering af optagelser og fildeling. Du kan læse mere i afsnittet om klientprogrammet.

Flash er ikke aktiveret i browsere som standard, eller der kan være problemer med sandboksfunktionen. Du kan læse mere om deltagelse i møder i en browser under Deltagelse i møder i browseren.

Du skal oprette et mødelokale i Adobe Connect Central.

Ja. Du kan prøve Adobe Connect, inden du tegner et abonnement. Hvis du er blevet inviteret til et møde via Adobe Connect, behøver du ikke en prøvekonto. Klik på det mødelink, du har modtaget.

Ja. Vi anbefaler at installere programmet på forhånd og køre en test før mødet for at sikre, at du kan deltage i mødet uden problemer. Læs mere om klientprogrammet.

Ja. Der er flere måder at administrere, hvem der kan deltage i et møde. I selve Adobe Connect-rummet kan du vælge Møde > Administrer adgang og vælge én af mulighederne i undermenuen. Du kan også administrere mødedeltagere via Adobe Connect Central.

Ja. Vælg Grupper > Videotelefoni, og klik på Åbn stream. Flere oplysninger om konfiguration af video til møder.

Du kan tænde og slukke din mikrofon via mikrofonknappen på menulinjen. Du kan også vælge Sluk min mikrofon i menuen ved siden af mikrofonknappen. Flere oplysninger om lyd til møder.

Mødeoptagelser oprettes vha. Flash, som ikke understøttes på de fleste mobilenheder. Læs om, hvordan du konverterer en mødeoptagelse til MP4-format, så den kan afspilles på en mobilenhed.

Når du optager et møde, tildeles optagelsen en entydig URL-adresse. Videoen opbevares på mødelokalets side i Connect Central under fanen Optagelser. Læs om, hvordan du afspiller et optaget møde og deler en optagelse med andre.

Ja. Læs om, hvordan du kan bruge Adobe Connect som Learning Management System (LMS) ved at integrere Adobe Captivate og Connect.

Læs om, hvordan du kan bruge hhv. begivenhedsguiden og seminarguiden.

Hvis der vises en fejlmeddelelse om en ugyldig brugerkonto eller adgangskode, kan du nemt nulstille adgangskoden ved at klikke på linket Har du glemt adgangskoden?.

Du kan opdatere oplysninger om betalingskort og andre betalingsformer via siden Administrer abonnement. Gå ind på Adobe Connect-onlinebutikken, og angiv dit bestillingsnummer og adgangskoden for at logge på din konto.

Når prøveperioden udløber, skal du tegne et måneds- eller årsabonnement for at beholde mødelokalet. Læs mere under ofte stillede spørgsmål om Adobe Connect.

I Adobe Connect Central skal du vælge Adminstration > Abonnement > Skift abonnement > Opsig abonnementet. Du kan også opsige abonnementet i Adobe Connect-onlinebutikken. Angiv bestillingsnummeret og adgangskoden for at få adgang til din konto. Du kan få flere oplysninger om administration af din Adobe Connect-konto under de ofte stillede spørgsmål om Adobe Connect.

Kontaktmuligheder

Telefon: Se Telefonnumre til Adobe Connect-support.

Chat:     Du skal blot klikke på chatikonet i nederste højre hjørne for at kontakte en produktspecialist.