Det kan ske, at en brugerkonto bliver beskadiget og forhindrer installationsprogrammet i at få adgang til eller oprette nødvendige filer og mapper. Hvis du vil løse problemet, skal du oprette en ny konto, logge på den og derefter prøve at installere eller køre Adobe-programmet fra den nye konto.

Hvis jeg bruger Mac OS X?

Find oplysninger om, hvordan du opretter en ny, lokal administratorkonto i Mac OS X, i Installer eller kør Adobe-programmer via en ny brugerkonto | Mac OS X.

Opret en ny, lokal administratorkonto

Find vejledning til konfiguration af en ny lokal administratorkonto ved at gå til en af følgende Microsoft-hjælpesider:

Windows 8.1

Opret en brugerkonto (følg vejledningen under "Opret en lokal konto").

Windows Vista