Opret en ny, lokal administratorkonto | Windows

Det kan ske, at en brugerkonto bliver beskadiget og forhindrer installationsprogrammet i at få adgang til eller oprette nødvendige filer og mapper. Hvis du vil løse problemet, skal du oprette en ny konto, logge på den og derefter prøve at installere eller køre Adobe-programmet fra den nye konto.

Opret en ny, lokal administratorkonto

Find vejledning til konfiguration af en ny lokal administratorkonto ved at gå til en af følgende Microsoft-hjælpesider:

Adobe

Få hjælp hurtigere og nemmere

Ny bruger?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online

Adobe MAX

Kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online

Adobe MAX

Kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online