Nogle programmer eller tjenester forårsager systemfejl eller fastfrysninger, når de køres samtidigt med Adobe-programmer. Tjenester er specialiserede programmer, der udfører funktioner for at understøtte andre programmer. Inden Adobe-programmet startes, skal du deaktivere andre programmer, herunder startelementer (elementer, der starter automatisk med Windows) og tjenester ved hjælp af Valgfri start.

Vigtigt: Når du fravælger Indlæs systemtjenester i Valgfri start eller Diagnostisk start, sletter du alle gendannelsespunkter permanent for hjælpeværktøjet Systemgendannelse. Hvis du har betænkeligheder med at slette gendannelsespunkterne, kan du beholde markeringen og derefter teste problemet. Nogle gange er det i sidste ende nødvendigt at deaktivere Systemtjenester for at teste problemet fuldt ud.

Bemærk: Kommandoerne i disse trin kan variere en smule afhængigt af din systemkonfiguration.

Deaktivér startelementer og ikke-Microsoft-tjenester

1. Afslut alle programmer.
  2. Vælg Start > Kør, og skriv msconfig i boksen Åbn. Klik på OK.
  3. Notér alle de fravalgte emner under fanerne Start og Tjenester.
  4. Klik på fanen Generelt og vælg Valgfri start.
  5. Klik på fanen Start og vælg Deaktivér alle.
  6. Vælg alle de essentielle startelementer for at teste problemet. Hvis du er usikker på, om et element er vigtigt, så lad det stå som deaktiveret.
  7. Klik på fanen Tjenester, og vælg Skjul alle Microsoft-tjenester
  8. Klik på Deaktivér alle.
  9. Aktiver alle tjenester, der kræves til fejlfinding af dit problem.

Vigtigt: Genaktiver FLEXnet Licensing Service, hvis du udfører fejlfinding på et Adobe CS2-, CS3- eller CS4-produkt. FlexNET Licensing Service er påkrævet til de fleste Adobe-produkter. Når det ikke er aktiveret, starter Adobe-produktet ikke. Adobe CS5-produkter og nyere bruger ikke FLEXnet Licensing Service.

1. Klik på OK og genstart Windows.
  2. Efter genstart får du en meddelelse om, at systemkonfigurationsprogrammet har ændret den måde, Windows starter på. Klik på OK. Klik på Annuller, når hjælpeprogrammet Systemkonfiguration vises.
  3. Højreklik på ikoner i Meddelelsesområdet (kaldet Systembakken i tidligere versioner af Windows) for at lukke eller deaktivere de startelementer, der stadig er aktive.

Bemærk: Efter genstart får du en meddelelse om, at systemkonfigurationsprogrammet har ændret den måde, Windows starter på. Klik på OK, og klik på Annuller, når hjælpeprogrammet Systemkonfiguration vises.

Gendan startelementer og -tjenester

1. Afslut alle programmer
  2. Vælg Start > Kør, og skriv msconfig i boksen Åbn. Klik på OK.
  3. Vælg fanen Generelt, og vælg Normal Start.
  4. Fravælg alle de elementer, du noterede i trin 3 herover.
  5. Klik på OK, og genstart computeren, så ændringerne kan træde i kraft.

Yderligere oplysninger

Du kan se detaljerede oplysninger, hvis du søger efter disse emner i Microsoft Windows Hjælp:

• (Windows XP) "Fejlfinding af konfigurationsfejl med hjælpeprogrammet Systemkonfiguration i Windows XP" (Artikel-id: 310560)
  • (Windows Vista) "Sådan bruges Systemkonfigurationsprogrammet til fejlfinding af konfigurationsfejl i Windows Vista” (Artikel-id: 950093)
  • (Windows 7) "Kør Valgfri start ved hjælp af Systemkonfiguration"