Start systemet i tilstanden Sikker start

1. Genstart Mac-computeren. Tryk og hold på tasten Skift med det samme, når du har hørt starttonen.
  2. Slip tasten Skift, når Apple-logoet vises. Sikker start vises på velkomstskærmbilledet I Mac OS X.

Bemærk: Sikker start vises kun på velkomstskærmbilledet og ikke i skrivebordets hjørner, som det gør i Windows.

Gendan systemet til dets normale tilstand

1. Genstart Mac-computeren uden at holde nogen taster nedtrykket.