Adobe stiller portalen Fildeling til rådighed, så du kan dele store filer (mere end 10 MB og mindre end 1 GB pr. fil) med Adobes supportmedarbejdere.

• Supportmedarbejderen starter med at give dig adgang til fildelingsportalen.
  • Du vil modtage en aktiveringse-mail med et link.
  • Du skal logge på med dit Adobe ID og acceptere vilkårene og betingelserne for at aktivere din konto til fildelingsportalen.
  • Det er muligt at overføre filer, du vil dele med supportmedarbejderne, og downloade filer, som de deler med dig.
  • Når filen er overført, er den til rådighed i én måned. Filen eller hele mappen kan slettes manuelt, hvis problemet bliver løst, og du ikke længere har brug for den.

Aktivér din konto til fildelingsportalen

1. Klik på linket til portalen i den e-mail, du har modtaget.

2. Log på med dit Adobe ID.

3. Acceptér vilkårene og betingelserne.

vilkår for fildelingsprogrammet
  4. Startsiden for fildelingsportalen vises.

startside for fildelingsprogrammet

Tilføj en ny mappe

Sådan tilføjes en ny mappe:

1. Klik på Ny mappe på startsiden i fildelingsportalen for at oprette en ny mappe.

2. I dialogboksen Opret en ny mappe, skal du indtaste navnet på mappen og klikke på Opret.

ny-mappe

Overfør filer til Adobes supportmedarbejdere

Sådan overføres filer til Adobes supportmedarbejdere:

1. Klik på Overfør for at overføre dine filer.

Du kan overføre flere filer ad gangen. Du kan også trække og slippe filer ind i mappen.

overfør filer

Download filer, der er overført af Adobes supportmedarbejdere

Bemærk:

Det er kun muligt at downloade filer fra portalen, som er overført af Adobes supportmedarbejdere.

1. Vælg den fil, du vil downloade.

2. Klik på downloadikonet i kolonnen Handlinger for at downloade filen.

download-fil

Filen downloades til dit lokale system.

Slet en eksisterende fil eller mappe

Sådan slettes en eksisterende fil eller mappe:

1. Vælg den fil eller mappe, du vil slette.

2. Klik på ikonet Slet i kolonnen Handlinger.

3. I dialogboksen Slet fil skal du klikke på Ja for at slette filen eller mappen.

slet fil