CEF-pohjainen sisäänkirjautuminen ei toimi Azure AD:n ehdollista käyttöoikeutta käytettäessä

Ongelma: CEF-pohjainen sisäänkirjautuminen ei toimi Azure Active Directoryn ehdollista käyttöoikeutta käytettäessä

Syy: Chrome-selain tai CEF ei lähetä laitetunnusta yhteyspyynnön mukana, ja Azure ei päästä pyyntöä läpi ilman laitetunnusta.

Azuren virheilmoitus

Ratkaisu

Lopeta Acrobat ja kokeile seuraavia ongelman kiertotapoja annetussa järjestyksessä.

Kiertotapa 1: Määritä kirjautumismoduulina käytettävä oletusarvoinen järjestelmäselain (kirjautuminen ulkoisella selaimella)

1. Avaa Suorita-komentoikkuna painamalla Windows- ja R-näppäimiä. Kirjoita Avaa-kenttään regedit, ja valitse OK.

2. Siirry rekisterieditorissa seuraavaan kohtaan:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Adobe\Adobe Acrobat\DC\FeatureLockDown

Jos FeatureLockDown-avainta ei ole olemassa, luo se uutena avaimena.

3. Luo FeatureLockDown-avaimen sisällä uusi DWORD ja anna sille nimeksi.iAcroLoginType.

4. Määritä iAcroLoginType-avaimen arvoksi 5.

5. Sulje rekisterieditori ja käynnistä Acrobat.

Kiertotapa 2: Käytä vanhaa HTTP-kutsumoduulia rekisteriavaimella

1. Avaa Suorita-komentoikkuna painamalla Windows- ja R-näppäimiä. Kirjoita Avaa-kenttään regedit, ja valitse OK.

2. Siirry rekisterieditorissa seuraavaan kohtaan:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Adobe\Adobe Acrobat\DC\FeatureLockDown

Jos FeatureState-avainta ei ole olemassa, luo se uutena avaimena.

3. Luo FeatureState-avaimen sisällä uusi DWORD ja anna sille nimeksi iNGLCEFWorkflowEnabled.

4. Määritä iNGLCEFWorkflowEnabled-avaimen arvoksi 0.

5. Sulje rekisterieditori ja käynnistä Acrobat.

Kiertotapa 3: Käytä vanhaa HTTP-kutsumoduulia luomalla EnableIEBrowserWF.CONFIG-tiedosto

1. Lopeta kaikki Adoben sovellukset, jos niitä on käynnissä tietokoneella.

2. Siirry kansioon C:\ProgramData\Adobe\OperatingConfigs

Jos OperatingConfigs-kansiota ei vielä ole, luo uusi kansio samalla nimellä.

3. Luo OperatingConfigs-kansioon tyhjä tiedosto, jonka nimi on EnableIEBrowserWF.CONFIG.

4. Sulje kansio ja käynnistä Acrobat.