Virhe P81 tai 81 ilmenee Adobe Acrobat DC:tä asennettaessa

Ongelma

Kun yrität asentaa Acrobat DC:tä Creative Cloud -tietokonesovelluksen kautta, saat virheviestin ”Käynnissä on toinen asennusohjelma, joka on suljettava ennen tuotteen asentamista. Sulje muut asennusohjelmat.” (Virhekoodi: 81)

Virhe P81 tai 81 ilmenee Acrobat DC:tä asennettaessa

Ratkaisu

Kokeile jotakin seuraavista ratkaisuista:

Ratkaisu 1: Sulje Adobe-prosessit ja käynnistä tietokone uudelleen

Sulje kaikki Adobe-prosessit ja käynnistä tietokone uudelleen. Yritä asentaa Adobe Acrobat DC.
Lisätietoja on artikkelissa Ristiriitaisten prosessien tai sovellusten sulkeminen.

Ratkaisu 2: Nimeä PDApp-kansio uudelleen

Adobe Application Manager tai PDApp.exe on asennettu PDApp-kansioon. Kun yrität asentaa tai päivittää Adoben sovellusta Creative Cloud -tietokonesovelluksen kautta, se käynnistää prosessin taustalla. Kansion uudelleen nimeäminen pakottaa taustalla käynnissä olevan sovelluksen keskeyttämisen.

1. Sulje Creative Cloud -tietokonesovellus.

2. Siirry PDApp-kansioon:

• macOS:
      /Käyttäjät/<käyttäjän kansio>/Kirjasto/Application Support/Adobe/OOBE/PDApp

• Windows:
      • 64-bittinen: \Program Files(x86)\Common Files\Adobe\OOBE\PDApp
      • 32-bittinen: \Program Files\Common Files\Adobe\OOBE\PDApp

3. Nimeä PDApp-kansio uudelleen nimellä PDApp-vanha.

Huomautus:

Jos PDApp-kansio ei näy määritetyssä sijainnissa, muuta järjestelmäasetuksia niin, että piilotetut tiedostot ja kansiot ovat näkyvissä. Ota asetus käyttöön alla olevien artikkeleiden ohjeiden mukaan:

4. Käynnistä Creative Cloud -tietokonesovellus ja asenna Adobe Acrobat DC.