Sulje ristiriitainen sovellus tai prosessi

Kun asennat tai päivität Adoben sovellusta, esimerkiksi Photoshop CC:tä, käynnissä olevat sovellukset tai prosessit voivat aiheuttaa häiriötä ja keskeyttää asennuksen väliaikaisesti.

Saatat saada esimerkiksi seuraavanlaisen virheviestin:

• ”Sulje seuraavat sovellukset ennen jatkamista: - LogTransport2”.
  • Tallenna työ ja sulje seuraavat ohjelmat. Valitse sitten Jatka:

Ristiriitainen sovellus tai prosessi on suljettava ennen kuin asennusta tai päivitystä voidaan jatkaa. Valitse tietokoneesi käyttöjärjestelmä seuraavilta välilehdiltä.

Ristiriitaisen sovelluksen tai prosessin sulkeminen

Sovelluksen sulkeminen:

• Napsauta hiiren kakkospainikkeella tehtäväriviä ja valitse sitten Sulje ikkuna.

Prosessin sulkeminen:

1. Napsauta tehtäväriviä hiiren kakkospainikkeella ja valitse Tehtävienhallinta.

2. Valitse ristiriidan aiheuttava prosessi luettelosta ja valitse Lopeta prosessi.

3. Toista vaihe 2 muille ristiriidan aiheuttaville prosesseille.

Sovelluksen sulkeminen:

• Ctrl-osoita sovelluksen kuvaketta Dockissa ja valitse Lopeta.

Prosessin sulkeminen:

1. Valitse Finder-ikkunasta Siirry > Apuohjelmat.

2. Kaksoisosoita Järjestelmän valvontaa.

3. Anna prosessin nimi Järjestelmän valvonta -ikkunan oikean yläkulman hakuruutuun.

4. Kaksoisosoita ristiriidan aiheuttavaa prosessia luettelosta ja valitse prosessin ikkunasta Lopeta. Valitse sitten Pakota lopetus.

5. Toista vaiheet 3 ja 4 muille ristiriidan aiheuttaville prosesseille.

Jos tätä prosessia ei löydy Järjestelmän valvonta -ikkunasta, siirry Spotlight-hakuun. Kirjoita prosessin nimi ja osoita prosessin nimeä hakuluettelossa. Noudata sitten ohjeita 1–4.

Jos haluat lisätietoa, katso seuraava artikkeli: