Voit joutua käyttämään Kirjasto-kansion sisältöä Adobe-sovellusten vianmäärityksessä. Käyttäjän Kirjasto-kansio on oletusarvoisesti piilotettu macOS X käyttöjärjestelmän versiossa 10.7 ja sitä uudemmissa versioissa. Tuo käyttäjäkirjaston sisältö näkyviin jollakin seuraavista tavoista.

Tapa 1

1. Valitse Finderissa Siirry > Siirry kansioon.

2. Kirjoita Siirry kansioon -ikkunaan ~/Library

3. Napsauta Siirry.

Tapa 2

Pidä Alt-näppäin (Optio-näppäin) painettuna, kun käytät Siirry-valikkoa. Käyttäjäkirjastokansio näkyy nykyisen käyttäjän kotihakemiston alapuolella.

Huomautus: Kun Kirjasto-kansio on avattu, voit vetää Kirjasto-kuvakkeen ikkunan yläosasta Dockiin, sivupalkkiin tai työkalupalkkiin, niin että se on helposti käytettävissä.