Käyttäjän kirjastotiedostot eivät näy macOS-käyttöjärjestelmässä

Voit joutua käyttämään Kirjasto-kansion sisältöä Adobe-sovellusten vianmäärityksessä. Käyttäjän Kirjasto-kansio on oletusarvoisesti piilotettu macOS-käyttöjärjestelmässä. Tuo käyttäjäkirjaston sisältö näkyviin jollakin seuraavista tavoista.

Tapa 1

Pidä Optio-näppäin painettuna Finderissa, kun käytät Siirry-valikkoa. Kirjasto tulee näkyviin nykyisen käyttäjän kotihakemiston alla.

Siirry-valikko

Huomautus:

Kun Kirjasto-kansio on avattu, voit vetää Kirjasto-kuvakkeen ikkunan yläosasta Dockiin, sivupalkkiin tai työkalupalkkiin, niin että se on helposti käytettävissä.

Tapa 2

1. Valitse Finderissa Siirry > Siirry kansioon.

2. Kirjoita Siirry kansioon -ikkunaan ~/Library

3. Napsauta Siirry.