Voit joutua käyttämään Kirjasto-kansion sisältöä Adobe-sovellusten vianmäärityksessä. Käyttäjäkirjastokansio on oletusarvoisesti piilotettu Mac OS X 10.7 -versiossa ja sen jälkeisissä versioissa. Tuo käyttäjäkirjaston sisältö näkyviin jollakin seuraavista tavoista.

Tapa 1

1. Valitse Finderissa Siirry > Siirry kansioon.

2. Kirjoita Siirry kansioon -ikkunaan ~/Library

3. Napsauta Siirry.

Tapa 2

Pidä Alt-näppäin (Optio-näppäin) painettuna, kun käytät Siirry-valikkoa. Käyttäjäkirjastokansio näkyy nykyisen käyttäjän kotihakemiston alapuolella.

Huomautus: Kun Kirjasto-kansio on avattu, voit vetää Kirjasto-kuvakkeen ikkunan yläosasta Dockiin, sivupalkkiin tai työkalupalkkiin, niin että se on helposti käytettävissä.

Tapa 3

Tätä tapaa käytettäessä kirjastokansio on aina näkyvissä.

Huomautus:

Adobe suosittelee tätä tapaa vain kokeneille käyttäjille.

1. Käynnistä Mac-kovalevyltä Pääte > Ohjelmat > Lisäohjelmat.

2. Kirjoita Päätteessä seuraava komento ja paina rivinvaihtonäppäintä:
    chflags nohidden ~/Library

3. Anna pyydettäessä järjestelmänvalvojan salasana ja paina rivinvaihtonäppäintä.

Huomautus:

Järjestelmänvalvojan salasana ei näy kirjoitettaessa.

4. Sulje Pääte. Kirjasto-kansio on nyt pysyvästi näkyvillä Finderissa.