Käyttäjän kirjastotiedostot eivät näy macOS-käyttöjärjestelmässä

Opi, miten pääset käsiksi käyttäjän Library-kansiossa olevaan sisältöön macOS:ssä käyttämällä jotakin näistä tavoista.

Tapa 1

Käynnistä Finder ja valitse Siirry. Valitse laajennetusta valikosta Kirjasto nähdäksesi käyttäjän kirjastotiedostot.

Siirry-valikko

Vihje:

Kun Kirjasto-kansio on avattu, voit vetää Kirjasto-kuvakkeen ikkunan yläosasta Dockiin, sivupalkkiin tai työkalupalkkiin, niin että se on helposti käytettävissä.

Tapa 2

1. Valitse Finderissa Siirry > Siirry kansioon.

2. Kirjoita Siirry kansioon -ikkunaan ~/Library

3. Paina rivinvaihtonäppäintä. Library-kansio avautuu ja näyttää kaikki käyttäjän kirjastotiedostot.

Oletko uusi käyttäjä?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa